ליום שני...

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלילה טוב../images/Emo9.gif

אמא אמרה שנקבע תור לאורטופד

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאחח איזה יום מעייף ומתיש

אז ככה הייתי היום בבית ספר עד 2 וחצי.. חזרתי הביתה סיימתי לאכול ואמא שפכה על עצמה שעווה חמה אז הלכתי איתה למרפאה כי דאגתי לה וראיתי אותה היום בסוג של חוסר אונים וזה כל כך כאב לי שלא יכלתי להמשיך לראות אותה ככה..ברוך ה' זאת רק כוויה לא רצינית.. התחלתי איזה פרוייקט שנקרא "אחריי" זה פרוייקט שמכין לצבא [אני מורעלת על הצבא] והיה נורא כיף אבל קצת קשה כי בכל זאת אני לא רגילה.. ויש לי שיעורים שעדיין לא הכנתי.. ואני צריכה להתקלח שוב כי אני מסריחההה טוב זהו חפרתי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif"אחריי"!../images/Emo99.gif

לא הייתי שם אף פעם ואני גם ממש לא רוצה ללכת לצבא חחח אבל אחותי היתה והייתי רואה אימונים שלהם והיה כ"כ בא לי.. אבל רק על ההכנה.. בלי צבא חחח
יאא זה בטח נורא כבר לאמא..:
רפואה שלמה!!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאפשר ללכת לשם רק לאימונים

זה ממש לא חייב להתגייס אחר כך לצבא.. והם עוזרים גם בשירות לאומי.. אצלנו לפחות יש כמה בנות באו והן הולכות לשירות לאומי.. אני אמסור לה..חח תודה על הדאגה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן.. אבל לא נעים כזה..לא יודעת..חח

ואני לא רוצה שזה יעשה לי חשק כי אז אני שוב לא אדע מה בא לי.. קיצר, עדיף לי לעשות כושר במקום אחר חח

dina101

New member
מזת' ?

מורעלת מהצבא ?
ושעווה חמה ? איי .מקווה שעכשיו טוב יותר :)

niro levi

New member
../images/Emo216.gifזה פרוייקט

שמכין אותך לצבא.. זה פעמיים בשבוע אימונים כמו בצבא עם זמנים והכל.. יהיו מסעות והם מלווים עד לצבא... לא מורעלת מהצבא..חח מוערלת על הצבא חח זה אומר שאני אוהבת את כל הקטע הזה של המסגרת הצבאית.. ואני כבר מתההה להתגייס וללבוש את המדים ואני רוצה להיות לוחמת ואני כבר לפעמים מתנהגת ומדברת כאילו אני בצבא... עכשיו הרבה יותר טוב.. תודה על דאגה..

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifלילה לילה מסתכלת הלבנה..../images/Emo29.gif

אני אוהבת את זה שהיום נגמר טוב יותר מאיך שהוא התחיל
בייביסיטר זה בריא :> אאלה היום מתחילה ב10. שיהיה יומטוב!

למעלה