ליום שני...

lali1989

New member
מזל טובב...:]]

אוףף..גמני רוצה יומלדת..או שלא..^^ [אני פשוט שונאת את היום הזה כשזה מגיע לתאריך שלי..!!!]

Lior Maman

New member
אני פאקינג כמוך !@!

אני רוצה כל השנה יומולדת וכשזה מגיע לתאריך שלי זה הכי מאכזב בעולם |:

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני בכלל לא אוהבת ת'יומולדת שלי...

lali1989

New member
אני בדיוק כמוך..

אני שונאת את היום הזה..ושונא תשמזכירים לי אותו.. והשנה זה כבר הגיע לשיאים חדשים כי זה יהיה יומולדת 18 וכולם רוצים שאני יחגוג ומבחינתי זה הולך לעבור באדישות מוחלטת כמו כל שנה..אני מקווה לעבור את היום הזה בחיים כי בערך חצי מהחברים שלי איימו להרוג אותי אם אני לא חוגגת את ה18 שלי..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo10.gif

רק אני ואת חושבות שיומולדת זה יום עצוב? אנחנו מזדקנים

Lior Maman

New member
לא רק את, גמני חושבת ככה .

כל השנה אני רק מחכה שתהיה לי יומולדת, ואז אני מתאכזבת ומתבאסת . לא רק בגלל שמזדקנים [ DDD: ] והכל .. סתם בגלל עוד כמה סיבות שלא באלי לפרט בפורום וזה .. לאנורא אבל, יהיה טוב

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבעברי הכי חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

את יודעת שכשיש לך יומולדת בעברי את צריכה לברך אנשים..? הברכות שלך הן כמו ברכה של כלה ביום הכופה שלה..
אז תברכי אותנו!!
אני ברכתי אותך בלועזי אבל שוב: שיהיה לך יומקסים! המון אושר, שמחה, בריאות והצלחה הכל! ושנה טובה!!
-נועה-|לב

niro levi

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo65.gifמזל טובבב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא בוכים ביומולדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

למרות שאני לעברי גם בכיתי..
בנים
בא לך לספר לי..? אני פה בשבילך!!

Lior Maman

New member
אני איתך |פשיט| !

אווחחחח, אם זה היה טיפהה יותר פשוט לגם לעשות מאשר רק להגיד

למעלה