ליום שלישי

moran610

New member
היי לכולם.... ../images/Emo66.gif

טוב אז סוף סוף יש לי צורב במחשב ואני מתה להוריד שירים..... הורדתי מהקאזה למחשב אבל אני לא יודעת איך צורבים לדיסק... please תעזרו לי!!!!!

היי לך מותק , תשמעי את צריכה להוריד

תוכנת צריבה כדי לצרוב ואם לא את יכולה לצרוב דרך כונן D , יהיה רשום לך בצד לצרוב תקליטור , משהו כזה אבל עדיף שתורידי תוכנת צריבה שנקראת נרו

moran610

New member
היי מותק ותודה על התגובה ../images/Emo25.gif

יש לי תוכנת צריבה אחרת שאני לא ממש מצליחה לצרוב דרכה למרות שהיא אמורה להיות פשוטה... אני זוכרת שאמור להיות בצד לצרוב, למה לי זה לא רשום? ועוד משהו מאיפה אני יוריד את הנרו- זו תוכנה קלה לשימוש? הרבה שאלות יש לי אה??

תכתבי בקאזה או שגוגל , נראה לי ...

ובקשר לזה שלא מופיע לך בצד דרך כונן D אז אולי אצלך זה בכונן אחר או E או F יכול להיות

moran610

New member
אין לי דיסק כזה

בקיצור.. אני חייבת את הנרו בשביל לצרוב??? את גם צורבת דרכו?

moran610

New member
סבבה...

אני עכשיו מורידה מהאינטרנט.. מקווה שאני אצליח לצרוב משם.. זה מסובך? מה בדיוק צריך לעשות? (סליחה שאני קרציה פשוט פעם ראשונה...
)

זה תלוי.. ../images/Emo194.gif

יהיו לך כמה סעיפים אם את רוצה לצרוב דיסק מוזיקה יהיה לך כזה סימן של תו ואם מסמכים יהיה לך כזה דף ותמונות אותו דבר וכן הלאההה את צריכה לראות את זה מול העניים כדי להבין למה אני מתכוונת.. זה בסדר.. את לא קרציה את פשוט שואלת חחח שכחתי את הסינית שלייייי

מאיה חזרה למדד הסלבס באתר אי!......

מאיה אחרייי איזה שנה שלא הייתה במדד הסלבס באתר אייי!! חזרה לשםםםםם במקום מעוללללה!! מקוםםם שלישייי!! איזהההה נשמה היא אלוהיםםם איזה!? http://www.eonline.co.il/

תודה רותם תודה תודה תודההההה

חחחחחח תודההההה אבל זה כנראה עדיין לא עוזר , יש כאלה שלא הבינו עדיין

למעלה