ליום שני

שלומיתת

New member
אאלה..אולי זה יגרום לי להשאר ערה

שם:שלומית גיל:16 וחצי מיקום בארץ:חיפה מצב נפשי:כרגע לא משהו עד כמה אתה משועמם?0..אני מנסה לחשוב מה לעשות ועל מה לוותר האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אני? ראה אותך בוכה? אוחתי הגדולה הלכתה איתו/ איתה לסרט? ניצן רחלי אלישבע בר.עוזר? שלח לך אימייל? אני בקושי נכנסת למייל שלי אמרה לך שאתה חשוב לה?אמ.אני חושבת שיאיר
ראית אותו בטלויזיה? הא?
ניסיתם פעם דיאטה:כן האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נראים טוב:לא האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:לא פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:תשאלו אותם,מה אתם שואלים אותי? מאמינים באלוהים:כן מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:המ מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):יש בזה משהו מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר:לא כמה זמן: יש לך חברים הומאים לסביות:אני חושבת שכן
יש לכם סודות: האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים: התנשקתם צרפתית: התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: תכונה רעה שלכם:ציניות תכונה טובה:המממממ איבר אהוב בגוף:לפעמים השיער איבר שנוא:להתחיל?
יש פירסינג:אין קעקוע:אין חושבים שאתם מעניינים או משעממים:תלוי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:שאלה מציקה פגע בך?
גרם לך לחייך? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:שינה!! ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות
סרט קולנוע: הארי פוטר דגנים: כריות,סינימיניז מסטיק: מנטה צבע: שחור,אדום,סגול,לבן,כחול יום בשבוע: חמישי,כמעט סופשבוע
היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: חורף/קיץ: חורף בית ספר/חופש: כרגע החופש שלי הוא לא ממש חופש,אבל בעיקרון חופש. טעם גלידה: וניל עוגיות פרי: בננה! מכונית:אמ שיעור: ספרות,ספורט חג: המממ לאדעת שם לבת: דריה,my lovely daughter שם לבן: רועי תוכנית בטלויזיה:חברים תיכון/אוניברסיטה: מה זה משנה?
בשר/חלב: בד"כ חלב ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: סנדל,חם לי טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: לאדעת לישון/לקום: לישוןלישוןלישון!!!!!!!!1 קרמבו וניל/מוקה: וניל חיה:
איזה כינויים יש לך?סוניה איזה כינוי הכי אוהבת?סוניה [סתם לא.] שם הכי יפה לבת?לא שאלו את זה כבר?
שם הכי יפה לבן? אוהבת את השם שלך?לא למה?ככה היית קוראת לבת שלך על שמך?ממש לא מה את לובשת עכשיו?סרפן ג'ינס איזה צבע שולט אצלך בארון?שחור שמלה או מכנס?לאדעת כמה חברים באמת טובים יש לך?יש כמה כמה חברים טובים מפורומים יש לך?יש כמה איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?די לא רוצה. ותמונה שלך רק כי צפי ממש חמוד!ויום יבוא ותהיה לי תמונה עם צ'ימי הנשששששמה!!

