ליום שלישי

Ofiraaaa

New member
כי לא הבנתי מה בדיוק רשמת!

במתכונת קיבלת 85? [זה מה שהבנתי ממך X:] או שהציון הגשה שלך הוא 85? חחחח X:

XxXSynergitXxX

New member
וואו , היה יום טוב. אני חושבת.

בהתחלה היה מתמטיקה , וחשבתי שיהיה פיכ כרגיל , אבל היה כ"כ נחמד. ואח"כ היה שעתיים פיזיקה, ובגלל שאני נוסעת בשני הבא לנתניה, אז אני לא אהיה בשיעור האחרון של פיזיקה השנה , אז כבר אמרתי ביי למורה , שאמרה לי שהיא מאוד נהנתה ללמד אותי [ואמרה לאמא שלי ביום הורים "אפשר לשכפל אותה?"
] והיה לה כייף , כי אני סקרנית וצמאה לידע. ואז היה שיעור הסטוריה , והיה נחמד ביותר . ישלי לסכם 8 עמ' , עד יום חמישי , עמודים מפוצצים ביותר. ואני לא יודעת איך אני עושה אתזה. אח"צ , הלכתי לקניון עם חברה , והיה באמת נחמד . עבר עלי יום מספק , אני חושבת . למרותשיכולתי לרצוח את אחת הילדות בכיתה שלי ששרה את אשם על שיר מזרחי משו. ><" אבל לונורא. ניחא . אוהבת , לילה טוב 3> אורפזי 33>

Lilosh95

New member
לילה טוב גמלך :)

גם עליי עבר יום טוב... משעה שלישית לא למדתי-עיצבתי את הכיתות למסיבת סיום
ובמקום לגמור שעה שביעית גמרתי שעה רביעית ונשארתי עוד שעה לגמור לעצב את הכיתה שלי. בערב הלכנו כל המשפחה לטקס קבלת תואר של אחותי הגדולה ואחרי זה למאפיית הראשונים [טחנתי רצח]. יש לי עוד שיעורים במדעים למחר ולא עשיתי :X. אני במלא מחר ממשיכה לעצב את הכיתות מ-10 ושיעור מדעים הוא אחרי 10
לילה טוב לכולם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיום צילום נחמד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חשבתי שזה יהיה סיוט.. אבל לא היה כזה נורא.. בסוף לקחנו את ההורים שלי בתור זוג כי הם רקדו והכירו בריקודי עם..
ואחרי שבועיים קבעו להתחתן..חחח בכל מקרה היום לא הספקנו הכל אבל צילמנו והיה כיף! (חוץ מיזה שהצלמת שלי קצת השתלטה..
), שבוע הבא נעשה ת'ראיון של ההורים שלי, נערוך וזהווו סיימנווו חחח |מחכה שיתחיל אינויאשה..חח|

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחושבים עלייך!!../images/Emo13.gif

לילה טוב בובה!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאוווווווו

חחחח רוצה לספר לנו משו..?

למעלה