ליום שני

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifעונה../images/Emo9.gif

שם:זוהר גיל:14.11 מיקום בארץ:תל אביב והמרכז מצב נפשי:סביר עד כמה אתה משועמם?אממ תלוי..יש תקופות שלא ויש תקופות שעד מאוד... האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? בת דודה שלי ראה אותך בוכה? חברה שלי הלכתה איתו/ איתה לסרט? חברה שלי וידיד שלי שלח לך אימייל? בת דודה שלי אמרה לך שאתה חשוב לה? חברה שלי
ראית אותו בטלויזיה? אממממ ניסיתם פעם דיאטה:המון!!!!!!!!!!!!!!!!! האם הייתם מאוהבים פעם:כן...ופעם יותר מידי מאמינים באהבה ממבט ראשון:אממ בערך אתם חושבים שאתם נראים טוב:סביר... האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:כן...רק היום הייתי בכוכב נולד..חחח פגשתם סלבריטאי:כן..רק היוםבכוכב נולד
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:לא יודעת... מאמינים באלוהים:מאוד! מאמינים בקסם:אמממממ לא מאמינים במזל:כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):לא.. מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן מאמינים בסנטה קלאוס:לאאאאאאאאא מה אני נוצרייה?! יש לך חבר:לא כמה זמן: יש לך חברים הומאים לסביות:כן יש לכם סודות:ברור...למי אין?! האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:? התנשקתם צרפתית:אממ התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לאא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:אממממ לא ישנתי עם אדם מהמין השני..חח תכונה רעה שלכם:די חופרת...מדברת יותר מידי...אבל בעיקר בעיקר ביישנית רצח...(אבל אני מתחילה לעבוד על זה) תכונה טובה:לא מסתירה מאנשים דברים...אומרת הכל בפנים..או שזה רע?! איבר אהוב בגוף:פה..יש לי פה מסורטט
איבר שנוא:כמעט הכל...בעיקר הרגליים,שיער,אף יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:תלוי מתי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:אמממ פגע בך? חברות בעיקר גרם לך לחייך?חחח בועז מעודה היום...(הבן אדם ממש ממש מצחיק!!) דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אממממ ממתק: קליק סרט מצויר: מרקו..חח סרט קולנוע: הסודות דגנים: מסטיק: צבע: יש המון יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: חורף/קיץ: לא יודעתת בית ספר/חופש: חופש.....ברוררר טעם גלידה: וניל ועוגיות פרי: ענבים
מכונית: שיעור: ריקוד חחח חג: פסח,ראש השנה,סוכות..חחח שם לבת: עמית,לירון נועה והילה שם לבן: אוהד ועידן תוכנית בטלויזיה: קייל xy
תיכון/אוניברסיטה: לא יודעת..אני בנתיים בתיכון בשר/חלב: חלבבבבבבבבבבבבבב ג'ינס/שרוול: גינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: הרים סתיו/אביב: סתיוווו לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה: וניל חיה: אממ כלב? דולפין? איזה כינויים יש לך?זוהרוש,זוזו,זוהריקה איזה כינוי הכי אוהבת?זוהרוש...אבל זוהריקה זה מצחיק..וזוזו זה מעצבן!!
שם הכי יפה לבת?כתבתי שם הכי יפה לבן?כתבתי אוהבת את השם שלך?אממ פעם שנאתי היום אני מתחילה להתרגל..חח למה?כי זה די מוזר ו..לא יודעת היית קוראת לבת שלך על שמך?לאאאא מה את לובשת עכשיו?גינס וחולצה שחורה איזה צבע שולט אצלך בארון?פעם היה שחור ולבן...אבל פתאם התחיל להיות לי ארון צבעוני..ירוק וצהוב בננה... שמלה או מכנס?מכנס! כמה חברים באמת טובים יש לך?1 כמה חברים טובים מפורומים יש לך?אממ לאיודעת..הרבה! איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?נועה ומאיה ומירי אני חושבתת...ויוני!!! ותמונה שלך-עדיף שלא!

niro levi

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo2.gif שכחת אותי

חחח סתם אני צוחקת אני אוהבת אותך!!!!!

