ליום שני

Avichai Dei

New member
חפיף תנו לה../images/Emo6.gif רק פעם הבאה שתלמד

לשרשררררררררררררררררר!!!!

Avichai Dei

New member
חפיף תנו לה../images/Emo6.gif רק פעם הבאה שתלמד

לשרשררררררררררררררררר!!!!

נועוW

New member
צהריים טובים../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

מחר אני מצטלמת לתכנית טלביזיה
אני צריכה לקום ב6 בבוקר
הכאב היסוריים
אבל העיקר שאני משתתפת בתכנית טלביזיה

נועוW

New member
גונגל,ניקולודיאון.משו על ארצות../images/Emo20.gif

אני אמסור דש לפורום חח

גיא246890

New member
מחר יש לי צו רשאון אז בטח אני לא פה

כול היום..!!!!אז נדבר יום רבעי צ'או.....!!!

נועוW

New member
ברוכעס והצלחוס../images/Emo20.gifנחי התשלט עלי../images/Emo20.gif

השיר שלנו שולט

callop

New member
חדשה:)))

אהלןן,, אוקיי אני חושבת ששירי מיימון שרה מדהים, יש לה בהחלט כשרון הופעה והיא יודעת להרשים ולהדהים כל מי שצופה ומקשיב לה. השיר החדש שלה מדהים אותי כל פעם מחדש שאני שומעת אותו, היא שרה כל כך יפה. קראתי עליה כתבה לא מזמן-גדולה מהחיים(יש קישור למטה, מאתר 4girls) ואני מסכימה, שלמרות שהיא לא זכתה ,לדעתי, עד כמה שנאי אוהבת את נינט היא יותר הצליחה. כי היא הצליחה בכיוון שלה, בשירה ולא גם במשחק כמו נינט שקצת שמה בצד את השירה שלה חוץ מבתכנית. שירי מיימון הלכה בדרך שנפתחה לה, פתחה קריירת שירה והפכה להיות זמרת מוצלחת , ושלא נדבר על האירווזיון. כל הכבוד לה

קודם כל ברוכה הבאה!!../images/Emo90.gif

וחוץ מזה בקשר לכתבה אני מסכימה עם הכותבת על הכל חוץ מהעניין על אקזיט כי לדעתי היא מאוד מתאימה לקבוצה ונורא עצוב שהיא עוזבת בסוף הקיץ למרות שאני יודעת שהיעוד של שירי הוא לשיר

מישהו יכול להסביר לי

איך מחליפים ניק באותו משתמש? תמיד שאני נכנסת למשתמש שלי אני רואה את הכינוי בחלש שאני לא יכולה לשנות אותו ושכתוב בכמה מקומות בתפוז "שנה שם" אז אני לוחצת נפתח חלון ובו כתוב לרשום את שם המשתש והסיסמא זה גומר ולא עושה כלום! לא נכנס לשומקום בלי קישור בלי כלום!! מישהו יכול להסביר לי???
?

למעלה