ליום שלישי

ady18

Well-known member
אצלי

אני הערב לא יוצאים ארוחת ערב מצומצת ומחר בבוקר נראה כבר אולי נטיל אולי בבית לא הוחלט וערב מוזמנים למימונה מקווה שיהיה כיייף

linoy7

New member
חג שמח לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

סבתא שלי באה אלינו היום בערב
תהנו כולם!

המממ..

היום הייתי מ12 ועד ארבע בערך עם המשפחה, חזרתי סחוטה [במיוחד אחרי שישנתי ביומיים האחרונים בקושי 8 שעות סה"כ
] ומחר מהבוקר אני עם המשפחה שלי, הבנתי שנוסעים ל"OUT LET" בהרצליה פיתוח, מגניב שם
הא, והיום גם היה יומולדת לספתא ..[אבל לא חגגנו או משהו, כי הרוב המשפחה בח"ול..] וכמובן, איך לא, הספקתי להתווכח עם כל המשפחה לכמה דקות ארוכות
..

ראיתם גם שירי התחילה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

לשים את הדברים האלה באוזניים בזמן הופעה!!! אפשר להבין מה זה?! זה כדי שהיא לא תיהיה חירשת ושהיא תשמע את עצמה ושלא תאבד את הסולם??? [חשבתי על זה]אבל איך היא שומעת את המוזיקה עם הדברים האלה על האוזנים וגם לפעמים זה ניראה כל כך מוזר חחח יש מצב שהיא שמה את זה כל הזמן פשוט בגלל שהיא עם פזור אז לא שמתי לב חחחחחחח קיצר מישהו יודע למה כולם שמים את זה???
?

לא הבנתי בדיוק ../images/Emo214.gif

על מה את מדברת, אבל יש שתי אפשרויות: 1.מגיני אוזניים קטנים כאלו שהם בעצם מגנים על הרעש החזק וכ'ו.. 2.מיקרופונים קטנים שיש בדר"כ בהופעות.. אם יש תקלות וכ'ו אז מודיעים..

כן על זה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

זה על שתי האוזניים ובפעם הראשונה שראיתי את זה חשבתי שדודו טסה חירש ואז ראיתי את עיברי עם זה וככה האלה ועכשיו ראיתי גם את שירי עם זה מה זה לעזזל?!

למעלה