ליום שני.

../images/Emo32.gif ליום שני.

חבר'ה... אני אוהב אותכם.
באמת באמת אוהב אותכם... מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אוהב אותכם. הפורום הכי טוב בעולם !!!! יומטוב !!!

דורה17

New member
שונאת שאנשים הורסים לי תמצברוח.....

אוף עד אתמול בערב הכל היה מושלם! בשנייה הכל מתהפך.... זה מעצבן.. ולא כיף בכלל.... הרגשתם פעם שחלק מהחיים שלכם פשוט מתפורר לאטלאט ואתם לא יכולים לעצור את זה? זה כמו לנסות להחזיק מים.... כמה שלא תרצה... ותתאמץ.. זה פשוט נוזל לך מבין האצבעות... ולפני שתשים לב לא ישאר לך כלום ביד... היד תהיה רטובה כי בכל זאת היא החזיקה פעם מים... אבל אותם מים שניסית כלכך להחזיק... אותם מים שנזלו לך מבין האצבעות וניסית כל כך לשמור שלא יגעו בקרקע.. הם יגעו בקרקע... והם ינזלו לכיוון אחר... ואתה פשוט לא תצליח לעצור אותם.... אולי יום אחד תפגוש חלק מהמים האלה כשירד גשם, או בים... אבל אתם אותם מים מסויימים שהחזקת פעם אתה איבדת כנראה לתמיד.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifדורה.. דונט בי סאד..../images/Emo201.gif

קודם כל עליי לציין שממש אהבתי את מה שכתבת!! את הדימוי וזה..חחח כולם פה כישרוניים כאלה! דיי!! חחח ועכשיו לעניין, אסור לך להיות בדיכי!!! מי יעודד את כולם פה?! תקראי את מה שכתבת פה למי שהיה בדיכי.. ברור שזה הרבה יותר קשה שזה אצלך אבל תנסי.. זאת גם שאלה של גישה, אם תגידי שאת בסדר יהיה בסדר! תחייכי והעולם יחייך אלייך..
היתה לי תקופה ממש ארוכה שהייתי כ"כ בדיכי שעשיתי דברים שאני ממש מתחרטת עליהם.. עכשיו אני לא נותנת לעצמי להיכנס לזה בכלל!! זה לא טוב.. כשנכנסים לזה קשה לצאת..ולפעמים שוקעים בזה ממש עמוק.. אל תתני לדיכאון להרוס אותך... זה יעבור! תשתחררי, תבכי, תצרחי.. אבל אל תגידי שהכל רע כי בסוף זה יהיה ככה!!! את שולטת בזה!! אז דורה שלי..
אני אוהבת אותך!! (אני חושבת שזה מספיק כדי לצאת מהדיכי
) שיהיה לך לילה טוב ואני מקווה שמחר יהיה טוב יותר...

דורה17

New member
אני אוהבת אותך....../images/Emo201.gif

הלוואי וזה היה רק דיכאון.... עם זה כבר הייתי מסתדרת... המפלצת הדיכאונית יודעת שהיא לא יכולה עליי... נתתי לה פעם אחת יותר מידי לנצח אותי.. היא יודעת שהיא לא תצליח יותר... אבל... זה כבר לא בשליטה שלי... זה פשוט מתפרק ואני לא יכולה לעשות כלום... פעם הייתי הדבק... כנראה שהדבק הזה מדביק דברים אחרים... אבל את הדבר הכי חשוב הוא כבר לא מצליח לדביק יותר... כולי תקווה ותפילה שזב יסתדר....

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifז'ו מאס!! (אני יותר..)

הלוואי שיכולתי לעזור לך.. אבל אני לא יודעת איך..
חיבוק ווירטואלי לא עוזר..
אל תתני לזה לנצח אותך!! את יותר חזקה ממה את חושבת! הצלחת לשפר פה להרבה אנשים את המצב רוח ואת יכולה לשפר גם את שלך!! אני מקווה מאוד שזה יסתדר עם הזמן ושיהיה לך רק טוב!! לילה טוב!!

דורה17

New member
תודה מתוקה! אני כל כך אוהבת אתכם!!!!!!

שומדבר לא ינצח אותי! אני בלתי מנוצחת! חחח כבר עברתי דברים יותר קשים... קשה זה לא בלתי אפשרי... וזה יסתדר... איך שלא יהיה ומה שלא יהיה, זה יסתדר ויהיה טוב... תמיד טוב בסוף... תודה! הצלחתם לעודד אותי מאוד חח אני אוהבת אתכם ככה הרבה!

../images/Emo204.gif../images/Emo201.gif

זאת תקופה כזאת גורה. והיא תחלוף כי זה מה שתקופות עושות. דברי איתי אם בא לך..

דורה17

New member
אני לא אוהבת תקופות...

תמיד התקופות הטובות יותר קצרות מהתקופות הרעות! זה לא פייר... טוב נו... אין טעם להיות בבאסה.. זה לא יעזור.. וזה סתם יבאס אותי חח נקווה שזה יעבור מהר... וסתם בא לי לדבר איתך חחחח עוד לא דיברנו במסן בכלל! חחחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשיהיה לך המון הצלחה!!!../images/Emo24.gif

לילה טוב!

למעלה