אנשים +
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 7/2/06 #12 יומטוב פורום שולט../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif אני אוהבת אותכם
נ נ ו נ י י י י New member 7/2/06 #14 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifיומדהים../images/Emo99.gif
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 7/2/06 #20 ../images/Emo9.gif../images/Emo41.gifזקוקה לעזרה מכולם../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif אני זקוקה לעזרה בבקשה הצביעו ברשימה הזאת לאוהד אלישע >>פליז גם אם אתם שונאים אותו הוא חייב לנצח זה משהו של "הכי סלב" בבקשה תצביעו לאוהד http://www.tayar.co.il/modules.php?name=celebs ולעצלנים >>>תתגברו סתםםםםם לעצלנים למטה
../images/Emo9.gif../images/Emo41.gifזקוקה לעזרה מכולם../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif אני זקוקה לעזרה בבקשה הצביעו ברשימה הזאת לאוהד אלישע >>פליז גם אם אתם שונאים אותו הוא חייב לנצח זה משהו של "הכי סלב" בבקשה תצביעו לאוהד http://www.tayar.co.il/modules.php?name=celebs ולעצלנים >>>תתגברו סתםםםםם לעצלנים למטה
ש שני לאב צאד New member 7/2/06 #22 סורי...../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif סורי סיוצ'ה אל תכעסי באמת שהייתי מצביעה לאוהד אם הראל סקעת לא היה שם....... אבל אני חולה עליו אז סוריי
סורי...../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif סורי סיוצ'ה אל תכעסי באמת שהייתי מצביעה לאוהד אם הראל סקעת לא היה שם....... אבל אני חולה עליו אז סוריי
ט טלי לשלטון New member 7/2/06 #26 ../images/Emo80.gifהצבעתי לו../images/Emo3.gifבכל מיקרה אני לא אוהבת שם אף אחד
נ נ ו נ י י י י New member 7/2/06 #28 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאם הראל סקעת לא היה שם הייתי מצביעה לו אבל את יודעת שיש לי חולשה לסקעת (ולמוש בן ארי )
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאם הראל סקעת לא היה שם הייתי מצביעה לו אבל את יודעת שיש לי חולשה לסקעת (ולמוש בן ארי )
ז זיו של הפורומים New member 7/2/06 #41 הצבעתי../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif למרות שיש שם הרבה יותר שחקנים ששווים הצבעה
ס ספירוושש New member 7/2/06 #32 יוםם מדהים לכולכם@#$=]=] ד"א תקנו את המחשב לחלוטין מסתבר שהמודם אשם בכל!$ כך שתצטרכו לסבול אותי עוד הרבה תתכוננו=] מתה עלייכם@!#$
יוםם מדהים לכולכם@#$=]=] ד"א תקנו את המחשב לחלוטין מסתבר שהמודם אשם בכל!$ כך שתצטרכו לסבול אותי עוד הרבה תתכוננו=] מתה עלייכם@!#$
נ נאאאטלי New member 7/2/06 #36 ספירו../images/Emo99.gif../images/Emo212.gif../images/Emo29.gif %@%#@$!@$%@#$!@$#!@#@! אני אשמח לסבול אותך
ספירו../images/Emo99.gif../images/Emo212.gif../images/Emo29.gif %@%#@$!@$%@#$!@$#!@#@! אני אשמח לסבול אותך