ליום שלישי

SimsY

New member
ארוויזיון האלופה

אתמול לא הספקתי לעשות את הפרק של אתמול - אז היום עשיתי את הניקוד של שני הפרקים 3 דריה ( 0 + 3) 2 איציק (0 + 2) 1 סער (1 + 0) 2 ליאן (2 + 0) 3 סמדר (3 + 0) 4 ג'וזף (4 + 0) 6 תום (5 + 1) 6 עובד (6 + 0) 12 יפית (7 + 5) 12 סיגי (8 + 4) 10 זיווה (10 + 0) 18 מיטל (12 + 6)

SimsY

New member
לוח התוצאות אחרי הפרק ה-11

מיטל מובילה בגדול עם 62 נקודות, 7 נקודות מאחורה נמצאת סיגי עם 55 נקודות, במקום השלישי המקום הראשון שלנו עד להיום - סער עם 45 נקודות. עדיין ללא נקודות גם אחרי הפרק ה-11 - הסבא המפלצתי של תום - אוסקר עדיין לא נכנס בכלל למשחק - ג'לל קאסום, בהצלחה כאשר הוא כן ייכנס.

SimsY

New member
ארוויזיון האלופה - הסבר

במקום לעשות סיכומים לפרקים שיהיו חסרי עניין אני החלטתי לעשות הסדרה הזאת שאני רואה משהו בסגנון ארוויזיון הסדרה. אחרי כל פרק אפשר לתת נקודה, שתיים, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 או מקסימום של 12 נקודות לדמויות שהיו הכי טובות או מצחיקות, או שפעלו בחוכמה או שסתם היה מגיע להן על מה שהן עשו הפרק הזה. מכיוון שזה לא כמו בארוויזיון שיש 40 מדינות ואז אין בעייה לחלק 10 מנות ניקוד - כאן יש רק 20 דמויות ובכל פרק משתתפות פחות מחצי לכן אני קבעתי שאפשר להחליט איזה נקודות אפשר לתת ואיזה לא. לדוגמא הפרק הזה אני נתתי 2 לסער, 4 לסיגי, 5 לעובד, 6 ליפית, 7 לג'וזף ו-12 למיטל. את הסכומים של נקודה אחת, 3 נקודות, 8 ו-10 לא נתתי כי פשוט לא היה לי למי (שלא כמו בארוויזיון האמיתי שצריך לתת את כל הניקוד שיש לך) יכול להיות מוזר אבל עדיין כיף ושוב אני אומר מי שזה מדבר אליו או משהו ורוצה גם להשתתף בסיכומי האלופה שלי ולתת ניקוד אני אשמח לשתף.

SimsY

New member
בהחלט! - אף אחד

לא רצה כאן להשתתף במשחק שלי (תתביישו לכם, רק במשחק שלי אתם לא משתתפים
נו נו נו כרטיס אדום) אז ככה שאם את תרצי להשתתף זה יהיה נורא נחמד - הכללים בהודעה הקודמת שלי

sHiRa De LoCa

New member
בכול עיתון שאני פותחת..

אני מוצאת תמונה ענקית שלו..כזה הורס..ויענו כל התמונות שהוא מדגמן..וכמה תמונות פייי..

גם אני!../images/Emo108.gif

גם כן רן דנקר.. מה עשו ממנו דוגמן??
מה יפה בו בדיוק??חח טוב יאללה אני לא אתחיל לרדת עליו פה.. בפני המעריצות שלו וזה...חח

חחחח דוגרי../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

עשו מימנו איזה משו לא דע'ת כאילו הוא איזה אוהד אלישע
סתם מעפן
הגזמה של מעריצות של השיר שלנו
הפכו אותו לאליל אולי גליל נייר הוא לא יותר מזה

למעלה