ליום שלישי...

ליהי 24

New member
../images/Emo32.gif ליום שלישי...

לילה טוב ... (אל תשכחו, יום רביעי המצעד הישראלי השנתי בגלגלצ, סינרגיה מועמדת ללהקת השנה, והביצוע שלהם ל"בדד")

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifלילה טוב.../images/Emo29.gif

אנלי כוח בכלל. ויש לי שעת אפס שתקועה לאאלה]; ובכלל יש לי הרגשה שלא הולך להיות יום משו..

ליהי 24

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif קחי את היום בסבבה...

דורה17

New member
אל תחשבי על איך היום מתחיל.. תחשבי על איך הוא

ייגמר
יהיה כיף מחר!!!

דורה17

New member
איזה ערב כיפי!

חזרתי הביתה עכשיו
היה ל כיף ממש, עם כמה חברים מהשכבה לשעבר, ועוד מישו שהכרתי היום חח היה ממש ממש כיף והייתי מסטולה לגמרי [לא, לא שתיתי חחח מסטולה טבעית..] ולימדו אותי [או יותר נכון ניסו ללמד אותי] לשחק סנוקר והיה ממש ממש מצחיק כי אני עקומה ועילגת בטירוף! הצלחתי להכניס 2 כדורים, מתוכם אחד היה הלבן חחח שאסור להכניס אותו, קיצר חפרתי, אבל היה ממש ממש ממש ממש כיף!! [חוץ מזה שהתפוצץ לי הראש בטירוף!!!! ועכשיו לקחתי 2 אקמול וזה נרגע קצת..] ומחר בערב גם יהיה ממש ממש כיף! כי רואים את חלקכם! ויהיה כיף ובאלי כבר ממש!! רפי- כשאתה רואה ת'הודעה תשלח לי הודעה או משו [פלאפון, מסן, טלפתיה..] אני רוצה לדעת אם אתה בא או לא! [חסר לך שלא!!] לילה טוב לכולם!! אוהבת המון

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifכפרעלייך! שמחה שנהנת../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

חח גם אני לא יודעת סנוקר
והוא בא גורה.. תבואי לפני 6 :)

רבאק החורף הזה...

עוד לא התחיל וכבר עושה לי רק רע כואב לי האף!!!! שייגמר היום הזה כמה שיותר מהר

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

עייפה... איזה מקורית אני אה?

Lior Maman

New member
בוקר טוב../images/Emo122.gif

שעת אפס . בלאט ;< בוחן במתמטיקה איככ :| שיהיה לי בהצלחה . יומנעים לכם ובוקר מעולה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבלאט?????../images/Emo2.gif

לא אמרת לי שאת רוקדת!!! ולמה
?!

דורה17

New member
נראה לי משו כמו לעזאזל או משו ברוסית..

אף פעם לא באמת אמרו לי מה הפירוש של המילה הזאת חח

Lior Maman

New member
כן חח משו כמו לעזאזל