עונההההההההההההההההההההה ../images/Emo13.gif

שם: - יוני גיל:- 18.4 מיקום בארץ: - פ"ת מצב נפשי:- בינוני עד קשה חחחחחח
עד כמה אתה משועמם?- מאוד האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? - אני ראה אותך בוכה? - אני הלכתה איתו/ איתה לסרט?- שני חברים שלח לך אימייל? - סמייל אמר לך שאתה חשוב לו? - נדב [חבר שלי ..] ראית אותו בטלויזיה? - אמממ... חדשות חח ניסיתם פעם דיאטה:- כע האם הייתם מאוהבים פעם: - פעם? תמיד
מאמינים באהבה ממבט ראשון:- כע אתם חושבים שאתם נראים טוב:- כע האם פעם התחילו איתכם:- בערך.. האם הייתם בטלויזיה:- כע פגשתם סלבריטאי:- כע האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:- כע מאמינים באלוהים:- כע מאמינים בקסם:- לא מאמינים במזל:- קצת מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): - אולי.. מאמינים בגן עדן וגיהנום:- כע מאמינים בסנטה קלאוס:- לא יש לך חבר:- זוגי לא, סתם חברים כן. כמה זמן:- XXX יש לך חברים הומאים לסביות:- כע יש לכם סודות:- לא חסר חח האם אתם מעשנים:- לא על סמים:- לא בתולים:- אממ התנשקתם צרפתית:- כע התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:- כע
:-| האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:- כע תכונה רעה שלכם:- חשדנות יתר, קנאות, ונדיבות יתר אה אה.. תכונה טובה:- חייכן, אופטימי, נדיב, אדיב, דואג, ועוזר איבר אהוב בגוף:- ידיים איבר שנוא:- אף יש פירסינג:- לא קעקוע:- לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:- תלוי בשביל מי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:- "הכאב שבחיוך" פגע בך? - אע? גרם לך לחייך?- אממ מישהו חח דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: - אהבה. ממתק: - שוקולד סרט מצויר: - מלך האריות סרט קולנוע: - כרגע, "גוסט ריידר" סרט ענקקקקקקקקקקקקקק דגנים: - כריות, קוקומן, גרנולה של תלמה חחח מסטיק: - אורביט צבע: - הכל יום בשבוע: - ראשון. היום הכי לא מועדף: - שבת ג'לי: - אע? חורף/קיץ: - חורף בית ספר/חופש: - חופש טעם גלידה: - פיסטוק פרי: - אגס מכונית: - כל דבר שנוסע טוב חחח שיעור: - ניגמרו השיעורים, אבל אהבתי את תקשורת !! חג: - שונא חגים. שם לבת: - נוגה שם לבן: - נדב, תומר, עומר, רפאל, ויאיר תוכנית בטלויזיה: - CSI תיכון/אוניברסיטה: - תיכון בשר/חלב: - חלב ג'ינס/שרוול: - שרוול סנדל/נעל: - נעל טלויזיה/מחשב: - מחשב חוף/הרים: - חוף סתיו/אביב: - סתיו לישון/לקום: - שניהם קרמבו וניל/מוקה: - מוקה חיה: - אריה, חתול, כלב איזה כינויים יש לך?- יוני, ג'וני, ג'וןג'ון. איזה כינוי הכי אוהב? - יוני. שם הכי יפה לבת?- יונית. שם הכי יפה לבן?- יוני. אוהבת את השם שלך? למה?- ככה. היית קוראת לבת שלך על שמך?- הייתי קורא לה יונית מה את לובשת עכשיו?- מה איכפת לך? חחח איזה צבע שולט אצלך בארון?- כחול, שחור שמלה או מכנס? - אממ חחח.. מה? כמה חברים באמת טובים יש לך?- שניים כמה חברים טובים מפורומים יש לך?- 5 בערך.. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?- רפי, וזוהר.

niro levi

New member
עונההה

שם: ניר גיל: 16 מיקום בארץ: מושב רוויה מצב נפשי: מעורער חח עד כמה אתה משועמם? מאודד האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אחותי שחזרה לאפטר ראה אותך בוכה? אמא נראה לי הלכתה איתו/ איתה לסרט? ידיד שלי שלח לך אימייל? חברה שלי אמרה לך שאתה חשוב לה? הרבה זמן לא אמרו לי ראית אותו בטלויזיה? ניסיתם פעם דיאטה: כן האם הייתם מאוהבים פעם: ברורר מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נראים טוב: *שחצנות* לא עונה האם פעם התחילו איתכם: *שחצנות*כן האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: *שחצנות* מאמינים באלוהים: כן מאמינים בקסם: כן מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר: לאאא כמה זמן: יש לך חברים הומאים לסביות: לא יש לכם סודות: כן האם אתם מעשנים: לאאא על סמים: ברוררר שלאא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: רק על השפתיים האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: כן תכונה רעה שלכם: חוסר סבלנות תכונה טובה: חייכנית איבר אהוב בגוף: אף איבר שנוא: אוזניים וכפות רגליים יש פירסינג: לאא קעקוע: חינה חח חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: החיים בזבל פגע בך? מי? גרם לך לחייך? מי? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מסטיקים ונחשי גומי סרט מצויר: מדגסקר סרט קולנוע: יש הרבה דגנים: שוגי מסטיק: עלמה אדום צבע: ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: מההה? חורף/קיץ: קיץ בית ספר/חופש: חופששש טעם גלידה: מנגו פרי: מנגו מכונית: הכי טובה שיש שיעור: חופשי חח חג: סוכות שם לבת: עדי/ליאור שם לבן: עדי/ליאור תוכנית בטלויזיה: משמרת שלישית תיכון/אוניברסיטה: עדיין לא הייתי באוניברסיטה בשר/חלב: בשר ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: סנדל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה: וניל חיה: כלב איזה כינויים יש לך? נירו נילו נילס נילסון איזה כינוי הכי אוהבת? את כולם שם הכי יפה לבת? עדי/ליאור שם הכי יפה לבן? עדי/ליאור אוהבת את השם שלך? מאודד למה? כי הוא מיוחד היית קוראת לבת שלך על שמך? לאא מה את לובשת עכשיו? מכנס קצר אדום וגופיה שחורה איזה צבע שולט אצלך בארון? לבן וג'ינס שמלה או מכנס? מכנס כמה חברים באמת טובים יש לך? אין כמה חברים טובים מפורומים יש לך? לא ספרתי.. אבל כולם איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? זוהר ותמונה שלך אני לא מצליחה להעלות..תפוזונההה

