ליום שני!

McFreaKy

New member
../images/Emo45.gif חום יולי אוגוסט. ../images/Emo178.gif

אני יושב פה עם מזגן ומאוורר ועדיין חם לי רצח.

חחח אצלי זה לא ככה

עם אני הדליק תמזגן יהיה פה חורף אבל ברצינות!!..כל בוקר שאני קמה יש אצלי חורף בבית פעם אחת אפילו ירד גשם(לא באמת גשם זה המזגן הצינור נחסם אז כל המים שלו ירדו לי בחדר חחחחחחחחחחחח)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב..../images/Emo199.gif

איזה יום מעייף!! קמתי ב7 (אחרי שישנתי ב2 ומשו בגלל שהייתי בי-ם..) נסעתי לצו ואח"כ לקחנו את אבא לעבודה (מחוץ לעיר..) ואז הלכתי לקניון והחלפתי חולצה וחיכיתי לחברה שלי 3/4 שעה!! וחיפשנו עבודה מרבע ל-11 עד 2 וחצי!! וכל זה בשמששש איזה סיוט זה היה!! והכי חרא זה שלא מצאנו בכלל!!! וקניתי סוכריות גומי ואכלתי יותר מידי..חחח בסוף הלכתי לישון מ3 עד 7 וחצי בערך.. אז "בוקר טוב"..
ערב טוב!

דורה17

New member
../images/Emo207.gif אתר ממש טוב שנתנו לי!

וואי זה אחד האתרים הטובים! יש בו כל מיני הדרכות לגבי מלאאאאאאאאא תקלות שונות ומעצבנות שקורות למחשב כמו: אי אפשר לכתוב בעברית, המחשב מאתחל את עצמו, יש מסך כחול ומעצבן פתאום וצריך לאתחל ת'מחשב, המחשב מצפצף קצת שמדליקים אותו, המחשב איטי, וירוסים למיניהם.. בטוח כל אחד מאיתנו נתקל לפחות באחת מהבעיות האלה.. הכל כתוב שם, איך מתמודדים מה עושים ואיך פותרים! אחותי שלחה לי את זה באימייל, תשמרו לכם ת'אתר הזה הוא יכול לעזור במקרה הצורך.. תהנו [או משו חחח]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני בשוק, אני בהלם, איזה שיעמום

אני רעב(ה) ובמקרר אין כלום(!!) ורק עכשיו אבא הולך למגה..

McRafush

New member
לילה טוב =)

מישהו ראה האנטומיה של גריי? היה פרק מעולה! זה הורג אותי שבפרק אחד שלושת הגברים ה"ראשיים" של הסדרה דפקו לעצמם ת'מערכות יחסים
ודגים שנתקעים בתוך ה... "איברים" הפרטיים של אנשים? ג.ד.ו.ל.

McRafush

New member
אני רציני!

וזה מצב רפואי אמיתי, זה דג שנמשך לשתן ודם - והוא שוחה לתוך ה... של גברים בנהרות טרופיים
נכון גדול?!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמה?!?!?../images/Emo2.gif

איזה פחד... בחיים לא שמעתי על דבר כזה..חח

McRafush

New member
בשביל דברים כאלה יש את האנטומיה! ../images/Emo9.gif

מה שמצחיק זה שהבעיה הזאת עם הדג גרמה לביצים של אותו איש להתנפח - מה שהופך את זה לרשמית עוד יותר קורע! ואם יש לכן יס ואתן לא רואות את הסדרה המעולה הזאת(אחת מסדרות מעולות רבות), אז shame on you

למעלה