שאלה טובה! צריך לדבר איתה! הבנאדם עסוק היא על המחשב רק בלילה!
ז זוהרוש15 New member 2/7/07 #134 סינרגיה מביימים גם מושיק עפיה??????? אני ראיתי קליפ של מושיק עפיה והיה כתוב סינרגיה בבימוי......... הייתי בהלם למרות שכבר ראיתי שהם ביימו את רן דנקר כבר......
סינרגיה מביימים גם מושיק עפיה??????? אני ראיתי קליפ של מושיק עפיה והיה כתוב סינרגיה בבימוי......... הייתי בהלם למרות שכבר ראיתי שהם ביימו את רן דנקר כבר......
L Lilosh95 New member 2/7/07 #143 זה לא הלהקה עירון אמר שהוא עובד בחברה שקוראים לה "סינרגיה" [נראלי שזה מה שהוא אמר ב'תוצרת הארץ'] אז זה כנראה החברה ולא הלהקה.
זה לא הלהקה עירון אמר שהוא עובד בחברה שקוראים לה "סינרגיה" [נראלי שזה מה שהוא אמר ב'תוצרת הארץ'] אז זה כנראה החברה ולא הלהקה.
ד דורה17 New member 3/7/07 #154 אחותי עבדה ב"סינרגיה" חחחחח יש אני חושבת חברה שקוראים לה סינרגיה.. [חוץ מזאת של עירון] לא הגיוני שהם מביימים קליפים... ועוד של מושיק עפיה חחחח
אחותי עבדה ב"סינרגיה" חחחחח יש אני חושבת חברה שקוראים לה סינרגיה.. [חוץ מזאת של עירון] לא הגיוני שהם מביימים קליפים... ועוד של מושיק עפיה חחחח
X XxXSynergitXxX New member 2/7/07 #139 אח"צ טובים! סיימתי פרק שלם בחוברת אנגלית !D: אני מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמי עכשיוD: [לא שאני מתקשה וזה.. אני ההפך הגמור ] אח"צ טובים! מי פה ד"א ?
אח"צ טובים! סיימתי פרק שלם בחוברת אנגלית !D: אני מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמי עכשיוD: [לא שאני מתקשה וזה.. אני ההפך הגמור ] אח"צ טובים! מי פה ד"א ?
מ מ י ק י 1 1 4 New member 2/7/07 #141 אני פה הייתי בסניף הייתה פעולה מגניבה הלכתיי ברגל והרגשתי טוב עם עצמי
V vered151 New member 3/7/07 #147 היה לי צו ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif
היה לי צו ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif
V vered151 New member 3/7/07 #160 היה בנזונה ../images/Emo9.gif אבל אבל אבל לא עשיתי משו כמו 5-7 שאלות בפסיכוטכני. בהבנת הנקרא ובמבחן הזה של הצורות מקווה מאוד שזה לא ידפוק אותי!
היה בנזונה ../images/Emo9.gif אבל אבל אבל לא עשיתי משו כמו 5-7 שאלות בפסיכוטכני. בהבנת הנקרא ובמבחן הזה של הצורות מקווה מאוד שזה לא ידפוק אותי!
ש שלומיתת New member 3/7/07 #150 חזרתי משופינג../images/Emo12.gif ווואאאאאאאאאאאא סחטתי ת'צורה של הארנק לאבא שלי