ליום שני... יום טוב לכולם...
ר רונקיפליצית New member 17/9/07 #2 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifלילה טוב../images/Emo29.gif אני בבית היום והולכת לישון עכשיו כלכך הרבה
../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifלילה טוב../images/Emo29.gif אני בבית היום והולכת לישון עכשיו כלכך הרבה
X XxXSynergitXxX New member 17/9/07 #5 אפצ'י!../images/Emo42.gif בוקר טוב. אנשים גוזמים משהו למטה והתעוררתי בחמש, אח"כ חזרתי לישון , והנה אני כאן! אללה עד אחד וחצי! אבל יש בדרך ג"ג , אז זה אחלה. ~מכבה את השעון מעורר עם צועקים~ יומטוב לכווווולם!
אפצ'י!../images/Emo42.gif בוקר טוב. אנשים גוזמים משהו למטה והתעוררתי בחמש, אח"כ חזרתי לישון , והנה אני כאן! אללה עד אחד וחצי! אבל יש בדרך ג"ג , אז זה אחלה. ~מכבה את השעון מעורר עם צועקים~ יומטוב לכווווולם!
S shilgiah New member 17/9/07 #11 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאא יש לך שעון מעורר על שיר?! גם אני רוצההה
L Lior Maman New member 18/9/07 #117 איזה שלמות! ../images/Emo99.gif צריך להיפגגגגגש עוד פעם !! גם אני מתגעגעת . והמון ! . .
ש שלומיתת New member 17/9/07 #96 וואי!!בהצלחה חומד! את תעברי את זה כמו כולם ויהיה טוב! תלוי איך את מסתכלת על זה