מירוש 18

New member
אני

שם:מירי גיל:18 מיקום בארץ:דרום מצב נפשי:נורמאלי לעת עתה עד כמה אתה משועמם?אמממ דיי אם החלטתי לענות על השאלון הזה האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך?אני
ראה אותך בוכה?אמא הלכתה איתו/ איתה לסרט?אחי הקטן
שלח לך אימייל?חברה אמרה לך שאתה חשוב לה?חברה ראית אותו בטלויזיה? ניסיתם פעם דיאטה:לא האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נראים טוב:לא
האם פעם התחילו איתכם:אפשר להגיד האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאמינים באלוהים:כן מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן מאמינים בסנטה קלאוס:לא
יש לך חבר:לא כמה זמן: יש לך חברים הומאים לסביות:לא יש לכם סודות:כן האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים: התנשקתם צרפתית: התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: תכונה רעה שלכם:מתעצבנת מהר תכונה טובה:חברותית איבר אהוב בגוף:עניים איבר שנוא:כפות ידים יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:לפעמים ככה ולפעמים ככה אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:קודם שיעשו פגע בך?כן גרם לך לחייך?כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק:שוקולד
סרט מצויר: סרט קולנוע: דגנים:קורנפלקס רגיל בלי הסוכר מסטיק:אורביט צבע:תכלת יום בשבוע:אממ שישי היום הכי לא מועדף:שני ג'לי:תות? חורף/קיץ:קיץ בית ספר/חופש:חופש טעם גלידה:שוקולד פרי:דובדבן מכונית: שיעור: חג:אין מועדף שם לבת:נועם, אור שם לבן:אלעד,ירין תוכנית בטלויזיה: תיכון/אוניברסיטה:אוניברסיטה בשר/חלב:חלב ג'ינס/שרוול:ג'נס סנדל/נעל:סנדל טלויזיה/מחשב:מחשב חוף/הרים:חוף סתיו/אביב:אביב לישון/לקום:לישון קרמבו וניל/מוקה:מוקה חיה:כלב איזה כינויים יש לך?מירוש, מירושקה איזה כינוי הכי אוהבת?כולם... שם הכי יפה לבת?לא היה כבר את השאלה הזו?
שם הכי יפה לבן?כנ"ל אוהבת את השם שלך?כן למה?כי הוא שלי היית קוראת לבת שלך על שמך?לא מה את לובשת עכשיו?פיז'מה איזה צבע שולט אצלך בארון?אממ שמלה או מכנס?מכנס כמה חברים באמת טובים יש לך?1 כמה חברים טובים מפורומים יש לך?יש הרבה איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?כנ"ל ותמונה שלך עדיף שלא

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאאננייי:]

