ליום שני!

oreloosh

New member
אנשיםםם

סליחה שפתחתי שירשור חדש לא הייתי פה הרבה זמןן ורציתי להודיע לכם שנשרף לי המסך של המחשב וזה למה אני לא פה... כרגע אני אצל דודים שליי.. אז ספרוו ספרוווו!!! מה חדש?! ועל איזו הופעה אתן מדברות?

ברוכה השבה מאמי..

יש היום הופעה במעלותת.. או שהיי'תה כבר.. ואתמול הם היו במצעדד... והיה' גם מפגש פורוםם..ו..זהו..חח

ברוכה השבה מאמי..

יש היום במעלום או שהיה כבר.. אתמול הם היו במצעד והיה מפגש פורום זהו..

../images/Emo32.gif ליום שני! ../images/Emo32.gif

ואיי בנותת כמה זמן לא הייתי פה! 6 ימיייייייייים! וואיי איךך התגעגעתיי אתן לא תאמינוווווווו! היהה פיגוועע :[ ימחח שמם של הערבים האלללהה! מדליקה נר לדכר ההרוגים
ספרווווווווו ליי מה התחדש בפורוםם...ורגע כבר יצא הדיסק?! אוווווווווווווווווווווהבת

הייי שרין

אולי אני לא מכירה אותך כל כך טוב אבל ברוכה השווה
ואני לא חושבת שכדי להגיד שהם ימותו .. אולי להגיד משהו אחר כי תחשבו זה כמו שהנאצים אמרו עלינו שנמות אז זה כמו לעשות את זה לערבים ... אז אני מדליקה נר לכל אלה שמתו יהי זכרם ברוך

יאאאא!הוסיפו מנהלת חדשה!

רק עכשיו שמתי לב! חחחחח מזל טוב לה.. תזכירו לי איך קוראים לה?..חחחחח

שריניי לא הבנתיי לאןן נעלמתתת

התגעגעתייי יפתייי אמממ לא התחדשש כלום נראה לי ובקשר לדיסק אממממממממממממ לא יודעת מתי הוא יוצא =//

מאמאמאמאמיייי!!!

היתגעגעתייי =] לא יצא הדיסק אתמול אני וחברה שלי הלכנו לקנות לא הגיע =[[[[ ובאמת הערבים המסריחים האלה =/

מאמאמאמאאמאמאמאמאמאמימימימי

היתגעגתי יפה שלי =] לא יצא הדיסק סתם אתמול הלכתי לקנות =[ וערבים המסרחים האלה =/

שרינו'ששש

-הדיסק נדחה! -הבויז אתמול הצטלמו למצעד -אתמול היה מפגש פורום -הקליפ שמחה יצא שמחה שחזרת!

למעלה