ליום שני

katktit

New member
מישהי מחפשת עוזרת בהרצליה לפעם בשבועיים?

יש לי עוזרת באיזור הרצליה, עובדת אצלי אחת לשבועיים בימי שני ומחפשת עבודה לפעם בשבועיים שאינה עובדת אצלי לוקחת 40 שקלים לשעה+נסיעות. מעונינת ב4 שעות עבודה ובאיזור הרצליה מישהי מעונינת? אם כן, נא שלחו לי מסר

Tula1

New member
../images/Emo41.gif למישהי יש פה תמי 4?

רציתי לשאול לגבי המסננים + נורות שלהם הגיע הזמן להחליף והם מבקשים סכום ממש גבוה ראיתי שיש חברות אחרות שמציעות "תואמי תמי 4" אשמח לשמוע בעד ונגד ובכלל מנסיונכם לגבי החלפת מסננים ונורות, זו פעם ראשונה שאנחנו עושים את זה (קנינו את המכשיר לפני שנה) תודה

שירון28

New member
לי יש

אבל אנחנו עם הסכם ששולחים אלי את המסננים והנורות כשצריך להחליף הם מגיעים בזמן שירות מעולה מים מעולה אני מאוד מרוצה

UmaGuza

New member
לנו יש

יחסית חדש, עוד לא נדרשנו להחליף מסננים כך שאני לא מדברת מנסיון. אבל אני באופן אישי לא אוהבת תואמים למיניהם, בעיקר לא כשמדובר על איכות המים שאנחנו שותים. תמי 4 היא חברה וותיקה ואיכותית ובשביל זה בחרנו דווקא בבר שלהם ולא של חברות אחרות (כי לקרר/לחמם כולם יודעים). יכול להיות שיש תואמים איכותיים לא פחות, אבל אני בכל אופן לא הייתי לוקחת את הסיכון.

pengit

New member
מישהו פעם שם לב לפרסומות בתוכניות לילדים?

אני מתכוונת בעיקר לתוכניות הבוקר. רשמנו מכתב לרשות השנייה על זה: ברצוני להתלונן על פרסומות וקדימונים בעלי תכנים אלימים אשר משודרים בערוץ 10. בכל שבת ב 7 בבוקר משודרת בערוץ 10 רצועת שידורים "בייבי", שמיועדת לפעוטות. הבן שלי, בן שלוש וחצי מאוד אוהב את התוכנית וצופה בה, לפעמים לבדו. פתאום, באמצע התוכנית, ישנם קדימונים מפחידים ובעלי תוכן שכלל לא מתאים לילדים. לדוגמא: בשבת באחרונה היה פרומו לכתבות מתוך החדשות בערב, אם אני לא טועה בקשר לילדה רוז פיזם ולמשפחות הפשע. אני לא בטוח שפעוטות בני 3 הם קהל היעד של הקדימונים האלו אני מבקש שמישהו בערוץ יפעיל שיקול דעת בבחירת התכנים. אני מודע לכך שזהו ערוץ מסחרי שחי על פרסומות, אבל אולי ניתן, לשעה אחת, להשאיר את הילדים בתמימותם, ומקסימום לשדר פרסומות של במבה מה דעתכם?

UmaGuza

New member
צודקת

עוד לא נתקלתי בכאלה דברים כי אצלנו היא רואה רק קלטות, אבל ממש מפליא ומחריד לשמוע שמשלבים כזה תוכן בתכניות המיועדות לילדים.

בוליפלג

New member
ככלל אני מסכימה לגמרי..

למרות שהייתי מעדיפה תשדירי זהירות בדרכים על 'במבה'

ציפי לבני בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

רגע לפני הפריימריז, היום בשעה 16:30, תגיע ציפי לבני לתפוז ותתארח בשידור חי בבלוג TV. זו ההזדמנות שלכם לשאול אותה כל מה שרציתם לדעת, רגע לפני הבחירות, בפורום מפלגת קדימה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=345&MessageId=121592195
פורום רוק ישראלי מחלק לכם כרטיסים להופעות של ארז לב-ארי, דני רובס ועוד. מהרו להרשם... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=575&MessageId=121585138

למעלה