שם:לאה גיל:13 וחודשיים מיקום בארץ:עכו מצב נפשי:לא משהו עד כמה אתה משועמם?10 מתוך 10 וחצי XD האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אני XD ראה אותך בוכה? המ. לא זוכרת הלכתה איתו/ איתה לסרט? חברה D: שלח לך אימייל? ספאם D: אמר לך שאתה חשוב לה?המ. לא יודעת ראית אותו בטלויזיה? דרייק בל XD ניסיתם פעם דיאטה:לא האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נראים טוב:לא האם פעם התחילו איתכם:לא בדיוק האם הייתם בטלויזיה:המ. לא פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:תלוי את מי שואלים , ומי שאומר שנאי נראית טוב כנראה שהוא משקר XD מאמינים באלוהים:כן מאמינים בקסם:לא ממש מאמינים במזל:כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):חח מזה?XD מאמינים בגן עדן וגיהנום:נידמה לי שכן מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר:לא כמה זמן:.. יש לך חברים הומאים לסביות:חחח מאיפה לי , אולי יום אחד הם יחליטו לצאת מהארון
יש לכם סודות:כן האם אתם מעשנים:ברור , מזהXD על סמים:לא רואים?XD בתולים:כן התנשקתם צרפתית:לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:חח לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:המ. לא ישנתי בכלל עם אדם מהמין השני.. תכונה רעה שלכם:לא יודעת תכונה טובה:כנ"ל איבר אהוב בגוף:עיניים? XD איבר שנוא:הכל D: יש פירסינג:המ. באוזניים אבל זה לא פירסינג D: קעקוע:
חושבים שאתם מעניינים או משעממים:לא יודעת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:לא יודעת פגע בך? .. גרם לך לחייך?... דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:אוכל XD ממתק: פסק זמן סרט מצויר:נמנמנמנמ..בובספוג סרט קולנוע: הו. יש הרבה דגנים: כריות
מסטיק: כולם חוצממנטה XD צבע: חום , חאקי , לבן , שחור , וכל הגוונים של הכחול יום בשבוע: לא יודעת היום הכי לא מועדף: היום שיהיה לי בו שיעורי נגינה ג'לי: . חורף/קיץ:חורף , קיץ=ג'וקים:S בית ספר/חופש:גם וגם טעם גלידה: שוקולד ועוגיות פרי: תפוח מכונית: אנאערף XD שיעור: ספורט חג: פסח שם לבת:שיראל , ליאל , מאיפה יל XD שם לבן: לא יודעת תוכנית בטלויזיה: הנפילים , ראשגה , 1 נגד 100 תיכון/אוניברסיטה: המ. ל איודעת בשר/חלב: המ..לא יודעת
ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב:מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה:מוקה חיה: ארנב איזה כינויים יש לך?לולה , לולית , ללה , מג'נונה(?) XD איזה כינוי הכי אוהבת?לא יודעת שם הכי יפה לבת?.. שם הכי יפה לבן?.. אוהבת את השם שלך?לא למה?ככה היית קוראת לבת שלך על שמך?זה היה ניראה מוזר מידיי מה את לובשת עכשיו?חולצה לבנה ומכנס קצר אפור XD איזה צבע שולט אצלך בארון?כולם שמלה או מכנס?מכנס כמה חברים באמת טובים יש לך?3 כמה חברים טובים מפורומים יש לך?הרבה איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?פה? המ. לא יודעת P: :]