עונההה

שם:ענבל גיל:16 וחצי מיקום בארץ:צ צ צפון מצב נפשי:מעולייי עד כמה אתה משועמם?פוללללללללללל האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? חברה שישנה אצלי אתמול חח ראה אותך בוכה? ידיד טוב הלכתה איתו/ איתה לסרט? שירניי חח חברה שלח לך אימייל? מור הפתעה חח חברה אמרה לך שאתה חשוב לה? ידיד ראית אותו בטלויזיה? שחקן כלשהו בטח? ניסיתם פעם דיאטה:כן האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נראים טוב:תלויי האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:תלוי חחח מאמינים באלוהים:כן מאמינים בקסם:כן מאמינים במזל:כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן מאמינים בסנטה קלאוס:לא אבל זה כזה חמודד יש לך חבר:משהו כזה כמה זמן:שנתיים יש לך חברים הומאים לסביות:משהו כזה יש לכם סודות:למי אין? האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:לא עניינכם אבל כן חח התנשקתם צרפתית:כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:ממ לא נראלי האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:כן תכונה רעה שלכם:עצבים תכונה טובה:רציניות איבר אהוב בגוף:פנים איבר שנוא:כפות ידיים יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:תלויי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: המסע על האושר פגע בך? המוןן גרם לך לחייך?פרח דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: היפה והחיה סרט קולנוע: ממממ הרבה טובים אבל בופור ונסיכת הקרח ומעודדות צמונות הכל או כלום דגנים: קורונפלקס !! מסטיק: חריף צבע: ירוק יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: תות חורף/קיץ: חורףף בית ספר/חופש: חופש על כל החברים מהבית סםר חחח טעם גלידה: לימון ( אכןן) פרי: מממ בננה או תפוח או מנגו מכונית: טורו ( נראלי*) הג'יפ של פולצפגן או איך שלא יכתבו את זה חח שיעור: תאטרון חג: פסח שם לבת: שירן שם לבן: ליאם תוכנית בטלויזיה: מגרש בייתי, או סי תיכון/אוניברסיטה: תיכון בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה: וניל !! חיה: חתול איזה כינויים יש לך?בולי בולה ענבלי ענבלוש איזה כינוי הכי אוהבת?בולי ובולה שם הכי יפה לבת?היינו בזה לא?? אבל נגוון נוגה שם הכי יפה לבן?ליאםם אוהבת את השם שלך?כןן למה?למה לא? היית קוראת לבת שלך על שמך?לאא מה את לובשת עכשיו?ג'ינס וגופיה איזה צבע שולט אצלך בארון?חח ציבעוני פחד שמלה או מכנס?מכנס כמה חברים באמת טובים יש לך?5-6 כמה חברים טובים מפורומים יש לך?10 איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?מממ פה אין ממש כי אני בקושי פעילה אבל אור חח

niro levi

New member
../images/Emo216.gifזכיתי בכרטיס זוגי לסלקום ווליו

+ם יוווו אני כולי מתלהבתחח פעם ראשונה שאני צליחה לזכות במשהו כזה בוולאה.. תמיד חשבתי שעובדים על אנשים אבל עכשיו אחרי שזכיתי אני מאמינה שלא עובדים עליהם..

niro levi

New member
../images/Emo216.gifתודהה

למרות שכבר היה לי כרטיס זה כיף לדעת שזכיתי בכרטיס חינם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבבקשה! בבקשה! בבקשה!! ../images/Emo3.gif

אני באמצע התערבות.. אין לי כוח להסביר... טיפה מורכב... אז... אני צריכה שתי תמונות: 1. של דפנה.. 2. של שלומית (זאת עם האקוסטית..
) ד ח ו ף ! תודה!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאהה..חח

אני כנראה לא באה למפגש פורום... חברה שלי עושה לי בלאגנים..

למעלה