ליום שני!!

תגידו גם לכם קרה דבר מוזר באייסי????

כל מיני סימנים של חצים על הפרח הירוק של האנשים עם הודעה מסוימת שההודעה שתכתבו לו תגיע לנייד שלו ! וברגע שהבנאדם מתחבר זה נעלם,ואם הוא מתנתק זה מופיע שוב החץ על הפרח !!! זה קרה להרבה מהחברים שלי, ולהרבה מהאנשים בצט וואלה [ששם אני נימצא] האם גם לכם זה קרה ?!?!??

niro levi

New member
כןןןן

גם אצלי וגם באי סי קיו של אחותי יש את הסימן הזה למלאאא אנשים... ולא שמתי לב שהם מתנתקים ומתחברים שוב כי עכשיו התעוררתי משינה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאממ קרה לי משו דומה..

אני מנסה לשלוח SMS מהמירנדה או מהאייסי וזה נכשל.. אני צריכה לתת איזה סיסמא אומשו.. לזה התכוונת?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאהה ו..

אני לא יודעת לאיזו סיסמא הם מתכוונים.. אז אני לא יכולה לשלוח..חח

מירוש 18

New member
תקשיבי מה את עושה במיקרה הזה

למי שאת רוצה לשלוח הודעה אז הסיסמא נישלחת אליו ואז הוא צריך למסור לך תסיסמא ורק אז את יכולה לשלוח לו הודעות

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיזה סיסמא?../images/Emo12.gif

לא אמור לי שקיבלו סיסמא..

זוהרוש15

New member
כןןן!!!

וגם קרה לי שהאייסי נכבה ולא הצלחתי להכנס שוב ואז בסופו של דבר שהצלחתי לא היה לי אף אחד ברשימה ואחרי מלא זמן זה יסתדר.. צריך לקרוא עכשיו לאייסי:אייסיזבל....חחחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחחחח תורידו מירנדה../images/Emo3.gif

סתם.. גם שם יש בעיות..

דורה17

New member
אחד הימים היותר מסריחים שהיו לי....

וזה פשוט לא נגמר..... נמאס לי כבר......

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני מקווה שזה יגמר בקרוב!../images/Emo24.gif

זוהרוש15

New member
אל תגידי את זה!!../images/Emo46.gif

סתכלי אפילו על החתימה שלך... "תפתחו את העיינים גם בחושך יש אור, תסתכלו אל השמיים לא הכל שחור" תחשבי חיובי כתבתי לך את זה כבר היום.. הכל זה לטובה...ואם את רוצה לדבר אני במסן...

למעלה