ליום שלישי

Octavarium

New member
כן... מחקו....

אחרי שהגיבו בצורה משועשעת אחרי שקיבלו המון תגובות נזעמות וגם אז הן מחקו רק כדי שיהיה סדר... כאילו זו הייתה ההודעה הכי עניינית בתפוז והכי הולמת שיש שנמחקה למרבה הצער בגלל שגרמה לאי סדר

מיכל שב

New member
לא הבנתי...

אם אנחנו לא מוחקות הודעה אז אנחנו לא בסדר. אם אנחנו מוחקות הודעה כי הגולשים ביקשו והסכמנו שעשינו טעות שלא מחקנו קודם ואז מחקנו אותה גם לא טוב. אולי תסביר לי, כדי שאני אבין, למחוק או לא למחוק?

Bardug0

New member
בקטע הזה..

עדיף למחוק מאוחר מאשר לא למחוק בכלל. והיא הודתה שזו הייתה טעות לא למחוק מלכתחילה אז רד ממנה. העניין הוא, שצריך למחוק את ההודעות השטויות כל הזמן, ולא רק כמשתחילים לעשות בלאגן בפורום.

Octavarium

New member
../images/Emo45.gif

ובקשר ל"והיא הודתה שזו הייתה טעות לא למחוק מלכתחילה אז רד ממנה." לא זכור לי שהיא הודתה שהיא עשתה טעות שהיא לא מחקה... לכן הזכרתי את זה

NYMets Man

New member
יכול להיות שהיא חדשה

אבל כל האנשים שרשמו
בשרשור האי אמון בניהול פה למעלה משנה לפני שאת בכלל ידעת מה זה תפוז. את פה חודש. אין לך זכות דיבור בנוגע לנעשה כי את פשוט לא יודעת במה מדובר

בלסמיצר

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה../images/Emo24.gif

אני נעדרתי מאיזורנו בשבועות האחרונים וחזרתי אל הסערה ואבקש שמישהו יועיל להסביר מה קרה. כשאני מאבחן ב"גולש" שנכנס לפורום לפני זמן קצר והופך למסית ומדיח ,זה נראה לי סוג של טרול שיש לו מטרה לפגוע בפורום ואנו צריכים להתלכד מאחרי מנהלות הפורום כדי לשמור אותו ולא לטפס על התסכול התורן ולהוציא את הזעם. אני כמובן מתנגד לסגנון הוולגרי שמדברים עליו כשם שאני חושב שכל אחד צריך לגנות קללות והעלבות של חברו /חברתו לפורום. בא ו נהיה יותר סבלנים

Lil M

New member
קרדיט? כי הם מעבירות כל עוול עם

סמיילי מחייך? קרדיט? ohhh give me a break

Lil M

New member
מה ההבדל בינהם?

אני לא מצדיקה את ההודעה של מלבאסית. אבל למה נראלך שהיא\ הוא נרשם\ה בניק אחר לתפוז? כי יש לה מה להגיד. ופה בפורום סותמים פיות. אז קיימת ההעדפה להתחבא מאחורי ניק אחר. לא כ"כ רוצה להסתכסך עם המנהלות כי אולי לא יהיה פרי ממאבקו ובסופו של דבר הדיקטטורה פה תשאר והוא יצטרך ללכת. תעשה טובה.

Lil M

New member
קודם כל, אני בת:)

ואסביר בשמחה. בוא נגיד שאדם בשם X עומד מאוחרי הכינוי מלאבסית. X כותב בפורום פ"ת ולא מרוצה מהניהול. אם הוא יאבק להוריד את המנהלות מתפקידן, הוא יכול להצליח, כל עוד יש הצדקה כמובן. ולדעתי יש. אבל אם בסופו של דבר הוא לא הצליח והמנהלות שוב הצילחו להחליק עניינים עם סמיילי קטן וברכה מפגרת, יהיה לו קשה להשאר פה בפורום אחרי שהמנהלות יודעות שהוא יצא נגדם במאבק בוטה. לכן- מסתתר מאחורי כינוי. אפשר להבין, אולי יש פה מישהו שקשה לו להגיד מה הוא חושב וניק אחר וחסוי נותן לו יותר ביטחון. נורא עצוב שהגענו למצב שמשתמש נכנס בשם אחר כדי להגיד מה שהוא חושב.

בלסמיצר

New member
לא חשבתי אחרת,איפה אתה רואה בן?

אני מכיר פורום אחר שבו מנהל הפורום הרבה פחות אסרטיבי(לטעמי)ממנהלות הפורום הזה,גומר אחרי חצי דקה דיון באמירה"לא מוצא חן בעיניך תפנה למינהלת הפורומים". כאן לשמחתי אני לא חש שמנהלות הפורום לא מסתכלות בגובה העינים,אך כמובן אפשר תמיד להתלונן למעלה יותר או לנצל את הפונקציה שנמצאת בתפוז לפנות במסר ישיר. אני עדיין לא יודע על מה ספציפית המהומה ואני בכל זאת חושב שזאת קצת מוגזם לחשוש "מידם הארוכה של מנהלות הפורום"-בואו נשמור על פרופרציה. ושוב ,כתבתי למיקי ולא זיהתי בכתיבתי כתיבה שמופנת לבן אך במידה והרגשת אחרת קבלי את התנצלותי מקרב

Lil M

New member
אתה בסדר אתה:) אני לא מדברת על

פורומים אחרים אלא על הפורום הזה. קח לדוגמא את שניר. פנה במסרים? פנה. כבר לפני תקופה. זה שהוא החליט לבקש על דפי הפורום מהמנהלות לחסום טרולים כאלה, למה לא? נותן במה לעוד משתמשים להסכים. אתה לא "בן עשרה" שיכול להרגיש כמה גבוה הוא גובה העיניים הזה. והיד שלהם? יותר מדי ארוכה לטעמי.

רציתי להזמין אותכם לקומנה שלי

חלק ממכם קיבלו הזמנה אישית כנסו נדבר על הכל ועל מה שמציק לכם.

למעלה