ואם ביום שלישי בא לי שניצל? (נו, אוף,עוף, שניצל... ) כן, משעמם לי שוב. (אבל עוד מעט רואים גריי )
M McFreaKy New member 16/5/07 #194 ואם ביום שלישי בא לי שניצל? ../images/Emo2.gif (נו, אוף,עוף, שניצל... ) כן, משעמם לי שוב. (אבל עוד מעט רואים גריי )
ואם ביום שלישי בא לי שניצל? ../images/Emo2.gif (נו, אוף,עוף, שניצל... ) כן, משעמם לי שוב. (אבל עוד מעט רואים גריי )
M McFreaKy New member 16/5/07 #197 בגלל זה עוד מעט. ../images/Emo13.gif אחרי סינרגיה ו/או חברים. אגב, איזה ערוץ?
S shilgiah New member 16/5/07 #209 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואי אור.. אני מרחמת עלייך!!../images/Emo201.gif למה את לא חוסמת אותה וזהו? זה לא ברור שהיא עושה דווקא?!?!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואי אור.. אני מרחמת עלייך!!../images/Emo201.gif למה את לא חוסמת אותה וזהו? זה לא ברור שהיא עושה דווקא?!?!
A Alaithlos New member 16/5/07 #215 ונגיד והיית משרשרת, גם אז לא הייתי עונה לך. אם פעם אחת לא עניתי, כנראה לא רציתי לענות. זה לא כאילו אפשר לפספס את אלף ההודעות שלך ><
ונגיד והיית משרשרת, גם אז לא הייתי עונה לך. אם פעם אחת לא עניתי, כנראה לא רציתי לענות. זה לא כאילו אפשר לפספס את אלף ההודעות שלך ><