תראה, אתה חדש אז נעדכן אותך
יש אדם אחד או יותר שמשתמש בשמות "יבגניי", "יבגנייה", ו"קןל הרעם" ורושם כל מיני שטויות. אני מעריך שיבגניי ויבגנייה זה אותו אדם. בין השאר בגלל חתימותיהם: האחת אוהבת נקניקיות ואילו השני אוהב קצת טחינה. לא יודע אם "קןל הרעם" זה אותו אחד אבל סביר להניח שכן. עיקר הודעותיהם מתרכזים בשטויות ובגועל נפש מהסוג שציינתי וגם הודעות סתמיות כמו "אין לי שיניים"/"איבדתי שן זהב בבריכת הספורטן" וכו' וכו'. שום שרשור פורה לא יכול לצאת מזה. אני כותב בעוד פורומים, ובאחדים מהם יש סדר מופתי, כל הודעת Off-topic שלא משורשרת כראוי נמחקת ללא כל התחשבות, ובצדק, למען הסדר הטוב בפורום. בדרך כלל אנשים חדשים מקבלים הזדמנות או שניים, אבל כשהדבר חוזר על עצמו, הם נמחקים בסדרתיות. גם שרשורי ה-off-topic אגב, צריכים להיות ענייניים, לתרום משהו, לדבר על משהו, ולא על אנשים עם איבר מין גדול או שיני זהב. כשחבר פורום רוצה לשתף מישהו אחר בשמחתו, או באבלו (כמו שמצאה לנכון המנהלת לעשות), אין לי שום בעייה עם זה. אבל לא זה המקום להתגאות בו על חיי המין. גם אני לא רושם פה על החוויות שאני עובר, ואין צורך בכך. בשביל כאלה דברים יש פורומים למבוגרים בנושאים הנ"ל, שידברו שם על זה כמה שהם רוצים. טרולים נמחקים ונחסמים מיידית.