ליום שישי.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגז צחוק...חחח

אז מה תאכלי?!
תרגישי טוב!!

שלומיתת

New member
אל תדאגי../images/Emo13.gif

בשביל זה יש את האמא הפולניה שתדאג למצוא כל דבר אפשרי שאני אוכל לאכול
ותודה מתוקה!

כנסו מהררררררררררררררררררררררר../images/Emo206.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כנסו מהר תיראו מה קורה בפורום "תפוז משוב". אבל כנסו מהר לפני שהנהלת הפורומים תמחק את זה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=168&firstmsg=0 פשוט תיראו איזה הצפה יש שם של משועממים זה הורג אותי מצחוק...

אוייייי הם מחקו כבר....

בכל אופן, הייתה שם הצפה אדירה ומצחיקה של משתמש מסוים שפתח שרשורים אחד אחרי השני במשפטים של.. "מרביצים לי בביתתתתתתתתתתתת" "שמישהו ימצא את אשכיי".. "אני הומו". "תאוננו על כבשים יא טיפשים". ועוד משפטים מסוימים של חולי נפש.. וכל משפט הוא פתח בשרשור חדש יעני הודעה חדשה לגמרי לגמרי חחחח... וזה היה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ממש כל הדף הראשון היה רק המשפטים שלו....
הייתם צריכים לראות את זה, זה היה קורע..

ברור ../images/Emo24.gif

מה קרה? גם את מדוכאת??? גמאני בדיכאון כבר 3 ימים. בגלל מילה מעצבנת שבמקרה היא גם רגש... קוראים לה "אהבה". אוחחח כל העולם בדיכאון פתאום... חיבוק לשנינו..
ואל תדאגי, לא משנה מה קרה לך, תקווי לטוב ותחשבי טוב, זה לא סתם עוד משפט שנון וחרוש, זה דרך חיים, לחשוב טוב ויהיה טוב!!! כך אמר לי בנאדם מאוד יקר אתמול.. ואני מקשיב לו, כי אני יודע מה הוא אומר.

מה קרה?...

החברה הכי טובה שלי, הבנאדם הכי מדהים שהכרתי, הנפש התאומה שלי נכנסה לבית חולים פסיכיאטרי. בחיים שלי לא הרגשתי כ"כ רע. אני מרגישה לבד, אין לי עם מי לדבר, כולם רק מבקשים ומספרים כל הזמן ואני מרגישה ג ר ו ע כבר תקופה. אוף. תודה חבר'ס, יור דה בסט

KooCHa

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif מה עשיתם בקיץ האחרון? ../images/Emo179.gif

|זה לא משנהה מה עשיתם בקיץ האחרון בקיץ
הזה אתם הולכים להתאהב
בטעם החדש של נסטי...
נסטי מציגים: נסטי מנגו אננס
"טעים" פשוט לא מתאר אותו מספיק, זאת פשוט התמכרות חדשה. מישהו טעם?? תגובות לכאןן

כנסוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

טוב אממממ..בגלל היותי שומר שבת, אני רוצה לאחל לכולם שבת שלום...שיהיו לנו חיים פשוטים, פשוט פשוטים. שכל חלומותיכם יתגשמו הכי מהר שאפשר... ושהחלום שלי שנהפך כבר לסיוט יהיה טוב יותר... שתפסיק להכאיב לי האהבה הזאת, ושהכל יהפוך להיות יותר קל בחיים, הכל כ"כ כבד לי.. ואני מתחיל כבר להיתייאש ולהתפורר.. בהצלחה לכל הניבחנים בבחינות הבגרות השונות... לכל מי שבדיכי כמוני [וראיתי שיש כאן] אז... אני מאחל לכם בהצלחה...ושהדיכי שלכם יעבור... בקיצור... [חפרתי כבר] שיהיה לכולם אחלה של חיים !!!! תיהיו אופטימיים [בשבילי] אני חייב לראות אנשים אופטימיים.. מספיק כולם סביבי מדוכאים
ביי כולם. ניתראה במוצ"ש.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשבת שלום לכולם!!../images/Emo24.gif

אז יש כאן הרבה דתים...חחח אממ יוני, אהבה זה לא כואב... זה דבר יפה וטוב!!

למעלה