ליום שלישי

מיכל שב

New member
מחקתי את ההודעה

של מלאבסית. אם יש לכם תלונות על אופן הניהול העבירו אותן אלינו במסרים או פנו להנהלת הפורומים. אין להם מקום על גבי הפורום. המשך גלישה מהנה

Lil M

New member
מיכל עם כל הכבוד

הפורום לא שלכם. אם מישהי מעלה בעיה על דרך הניהול שלכם זו זכותנו המלאה של חברי הפורום לקרוא ולהגיב. אתם אחרי הכל מייצגים את חברי הפורום בתפוז. דיקטטורה? תפסיקו להוסיף את "ההמשך גלישה מהנה" שלכן. כי היא לכזו מהנה בפורום שכזה. התפקיד שלכם הוא לקרוא לסדר ספאמרים וטרולים, ולדאוג לסדר בפורום. זה התפקיד שקחתם על עצמכן, בלבד. פורום פ"ת הוא בעיקר פורום חברתי. שעוסק בעיר ובחבריה. ברגע שאתם סותמות את הפה למה שיש לאנשים להגיד? גסות רוח. זה ממש לא אוף טופיק וזה רלוונטי ומותר לכל אחד מחברי הפורום לקרוא את ולהגיב לדעות של אחרים. ההנהלה פה מאכזבת . מה לעשות ? הדרך שאתם מנהלות דברים לא נראה טו בעיני חברי הפורום. אבל אתן מוחקוצ, משמידות הודעות. יוצאות מזה עם חיוך סחלני ומאחלות גליש נעימה. אתן סותמות פיות. למי שצריךלסתום את הפה זה לכן, כי אתן אומרות הרבה שטויות. במיוחד התירוצים הכ"כ לא מוצדקים לחסימה של שניר וזלזול מובהק בחברי הפורום "הצעירים". מה תעשו? תמחקו את ההודעה הזו? אין סיבה. בפורום החברתי הזה מותר לי לתת במה לדברים שלי על איך שדברים מתנהלים פה. אם ההודעה הזו תמחק או תוביל לחסימה שלי, אני אעשה רעש בתפוז. ותשאלו את אלו שמכירים אותי. שאני רוצה לעשות רעש אני עושה את זה טוב. יום טוב.

בלסמיצר

New member
למה לתת גיבוי לפרובקטור?../images/Emo14.gif

חושבני שיש לחזק פעילות של מי שעושה אותה בהתנדבות אף שלפעמים הקצב שלו לא מוצא חן בעיננו או התיחסותו לא זהה לעמדתנו. אני מבקש לחזק את ידי מנהלות הפורום אף שאני כאמור לא תמיד שלם עם מעשיהם או אי מעשיהם. דבר אחד בטוח פרובקטורים שנרשמו לפני יום וחצי לפורום אינם יכולים להכתיב את דרכו והם לא פחות גרועים מהטרולים האמיתים או המדומים שמסתובבים באוויר. ברגע שהטרול מתחיל להשתולל יש לחסום אותו מיידית אך ברגע שהוא לא מזיק ,מה זה מפריע ?

Bardug0

New member
מי נרשם לפני יום וחצי?

רוב חברי הפורום נמצאים פה אפילו לפני אחת המנהלות (כאשר רק מיכל הייתה מנהלת אם איני טועה..) ובכללם גם אני. אין ספק שגם למנהלות, כמו לכל בנאדם, מותר לעשות טעויות אבל כמו כל בנאדם הן גם צריכות לדעת לקבל ביקורות ולפעול בהתאם, בין השאר באמצעות תיקון הטעויות, הודאה בטעות והפקת לקחים. גם כשמדובר בפעולה התנדבותית, כמו בכל פעולה אחרת - יש לעשות אותה על הצד האפשרי הטוב ביותר. במידה ומסיבה מסויימת הן אינן מסוגלות לבצע את תפקידן, רצוי שיועבר השרביט למישהו אחר שיעשה את העבודה טוב יותר, ועוד רוצה לעשות זאת. אין ברצוני להעניש אף אחד או לסלק איזושהי מנהלת מהתפקיד, חלילה. מיכל ורונית הן אחלה ואם הן תחזורנה לנהל את הפורום באופן שמניח את הדעת לשכל הישר, מצדי שתמשיכנה לנהל אותו. אם היה מדובר באירוע חד-פעמי הייתי סותם את הפה כמו שסתמתי פעמים רבות. אבל כשמדובר בפעולה מגמתית המערבת גם חסימת גולשים, אין שום סיבה להמשיך לסתום את הפה. גם אם הן נוקשות בדעתן, עדיין, להתעלם מדעתם של הרבה אנשים (חברי הפורום שהתלוננו), או אפילו יציאה נגדם, זה מעשה מטופש.

עושרי

New member
מלאבסית נרשמה לפורום לפני יום וחצי

שקוף שהיא כאן רק כדאי לעורר פרובוקציה. אני מחזק את ידי מנהלות הפורום ,אין ספק שהן יודעות מה הן עושות. אני לא ראיתי שום פגיעה בפורום על ידי כותב זה או אחר, מה פוגע בהודעה כמה עולה קילו אבטיח? ההפך הוא אפשר לפתח הודעה כזו לשרשור פורה ומעניין ברוח קלילה. בפורום הזה אין את הקללות והגועל נפש שיש בפורום השכן וזה הודות לניהול מוצלח של הפורום.