Lior Maman

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: ליאור גיל: 15 מיקום בארץ: יקנעם :| מצב נפשי: נורמלי ? עד כמה אתה משועמם? עד מאוד D: האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? ממממ .. התינוק של השכנה D: ראה אותך בוכה? חופית . הלכתה איתו/ איתה לסרט? הלכתי עם שרון, אבל היה סגור >< שלח לך אימייל? ישראבלוג D: אמרה לך שאתה חשוב לה? אורפזי
ראית אותו בטלויזיה? שלומצ' בראל, אתמול .. מאז לא ראיתי טלויזיה D: ניסיתם פעם דיאטה:
האם הייתם מאוהבים פעם:
מאמינים באהבה ממבט ראשון: אהא אתם חושבים שאתם נראים טוב: לא . ממש לא . האם פעם התחילו איתכם: כן
האם הייתם בטלויזיה: יכול להיות D: פגשתם סלבריטאי: אהא האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: כן .. אבל הם טועים . מאמינים באלוהים:
מאמינים בקסם:
מאמינים במזל: לפעמים מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):
מאמינים בגן עדן וגיהנום:
מאמינים בסנטה קלאוס: אה ? :\ יש לך חבר: כן כמה זמן: עוד מעט חודשיים .. יש לך חברים הומאים לסביות: כן D: יש לכם סודות: כן . האם אתם מעשנים: לא . על סמים: לא. בתולים: כן . התנשקתם צרפתית: כן . התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: אהא
האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: חח
. תכונה רעה שלכם: ביישנות :S תכונה טובה: אממ חברותית D: איבר אהוב בגוף: עיניים *-* איבר שנוא: אממ .. לא יודעת יש פירסינג: לא
אבל אני רוצה סייד ליפפ!!
קעקוע: לא . חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אנערף . אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: לאיודעת . פגע בך? גרם לך לחייך? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ממתק: שוקולד ? סרט מצויר: מלךךךך האריות
סרט קולנוע: בילי מדיסון דגנים: הני נייס צ'יריאוס D: מסטיק: בזוקה
צבע: כחול, לבן, שחור, ירוק יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: זה טעים P: חורף/קיץ: חורף בית ספר/חופש: חופש אבל גם בצפר D: טעם גלידה: שוקולד, תות, בננה, מנגו וכו' .. פרי: תפוח :) מכונית: לא מבינה בזה XD שיעור: גיטרה P: חג: ל'ג בעומר שם לבת: ליאור, גל שם לבן: גל, שרון, רון [אהמהופמןאהמ] תוכנית בטלויזיה: האלופה תיכון/אוניברסיטה: תיכון בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: נעל [ אולסטארר *-* ] טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: לא זה ולא זה . לישון/לקום: לישון . קרמבו וניל/מוקה: רק וניל ! . חיה: כלב :) איזה כינויים יש לך? שמן, פרוט, שובי, תאומתי איזה כינוי הכי אוהבת? הכל :} שם הכי יפה לבת? ליאור, גל שם הכי יפה לבן? גל, שרון ורון [הופמן
] אוהבת את השם שלך? כן . למה? כי הוא נחמד כזה .. היית קוראת לבת שלך על שמך? לא . מה את לובשת עכשיו? מכנס קצר וחולצה איזה צבע שולט אצלך בארון? חום, ושחור . שמלה או מכנס? מכנס כמה חברים באמת טובים יש לך? ישלי הרבה חברים, אבל הכי קרובים זה 4 . כמה חברים טובים מפורומים יש לך? אנערף . איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? אורפזי
והילו
- למרות שהיא בקושי בפורום
.

סינטטית

New member
להלה

שם: אור גיל: 18 מיקום בארץ: נתניה מצב נפשי: כרגע? עצבנית לאללללה! עד כמה אתה משועמם? עד מאוד האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אחותי ראה אותך בוכה? אף אחד הלכתה איתו/ איתה לסרט? עדי ופיצ שלח לך אימייל? יוני בלוך
, סתם הוא לא האחרון אבל זה היה לאחרונה ובא לי להתלהב! אמרה לך שאתה חשוב לה? הממ ראית אותו בטלויזיה? אברי גלעד בתוכנית בבוקר חח ניסיתם פעם דיאטה: בטח האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נראים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת מאמינים באלוהים: אולי מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: אולי מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: כן אבל הוא עדיין לא יודע שהוא חבר שלי
כמה זמן: לא הרבה
יש לך חברים הומאים לסביות: כן יש לכם סודות: כן האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: כן תכונה רעה שלכם: ביישנית תכונה טובה: אכפתית [מאוד] איבר אהוב בגוף: איבר שנוא: יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: גם וגם אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: אור פגע בך? גרם לך לחייך? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: סרט קולנוע: דגנים: מסטיק: בזוקה צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: חורף/קיץ: חורף בית ספר/חופש: חופש טעם גלידה: מסטיק פרי: תות מכונית: שיעור: חג: שם לבת: שם לבן: תוכנית בטלויזיה: תיכון/אוניברסיטה: בשר/חלב: ג'ינס/שרוול: סנדל/נעל: טלויזיה/מחשב: חוף/הרים: סתיו/אביב: לישון/לקום: קרמבו וניל/מוקה: חיה: איזה כינויים יש לך? אורוש, אורקי, אורקה, אורי, וכו'... איזה כינוי הכי אוהבת? אורקי שם הכי יפה לבת? שם הכי יפה לבן? אוהבת את השם שלך? כן למה? ככה היית קוראת לבת שלך על שמך? לא מה את לובשת עכשיו? בגדים איזה צבע שולט אצלך בארון? כל מיני צבעים חח שמלה או מכנס? כמה חברים באמת טובים יש לך? כמה חברים טובים מפורומים יש לך? איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? פיצ
הודגש באמצעות מדגישומטיק

