עונה ../images/Emo9.gif
לא מוצא תמונה יפה... שם: הברון רפאל שייקולוב שטיינויס? (רפי-שי שטינויס
) גיל: בקרוב שמונה עשרה(אז מה אם בקרוב זה חצי שנה?!) מיקום בארץ: ת"א. מצב נפשי: מעורער ומסוכן לסובבי
עד כמה אתה משועמם? אני עושה ת'שאלון, לא?
האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? בתדודה שלי. ראה אותך בוכה? החברה הכי טובה שלי. הלכתה איתו/ איתה לסרט? לא זוכר
שלח לך אימייל? ידידה. אמרה לך שאתה חשוב לה? ראית אותו בטלויזיה? ניסיתם פעם דיאטה:
האם הייתם מאוהבים פעם:
מאמינים באהבה ממבט ראשון:
אתם חושבים שאתם נראים טוב: לפעמים.. האם פעם התחילו איתכם: במידה מסויימת, כן. האם הייתם בטלויזיה: הסוודר שלבשתי כשהייתי בן שבע
ולא, אני לא צוחק. פגשתם סלבריטאי:
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: כנראה שלא =\ מאמינים באלוהים: ייפ. מאמינים בקסם: כן. מאמינים במזל:
מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):
! מאמינים בגן עדן וגיהנום: במידה מסויימת. מאמינים בסנטה קלאוס: מאמין במתנות
יש לך חבר:
כמה זמן: יש לך חברים הומאים לסביות:
יש לכם סודות: I've hidden more then you'll ever come to know... האם אתם מעשנים: נייט. על סמים: מי גילה לך?!?! מורן?!?! בתולים: לא, מזל טלה. התנשקתם צרפתית: ייפ. התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: נישקתי את המראה לפני כמה דקות, זה נחשב?
האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:
תכונה רעה שלכם: יש יותר מדי. תכונה טובה: יש יותר מדי
איבר אהוב בגוף: טחול. איבר שנוא: בלוטת התריס. יש פירסינג: נייט. קעקוע: בקרוב. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניין, נו ברור... וגם צנוע
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "כאוס". פגע בך? אולי. גרם לך לחייך? הטלויזיה. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: כלבה?
ממתק: פופקורן מתוק. סרט מצויר: לא זוכר? סרט קולנוע: יש הרבה... כרגע עולה לי "זכרונותיה של גיישה". דגנים: קראנץ'! מסטיק: תפוח. צבע: ירוק. יום בשבוע: שבת? היום הכי לא מועדף: כל השאר?
ג'לי: שטו? חורף/קיץ: חורף
בית ספר/חופש: טיפה מזה טיפה מזה. טעם גלידה: וניל עוגיות. פרי: לא תודה. מכונית: מאזדה
שיעור: ביולוגיה. חג: פורים(מומולדדת!) שם לבת: פוקסי-לאב
שם לבן: יחזקאל. תוכנית בטלויזיה: יש יותר מדי... נתפשר על סמולוויל? תיכון/אוניברסיטה: אם בא לך. בשר/חלב: חלב = שוקולד
ג'ינס/שרוול: ג'ינס. סנדל/נעל: נעל. טלויזיה/מחשב: גם וגם! חוף/הרים: גם וגם. סתיו/אביב: סתיו. לישון/לקום: גם וגם. קרמבו וניל/מוקה: וניל
חיה: דינוזאור? איזה כינויים יש לך? רפו'ש, רפאל, רפול, רפרף וזה
(לא שמי שאמר אותם חי כיום... אבל זאת אשמתם
). איזה כינוי הכי אוהבת? אוהבת?! שם הכי יפה לבת? דה-ז'ה וו? שם הכי יפה לבן? הא? אוהבת את השם שלך? מחבב. למה? כי זה קיצור לרפאל. ורפאל זה ה' נרפא. וזה מלא משמעות או משהו כזה. היית קוראת לבת שלך על שמך? קוראת? מה את לובשת עכשיו? מיני וסטרפלס. איזה צבע שולט אצלך בארון? אפור, אדום, ירוק, כחול. שמלה או מכנס? מכנס
כמה חברים באמת טובים יש לך? 2+. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? 2+. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? אם הוא או היא קרוב/ה אלי - הוא/היא יודע/ת...