ליום שני

יאללה אני מהפלא

מה המצב אנששששים? אני עדיין בהיי מאתמול! מה המצב? אני אכנס עוד מעט שוב באלי עוד פעם אתמול

יאללה הביתה

הללויה! אמנם אני יושבת על המדרגות... שוב... אבל היי! עוד שעה מ-ק-ס-י-מ-ו-ם בית!

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifמשעמם- שאלון../images/Emo88.gif../images/Emo9.gif

לא קראתי לפני, תהנוD: שם: גיל: מיקום בארץ: מצב נפשי: עד כמה אתה משועמם? האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? ראה אותך בוכה? הלכתה איתו/ איתה לסרט? שלח לך אימייל? אמרה לך שאתה חשוב לה? ראית אותו בטלויזיה? ניסיתם פעם דיאטה: האם הייתם מאוהבים פעם: מאמינים באהבה ממבט ראשון: אתם חושבים שאתם נראים טוב: האם פעם התחילו איתכם: האם הייתם בטלויזיה: פגשתם סלבריטאי: האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאמינים באלוהים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: יש לך חבר: כמה זמן: יש לך חברים הומאים לסביות: יש לכם סודות: האם אתם מעשנים: על סמים: בתולים: התנשקתם צרפתית: התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: איבר אהוב בגוף: איבר שנוא: יש פירסינג: קעקוע: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: פגע בך? גרם לך לחייך? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: סרט קולנוע: דגנים: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: חורף/קיץ: בית ספר/חופש: טעם גלידה: פרי: מכונית: שיעור: חג: שם לבת: שם לבן: תוכנית בטלויזיה: תיכון/אוניברסיטה: בשר/חלב: ג'ינס/שרוול: סנדל/נעל: טלויזיה/מחשב: חוף/הרים: סתיו/אביב: לישון/לקום: קרמבו וניל/מוקה: חיה: איזה כינויים יש לך? איזה כינוי הכי אוהבת? שם הכי יפה לבת? שם הכי יפה לבן? אוהבת את השם שלך? למה? היית קוראת לבת שלך על שמך? מה את לובשת עכשיו? איזה צבע שולט אצלך בארון? שמלה או מכנס? כמה חברים באמת טובים יש לך? כמה חברים טובים מפורומים יש לך? איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? ותמונה שלך

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifטריליליייי

שם: רון גיל: 16 וחצי מיקום בארץ: פ"ת מצב נפשי:
עד כמה אתה משועמם? יותר מדי האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אני ראה אותך בוכה? אחי הלכתה איתו/ איתה לסרט?
מאיה, מואני ורייצ' לפני חיים שלמים בערך
שלח לך אימייל? איזה חופרת אחת
אמרה לך שאתה חשוב לה? :> ראית אותו בטלויזיה? דורה
ניסיתם פעם דיאטה: כן האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נראים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: עזבו
פגשתם סלבריטאי: חח כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאיפה לי
מאמינים באלוהים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): שיהיה מאמינים בגן עדן וגיהנום: אממ אפשר לאמר שכן מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא כמה זמן: יש לך חברים הומאים לסביות: כן יש לכם סודות: בטח, לכולם יש האם אתם מעשנים: כן על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: כן האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: כן תכונה רעה שלכם: רגישה, ביישנית, טיפשה. תכונה טובה: עזובתי באמאשך'
איבר אהוב בגוף: אוזן?
אין. איבר שנוא: או אה יש פירסינג: לא קעקוע: יהיו
חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: אמ פגע בך? כן גרם לך לחייך? מואני דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: הולי ממתק: אפרופו! סרט מצויר: רטטוי סרט קולנוע: החיים בלעדיי דגנים: קוקומן! מסטיק: אורביט חריף
צבע: ירוקוש
יום בשבוע: חמישישישבת היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: מעו
חורף/קיץ: חורף
בית ספר/חופש: חופש
טעם גלידה: ריבת חלב פרי: תותים מכונית: ביז'וווווו
שיעור: אה? חג: סוכות! שם לבת: מיתר שם לבן: יואב תוכנית בטלויזיה: האוס
תיכון/אוניברסיטה: משו בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: סתיו לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה: מוקה!! חיה: סנאייייי
איזה כינויים יש לך? זה לא יגמרD: איזה כינוי הכי אוהבת? רונקבב שם הכי יפה לבת? לא היה כבר? שם הכי יפה לבן? אע אוהבת את השם שלך? רון אני אוהבת למה? למה לא? היית קוראת לבת שלך על שמך? לא מה את לובשת עכשיו? בגדים איזה צבע שולט אצלך בארון? ירוק
שמלה או מכנס? מכנס כמה חברים באמת טובים יש לך? לא ספרתי כמה חברים טובים מפורומים יש לך? יש יש
איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?
ותמונה שלך התמונת רוח המפורסמת
ח"ח לסוניה על הצילום

שלומיתת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט מלכה אני אומרת לכם!!!!!!!

למעלה