Bardug0

New member
ואת ההודעות הבאות:

- "אתמול עשיתי סקס עם כושי, היה לו *** ענק ועשינו את זה כל הלילה" - היה אפשר לפתח לדיון על חנויות מין ועל מועדוני ליווי מועדפים בעיר ? - "לא יודעת מה יש לי, אני בשירותים כל השבוע, יש לי שלשולים בלי הפסקה" - היה אפשר לפתח על שירותים ציבוריים מעניינים אולי, או על תרופות פלא למניעת שלשולים ? - "זכיתי בווינר ב-500,000 שקל !" - היה אפשר לפתח את זה על פיצוציות עם תחנת מפעל הפיס ? (אלא הן דוגמאות לחלק מההודעות שרשם הטרול) כל דיון אפשר לפתח בצורה הולמת. לבוא ולהציף את הפורום בשטויות זו לא הדרך.

עושרי

New member
מי כתב את ההודעות האלה?

חשבתי שאנחנו מדברים על קןל הרעם.

Bardug0

New member
תראה, אתה חדש אז נעדכן אותך

יש אדם אחד או יותר שמשתמש בשמות "יבגניי", "יבגנייה", ו"קןל הרעם" ורושם כל מיני שטויות. אני מעריך שיבגניי ויבגנייה זה אותו אדם. בין השאר בגלל חתימותיהם: האחת אוהבת נקניקיות ואילו השני אוהב קצת טחינה. לא יודע אם "קןל הרעם" זה אותו אחד אבל סביר להניח שכן. עיקר הודעותיהם מתרכזים בשטויות ובגועל נפש מהסוג שציינתי וגם הודעות סתמיות כמו "אין לי שיניים"/"איבדתי שן זהב בבריכת הספורטן" וכו' וכו'. שום שרשור פורה לא יכול לצאת מזה. אני כותב בעוד פורומים, ובאחדים מהם יש סדר מופתי, כל הודעת Off-topic שלא משורשרת כראוי נמחקת ללא כל התחשבות, ובצדק, למען הסדר הטוב בפורום. בדרך כלל אנשים חדשים מקבלים הזדמנות או שניים, אבל כשהדבר חוזר על עצמו, הם נמחקים בסדרתיות. גם שרשורי ה-off-topic אגב, צריכים להיות ענייניים, לתרום משהו, לדבר על משהו, ולא על אנשים עם איבר מין גדול או שיני זהב. כשחבר פורום רוצה לשתף מישהו אחר בשמחתו, או באבלו (כמו שמצאה לנכון המנהלת לעשות), אין לי שום בעייה עם זה. אבל לא זה המקום להתגאות בו על חיי המין. גם אני לא רושם פה על החוויות שאני עובר, ואין צורך בכך. בשביל כאלה דברים יש פורומים למבוגרים בנושאים הנ"ל, שידברו שם על זה כמה שהם רוצים. טרולים נמחקים ונחסמים מיידית.

עושרי

New member
מאיפה לך הבטחון שזה אותו אדם?

אולי זה שלושה אנשים שונים? למה ש "יבגניייה" תכתוב בשם "יבגניי"? זה שקוף מדי ואיך מתקשר קןל הרעם ליבגניי ויבגניייה? משהו פה מוזר

bft02

New member
לא צריך להיות גאון בשביל לקשר...

פשוט צריך לקרוא ולהבין. לא חשבת לרגע אפילו שאותו טרול רוצה בכוונה שזה יראה שקוף? כל הקטע הוא לעשות צחוק מהפורום. ודי לחפור על הטרול הזה...בסוף ימאס לו...וזהו שום דבר לא מוזר פה. הקטע הוא שמנהלים לא עשו את העבודה שלהם כמו שצריך,בין אם היה להם זמן או לא.ונעשו פה טעויות וזה התנפח סתם. פשוט צאו מזה...

עושרי

New member
לדעתי זה לא אותו אדם

אם אני מבין נכון הטרול בכלל עושה בלאגן בYNET והחברים שם רוצים להעביר את המלחמה לפה

Bardug0

New member
אמרתי "אני מעריך"

ובתחילת ההודעה רשמתי "אדם אחד או יותר". זה לא משנה כמה אנשים, שלושת הכינויים הם טרולים.

Ana1 9

New member
אם אני לא טועה, יבגניה הזה

היה בפורום "פתח תקווה" באתר האחר. אבל יכול להיות שאני טועה, השם הזה מוכר משם.

Lil M

New member
מצטערת, לא ראיתי מחיקה.

גם לא ראיתי מחיקה של הודעת ה"אבטיחים" שהייתה בשרשור הסוער שהיה פה. ואת? ברור לך שזה טרול ואחרי המון הודעות מפגרות שהוא כתב את ממשיכה. את תחסמי אותו? לאאא אתה תמחקי ? לאאא. את רק תשרשרי לאוף טופיק, להזכיר שאת מנהלת. וכמובן תמחקי את כל ההודעות שמתנגדות לך. תכלס זה בדיוק מה שקרה בשרשור, אני טועה? אולי לא הבנתי לא נכון. אולי כל חברי הפורום שתמכו בשניר גם כן לא הבינו נכון.

מלאבסית

New member
תבדקו את תאריכי הרישום של

בלסימצר, קול הרעם, יבגנייייה ויבגניי ולשם השוואה = בדקו בפורום YNET פת כמה זמן הם חברים שם. ומיכל - בקשר לכושי - את היית שותפה מלאה!!!!!

מיכל שב

New member
שותפה מלאה במה?

בזה שההודעה הצחיקה אותי וברגע שהבנתי שהיא לא מצחיקה אחרים מחקתי אותה? מה יותר מתחשב מזה???

עושרי

New member
אז את בכלל כותבת ב YNET

לדעתי את רוצה להעביר את הבלאגן והקללות שחוגגות אצלכם לכאן.

למעלה