McRafush

New member
עונה ../images/Emo9.gif

לא מוצא תמונה יפה... שם: הברון רפאל שייקולוב שטיינויס? (רפי-שי שטינויס
) גיל: בקרוב שמונה עשרה(אז מה אם בקרוב זה חצי שנה?!) מיקום בארץ: ת"א. מצב נפשי: מעורער ומסוכן לסובבי
עד כמה אתה משועמם? אני עושה ת'שאלון, לא?
האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? בתדודה שלי. ראה אותך בוכה? החברה הכי טובה שלי. הלכתה איתו/ איתה לסרט? לא זוכר
שלח לך אימייל? ידידה. אמרה לך שאתה חשוב לה? ראית אותו בטלויזיה? ניסיתם פעם דיאטה:
האם הייתם מאוהבים פעם:
מאמינים באהבה ממבט ראשון:
אתם חושבים שאתם נראים טוב: לפעמים.. האם פעם התחילו איתכם: במידה מסויימת, כן. האם הייתם בטלויזיה: הסוודר שלבשתי כשהייתי בן שבע
ולא, אני לא צוחק. פגשתם סלבריטאי:
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: כנראה שלא =\ מאמינים באלוהים: ייפ. מאמינים בקסם: כן. מאמינים במזל:
מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):
! מאמינים בגן עדן וגיהנום: במידה מסויימת. מאמינים בסנטה קלאוס: מאמין במתנות
יש לך חבר:
כמה זמן: יש לך חברים הומאים לסביות:
יש לכם סודות: I've hidden more then you'll ever come to know... האם אתם מעשנים: נייט. על סמים: מי גילה לך?!?! מורן?!?! בתולים: לא, מזל טלה. התנשקתם צרפתית: ייפ. התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: נישקתי את המראה לפני כמה דקות, זה נחשב?
האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:
תכונה רעה שלכם: יש יותר מדי. תכונה טובה: יש יותר מדי
איבר אהוב בגוף: טחול. איבר שנוא: בלוטת התריס. יש פירסינג: נייט. קעקוע: בקרוב. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניין, נו ברור... וגם צנוע
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "כאוס". פגע בך? אולי. גרם לך לחייך? הטלויזיה. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: כלבה?
ממתק: פופקורן מתוק. סרט מצויר: לא זוכר? סרט קולנוע: יש הרבה... כרגע עולה לי "זכרונותיה של גיישה". דגנים: קראנץ'! מסטיק: תפוח. צבע: ירוק. יום בשבוע: שבת? היום הכי לא מועדף: כל השאר?
ג'לי: שטו? חורף/קיץ: חורף
בית ספר/חופש: טיפה מזה טיפה מזה. טעם גלידה: וניל עוגיות. פרי: לא תודה. מכונית: מאזדה
שיעור: ביולוגיה. חג: פורים(מומולדדת!) שם לבת: פוקסי-לאב
שם לבן: יחזקאל. תוכנית בטלויזיה: יש יותר מדי... נתפשר על סמולוויל? תיכון/אוניברסיטה: אם בא לך. בשר/חלב: חלב = שוקולד
ג'ינס/שרוול: ג'ינס. סנדל/נעל: נעל. טלויזיה/מחשב: גם וגם! חוף/הרים: גם וגם. סתיו/אביב: סתיו. לישון/לקום: גם וגם. קרמבו וניל/מוקה: וניל
חיה: דינוזאור? איזה כינויים יש לך? רפו'ש, רפאל, רפול, רפרף וזה
(לא שמי שאמר אותם חי כיום... אבל זאת אשמתם
). איזה כינוי הכי אוהבת? אוהבת?! שם הכי יפה לבת? דה-ז'ה וו? שם הכי יפה לבן? הא? אוהבת את השם שלך? מחבב. למה? כי זה קיצור לרפאל. ורפאל זה ה' נרפא. וזה מלא משמעות או משהו כזה. היית קוראת לבת שלך על שמך? קוראת? מה את לובשת עכשיו? מיני וסטרפלס. איזה צבע שולט אצלך בארון? אפור, אדום, ירוק, כחול. שמלה או מכנס? מכנס
כמה חברים באמת טובים יש לך? 2+. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? 2+. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? אם הוא או היא קרוב/ה אלי - הוא/היא יודע/ת...

מירוש 18

New member
זכרונותייה של גיישה ../images/Emo99.gif

כל כך רציתי לראות את הסרט זה ואף פעם לא יוצא לי.

