ליום שני

RTur

New member
חחחחחחחחחחחח קרועים ../images/Emo6.gif

ברור שזה יהיה סתם מספר..

../images/Emo221.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo126.gif

הערב, בשעה 18:00, איה כורם תתארח לייב ב-BlogTV ותענה לשאלות גולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1530&msgid=83301525
הורים עולים כתה רגע העליה לכתה א' הוא רגע מטלטל ומשמח כאחד. "טוייס אר אס" מזמינים את בני המשפחה לכתוב על הפחדים, החששות, הציפיות והאיחולים לקטנטנים שעולים כתה. http://www.tapuz.co.il/toysrus/parents.asp
אל תתביישו ואל תהססו לפנות! עמותת יתומי צה"ל עומדת לרשות יתומי צה"ל, משטרת ישראל וכוחות הביטחון בתקופה קשה זו. בטלפון: 03-5254978 ובאינטרנט: http://www.orphans.org.il
Flix אחד לסיום: קליפ קורע של נסראללה בשיר המעצבן של סאבלימינל "אני טורו"- http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=900482

B o N u s

New member
די באמת? P-:

ביום א', 25 פרקים חדשים, נתן מצטרף לשלושה, ימית סול מחליפה את אלונה. הפרק הראשון יהיה עם בדש השטן והוא יקרא "מה?!" בואו לפורום 1082, הייתי שם אדום עד אתמול

B o N u s

New member
זה היה משחק של שבוע, עכשיו פסטיגליסט

לקח לי את האדום כי הוא היה מקום שני במשחק P-:

רועות

New member
../images/Emo58.gifתקצירים-השבוע ושבוע הבא

לא מומלץ לבעלי לב חלש... יום שלישי 8.8 פרק 86: סער אומר למיטל שהוא יודע שהיא שלחה את שטמפלר; טובה מספרת לסמדר שהיא ואיציק ביחד; סיגי מספרת לריטה שתום ומילי מתחתנים; איציק מדבר עם אדי; סיגי מגלה שמילי בהיריון. יום רביעי 9.8 פרק 87: סיגי מספרת לתום שהניתוח לא הצליח; טובה וזיוה מנסות להפיל את מיטל; סער אומר לליאן שהוא רוצה להתפטר; ליאן מזמינה את מיטל וגוזף לארוחה; דוד תופס את טובה מחטטת במשרד של מיטל. יום חמישי 10.8 פרק 88: דוד מתחיל עם טובה; בוריס מספר לאיגור שסער היה אצל מיטל; סיגי ותום נפגשים עם מארגנת חתונות; מיטל אומרת לסער שהם מתכננים לבוא לארוחה; סמדר רבה עם איציק על כך שדיבר עם אדי. יום ראשון 13.8 פרק 89: טובה מספרת לסמדר שהיא בהריון מאיציק; תום לא מצליח לתפקד עם מילי, בזמן שיחסיו עם סיגי מתחממים; דריה מתעמתת עם דובי, וג`לל מציע לה לעבור לגור איתו. יום שני 14.8 פרק 90: סיגי המומה ממה שקרה עם תום; סמדר שואלת את סער על גושגיצה; איציק מגלה שדובי צילם את התמונות; ג`וזף שולח את איגור לאסוף את סער ומיטל. יום שלישי 15.8 פרק 91: ג`לל אומר לאיציק כמה הוא אוהב את דריה; תום מתנצל בפני סיגי על כך שכמעט נישק אותה; ליאן וג`וזף מציעים לסער ומיטל במהלך הערב לנסוע ביחד לאנגליה ביאכטה; סמדר פוגשת את גושגיצה. יום רביעי 16.8 פרק 92: אדי וסמדר מנסים לגלות האם גושגיצה הוא האיש שאנס אותה; טובה מספרת לזיוה על אבא של מיטל; סיגי מודדת את השמלה של מילי; איציק מספר לעבאס על ג`לל ודריה. יום חמישי 17.8 פרק 93: טוקו ואלונה מתקרבים; ג`לל מתכוון לספר להורים שלו עליו ועל דריה; מילי מציעה לתום לנסוע לקפריסין; סמדר הולכת לפגוש את גושגיצה; ג`לל מגלה שאביו שידך לו מישהי מהכפר.

gavan

New member
אני חייבת../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

הייתי חייבת לסדר... נעים לי בעיניים לראות את הקטעים של ג'ללדריה מודגשים...
פרק 86 סער אומר למיטל שהוא יודע שהיא שלחה את שטמפלר. טובה מספרת לסמדר שהיא ואיציק ביחד. סיגי מספרת לריטה שתום ומילי מתחתנים. איציק מדבר עם אדי. סיגי מגלה שמילי בהיריון. (ואז יהיה הקטע מהפרסומת?) פרק 87 סיגי מספרת לתום שהניתוח לא הצליח. טובה וזיוה מנסות להפיל את מיטל. סער אומר לליאן שהוא רוצה להתפטר. ליאן מזמינה את מיטל וגוזף לארוחה. דוד תופס את טובה מחטטת במשרד של מיטל. פרק 88 דוד מתחיל עם טובה. בוריס מספר לאיגור שסער היה אצל מיטל. (בוריס? איגור? מה עם ג'וזף?) סיגי ותום נפגשים עם מארגנת חתונות. (מיכל אמדורסקי?
) מיטל אומרת לסער שהם מתכננים לבוא לארוחה. סמדר רבה עם איציק על כך שדיבר עם אדי. פרק 89 טובה מספרת לסמדר שהיא בהריון מאיציק.(שמישהו יחנוק כבר אותה!) תום לא מצליח לתפקד עם מילי, בזמן שיחסיו עם סיגי מתחממים.(גם זה היה בפרסומת...
) דריה מתעמתת עם דובי, וג`לל מציע לה לעבור לגור איתו.
פרק 90 סיגי המומה ממה שקרה עם תום. סמדר שואלת את סער על גושגיצה. איציק מגלה שדובי צילם את התמונות. (בראבו! אני גאה באיציק, למרות שאני לא מבינה איך הוא עלה על זה...
) ג`וזף שולח את איגור לאסוף את סער ומיטל. פרק 91 ג`לל אומר לאיציק כמה הוא אוהב את דריה. (כמה?) תום מתנצל בפני סיגי על כך שכמעט נישק אותה.(למה להתנצל? למה לא באמת נישקת אותה? דביל.) ליאן וג`וזף מציעים לסער ומיטל במהלך הערב לנסוע ביחד לאנגליה ביאכטה. (מה זה? העולם התהפך?) סמדר פוגשת את גושגיצה. פרק 92 אדי וסמדר מנסים לגלות האם גושגיצה הוא האיש שאנס אותה. טובה מספרת לזיוה על אבא של מיטל.( טובה גילתה?
) סיגי מודדת את השמלה של מילי. איציק מספר לעבאס על ג`לל ודריה.(
) פרק 93 טוקו ואלונה מתקרבים. ג`לל מתכוון לספר להורים שלו עליו ועל דריה. מילי מציעה לתום לנסוע לקפריסין. סמדר הולכת לפגוש את גושגיצה. ג`לל מגלה שאביו שידך לו מישהי מהכפר. (ניראל המרושעת!!11
)

gavan

New member
שיט! אני אפספס את פרקים 89-93...

+
והם אמורים להיות פרקים טובים...

g3h

New member
שאלת ספויילר..../images/Emo58.gif

לגבי יום חמישי 10.8 - סיגי ותום קובעים עם מארגנת חתונות? את בטוחה שאין לך טעות, וזו לא מילי במקרה?

למעלה