ליום שני

בוקר טובבב ../images/Emo13.gif

היום אני חושב שזה הולך להיות היום המאושר בחיי. חחח רק ב 12:30 אני אדע.... וכולי התרגשותתתתתתתתתתתתתתתתת
יומטוב כולם
אהה ו.. החלטתי יותר לא לפתוח שרשורי אוף כי נימאס לי לקבל מיליוני הודעות לתיבת המסרים ועוד אני צריך לקרוא את כולם
אז אין לי כוח לפתוח חחחח

EliranMaor

New member
כנס לחלון של "הוספת תגובה"

ותוריד את ה-
מאיפה שיש אממ "קבל מסר על תגובות" או משו כזה

אההה לא לאאאאאאאאאא

אני כן רוצה לקבל תגובות על דברים שלי... למה ניראה לך שיש לי כוח בפורום המסובך הזה של תפוזבל לרוץ ולחפש תגובות להודעות שלי ?!?!??! למה אתה מציע לי הצעות מגונות??? חחחחחחחחח סתם גבר

דורה17

New member
מה? חח כנס רגע

אתה יכול רק להודעה הספציפית של האוף, לבטל את התגובות ואז להודעה אחרי זה שאתה כותה שוב לסמן את ה- וי הזה.. זה מה שאני עושה תמיד

niro levi

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב

אוףףף אני עייפה וצריך ללכת לעבודה כל כך לא בא לי כי נוראאא משעמם שם.. לא נורא העיקר קצת כסף... וכנראה שמביאים לי מחר את החדר החדש סוף סוף... שיהיה לכולם בוקר ויום טוב..

niro levi

New member
חזרתי מהעבודה...

יותר נכון הלכתי וחזרתי.. כי האחראית עליי לא הודיעה לי שהיא לא יכולה להגיע היום.. כי אתמול אני לא הגעתי... ובגללה לא הלכתי לחוף גיא
אוףףף איזה יום מבאססס

niro levi

New member
לעבוד כן חוף גיא לא בטוח

אלה אם נארגן עם חברים וחברות.. לא נורא.. אבל הכי מבאס זה שהתעוררתי מוקדם בגלל העבודה ובסוף היא לא הייתה.. זה כל כך עיצבן אותי..

אושRתי

New member
../images/Emo45.gifמוזמנים לפורום סקנד לייף ולמשחק

Second Life (חיים שניים) הוא משחק תפקידים מרובה משתתפים. לכל שחקן יש דמות בעולם ה-Second Life ואיתה הוא עובר בין האיים שפרוסים על פני הכוכב, פוגש אנשים, משוחח ועושה עוד מגוון פעילויות שבני אדם בעולם האמיתי יכולים לעשות. שחקנים יכולים ליצור פריטים כמו אוכל וביגוד ולמכור אותם ויש שמגדילים לעשות ופותחים עסק. ניתן לקנות אדמה ולבנות עליה בתים, מלונות, מועדונים, מרכזי קניות ואפילו ערים שלמות, כמו ניו יורק ואמסטרדם. הכסף במשחק נקרא "לינדן" וניתן לקנותו בעלות של דולר אמריקאי ל-250 לינדן. ההסבר לקוח מוויקיפדיה. לאחר שהבנתם מה זה סקנד לייף. מוזמנים להצטרף לפורום סקנד לייף http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1687

למעלה