ליום שלישי

sivan1207

New member
בוקר עולה שוב הבוקר ואימי אומרת קום

כבר נו כבר אמא תני לי עוד רגע לנמנם קצת על הכר...חחח בוקר טובבבב נשמות...=] חחח יאללה התעוררתי עשכיו ואני אמורה בכלל להתעורר שעה לפני...בלעע... לא נורא אני הולכת לשעה שנייה =] הפסדתי ספורט רותם כפרה בהצלחה במבחן.. תזכרי אני מצפה ל-100 עגול חחח אמממ אני אוהבת אותכם אנשים שלי... צ'אוו...

sivan1207

New member
חחח שאלה..

תגידו גם אצכלם יש פרסומת בצד של בחור בלי חולצה וכתוב רוצים לראות את ה-J300 שלי?? חחחחחחחחחחחח תשמעו אני לא רוצה לדעת מזה לפי התיאור...חחח

שרשור../images/Emo32.gif ליום שלישי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

כל מה שלא קשור למאיה לפההה!! השאר ימחקק!! הודיה מסרה לכולם שהיא לא יכולה להיכנס לפורום יש לה בעיה במחשב.. והיא נורא בלחץ מה עם הפגישהה... ושהיא אוהבת את כולםםם!!

צהריים נחמדים לכולםםםםם..

חזרתי עכשיו ובכלל הייתי צריכה לסיים ב-1 וחצי איזה כיףף.. המורה השתעממה אז היא רצתה ללכת הביתה ושיחררה אותנו חחחח סתומה..!

חזרתייייי ווואי היה לי מבחן כזה קשה

שתישרף המורה הזאת חחחחחחחח סיוני טנקססס יפתייייייי חחח 100 לא תראי ממני, ובטח שלא בלשון

sivan1207

New member
חחח חוץ מזה

תתנחמי אני מחר הולכת לעשות מבחן שמההתחלה אני יודעת שאני לא יעבור אותו חחחח זה מבחן עם 9 שאלות שכל שאלה מחולקת ל-3 סעיפים.. שכל שאלה בערך היא דף... אני מחר בשעתיים הולכת לעשות 9 שאלות חחחח כןןןן ממששש.. בשעתיים אני לא כותבת 4 דפים... חחח יענו מבחן קטלני... עם ספר פתוח ואף אחד לא עבר אותו.. חחחחחח אני לא יודעת מה לעשות =] חחח אני אסתפק ב-55 מה אסתפק וגם יהיה מאושרת חחחח

למעלה