ליום שלישי

niro levi

New member
../images/Emo29.gif לילה טוב

איזה יום קשה עבר עליי היום.. הייתי בלונה גל עם הקייטנה הלכתי כמדריכה.. חזרנו הביתה רק באיזה 4 ומשהו ישנתי מ5 עד 7.. ידיד שלי (שנראה לי שאני מתחילה להתאהב בו) בא אלי וישב איתי ועם אחותי איזה שעתיים ומשהו.. אחח זה היה כל כך כיף.. אחר כך הלכנו לאיפה שכולם ישבו.. היינו איתם קצת ואז הלכנו אליו הביתה... חבר שלו/ידיד שלי היה איתנו והוא ניגן לי בגיטרה.. הייתי כל כך מהופנטת ושקועה באיך שהוא ניגן.. אני לא עובדת מחר איזה כיף יום חופשי.. ואמממ מה עוד? (אני רוצה לכתוב עוד? כאילו לא מספיקה כל החפירה הזאת) זהווו נתראה מחר בבוקר/צהריים מתי שאני אתעורר.. לילה טוב לכולםםםםםםםםםם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo13.gif

שמחה שנהנת!
גיטרה..
מאוד מהפנט.. בוקר טוב והמשך יומדהים!

niro levi

New member
../images/Emo99.gif

אוייי כמה שזה מהפנט... בוקר טוב גם לך והמשך יום מעולהההה

בוקר טוב לכולם........

אני עייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ביומיים האחרונים לא נחתי לרגע... אני היום אנצל את היום הזה לבטלה.......... רק בטלהההההההההההההההההההההההההההההההה אין לי כוח לכלום. יום מעולה שיהיה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוווווב!!../images/Emo24.gif

אני עייפה אבל ממש שמחה שקמתי מוקדם!
אני צריכה לסיים טריגומטריה ואח"כ להתחיל סטטיסטיקה ואז ללכת לבי"ס לבגרות שאין לי מושג מה היא ואז אני הולכת לחבר..
(אולי הוא מלמד אותי כדורגל..
). שיהיה יומטוב!

XxXSynergitXxX

New member
בוקר מעוווווווווווווווווווולה!

אני מאושרת. כ"כ. היום ת"אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *-* . והטלפון אתמול עשה כאלה פלאים !!!
. יום מדהים! אורפזי 3>

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב!

את עדיין צריכה לספר לי..חח אני אהיה בבית בערב ואז נדבר
יומושלם! תהני!

זוהרוש15

New member
אוףףףף איזה לילה מעצבן היה!!!../images/Emo46.gif

לא הצלחתי להרדם...ניסיתי להרדם מ-23:45 והייתי בסוף ערה עד 2:00 כמו לא יודעת מה......... זה היה כל כך מעצבן...לא הפסקתי לחשוב על כל מיני דברים!! אוףףףף נקווה שיהיה היום יותר טוב....אני הולכת לחברה עוד שעתיים אז אולי יהיה טוב.. יום טוב לכולם...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאופי..../images/Emo10.gif

אני בכלל ישנתי ב4 וקמתי ב7 וחצי..
אממ זה בגלל מה שאני חושבת או משו אחר..?
מקווה שישתפר!!
תהני עם חברה שלך!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבקשה..../images/Emo24.gif

אל תדאגי, את תראי שהכל יסתדר בסוף..
חברה שלך נתנה לך בסוף? חחח