McRafush

New member
גם לי זה כמעט קרה ../images/Emo10.gif

לא ראיתי בקולנוע כי לא היה עם מי ללכת(זה בושה שאנשים לא קראו ת'ספר
), ראיתי בווידאו בוקס של ייס... סרט מדהים! כל מה שנלקח מהספר יושם בצורה כזאת מדוייקת, זה הפתיע אותי לחלוטין. ויש DVD אם אני לא טועה

מירוש 18

New member
אני קראתי את הספר לפני כמה זמן

והכי מעצבן שיהיה את הסרט הזה ביום חמישי ביס אחת ואני לא יהיה בבית
תמיד הם עושים אותו שאני לא בבית מעצבנים.

אני../images/Emo3.gif

שם:
מורן גיל:
עוד שבועיים בול 20 מיקום בארץ:
ת"א מצב נפשי:
רע. עוד שניה קב"ן עד כמה אתה משועמם?
המון האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך?
בתדוד שלי ראה אותך בוכה?
המממ אמא הלכתה איתו/ איתה לסרט?
רפי ואורית שלח לך אימייל?
המממ מישו מהמייספייס אמרה לך שאתה חשוב לה?
לא זוכרת ראית אותו בטלויזיה?
ירון לונדון?
ניסיתם פעם דיאטה:
כן האם הייתם מאוהבים פעם:
לצערי מאמינים באהבה ממבט ראשון:
לפעמים אתם חושבים שאתם נראים טוב:
לא האם פעם התחילו איתכם:
כן האם הייתם בטלויזיה:
כן
פגשתם סלבריטאי:
כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:
לא מאמינים באלוהים:
כן מאמינים בקסם:
כן מאמינים במזל:
כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):
לא ממש מאמינים בגן עדן וגיהנום:
כן מאמינים בסנטה קלאוס:
לא יש לך חבר:
לא כמה זמן: יש לך חברים הומאים לסביות:
כן יש לכם סודות:
כן האם אתם מעשנים:
לא על סמים:
מכבי. סם החיים. בתולים: התנשקתם צרפתית:
כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:
לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:
כן תכונה רעה שלכם:
בטחון עצמי מתחת לבלטות תכונה טובה:
לא יודעת איבר אהוב בגוף:
העיניים איבר שנוא:
קרסוליים
יש פירסינג:
אין קעקוע:
אין חושבים שאתם מעניינים או משעממים:
תלוי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
החיים בצהוב וכחול פגע בך?
הא? יענו הבנאדם האחרון ש? אז המממ.. גרם לך לחייך?
מאיצ' דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:
מכבי ממתק:
שוקולד סרט מצויר:
טום וג'רי סרט קולנוע:
החתונה של החבר שלי, נוטינג היל דגנים:
כריות מסטיק:
עלמה צהוב צבע:
צהובכחול יום בשבוע:
חמשוש היום הכי לא מועדף:
ראשון ג'לי:
תות חורף/קיץ:
קיייייייייייייייץ בית ספר/חופש:
חופש טעם גלידה:
שוקולד וריבת חלב פרי:
תות מכונית:
יונדאי גטס צהובה שיעור:
כימיה חג:
שבועות שם לבת:
ליאל שם לבן:
גיא תוכנית בטלויזיה:
גילמור תיכון/אוניברסיטה:
אוניברסיטה בשר/חלב:
חלב ג'ינס/שרוול:
ג'ינס סנדל/נעל:
חייבת נעל טלויזיה/מחשב:
מחשב חוף/הרים:
לא משנה סתיו/אביב:
אביב לישון/לקום:
לישון קרמבו וניל/מוקה:
לא משנה חיה:
כלב (פנחס!) איזה כינויים יש לך?
מורני מורנוש וכו' איזה כינוי הכי אוהבת?
אנאערף שם הכי יפה לבת?
סליחה אנחנו לא קצת בדה ז'ה וו? שם הכי יפה לבן? אוהבת את השם שלך?
סביל למה?
ככה היית קוראת לבת שלך על שמך?
לא מה את לובשת עכשיו?
פיג'מה איזה צבע שולט אצלך בארון?
שחור צהוב וירוק שמלה או מכנס?
מכנס כמה חברים באמת טובים יש לך?
3 כמה חברים טובים מפורומים יש לך?
וואה וואה איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?
נו באמת ותמונה שלך
אחרי אתמול. היא עושה קאמבק ענק

למעלה