שבוע טוב לכולם ושהמסן שלי.. ייחנק!! אוף הוא לא נותן לי להתחבר לעזאזל
M menori New member 20/10/07 #39 שבוע טוב לכולם ושהמסן שלי.. ייחנק!! אוף הוא לא נותן לי להתחבר לעזאזל
L Lior Maman New member 20/10/07 #44 חח שלחת איזה אתר, אני באה להיכנס פתאום נזכרתי שכתבת שזה וירוס מהר סגרתי חח
M menori New member 20/10/07 #46 אני מצטערת..פשוט אל תתייחסו להודעות שלי עד שא +ני לא שולחת לכם נגיד.. "גפן" סבבה? או 01234 כי כבר רשמתי את זה למעלה..טוב? פשוט תתעלמו מזה
אני מצטערת..פשוט אל תתייחסו להודעות שלי עד שא +ני לא שולחת לכם נגיד.. "גפן" סבבה? או 01234 כי כבר רשמתי את זה למעלה..טוב? פשוט תתעלמו מזה
M menori New member 20/10/07 #47 יו כמה הודעות שלי כבר יש../images/Emo122.gif אבל בא לכם מי שנמצא פה עכשיו כרגע צ'אט? משמעם לי והמסן דפוק וזהו..בא לי לתקשר עם אנשים וזה ייצא נחמד חחח לא?
יו כמה הודעות שלי כבר יש../images/Emo122.gif אבל בא לכם מי שנמצא פה עכשיו כרגע צ'אט? משמעם לי והמסן דפוק וזהו..בא לי לתקשר עם אנשים וזה ייצא נחמד חחח לא?
M menori New member 20/10/07 #48 לילה טוב.. יש לי עד אחת וחצי אומנם להיות פה אבל המסן לא מתחבר ואין לי מה לעשות במחשב..אז אני פורשת מעכשיו.. מבאס..יאללה לילה טוב!ושבת שלום! וד''א..מי שהולך מחר\היום שיהנה! [ותמונות חחח ]
לילה טוב.. יש לי עד אחת וחצי אומנם להיות פה אבל המסן לא מתחבר ואין לי מה לעשות במחשב..אז אני פורשת מעכשיו.. מבאס..יאללה לילה טוב!ושבת שלום! וד''א..מי שהולך מחר\היום שיהנה! [ותמונות חחח ]
ג גברת פוז New member 20/10/07 #50 בוקר רע../images/Emo10.gif ישנתי 5 שעות ועכשיו אני הולכת לעבודה אוף
N niro levi New member 20/10/07 #51 ../images/Emo216.gifבוקר טוב ושבת שלום אני עייפההההההה!!!!! איזה הורים מעצבנים לא נותנים לישון.. עפתי להתארגן וללכת לטייל עם הדודים.. נתראה בערב.. צ'אווו המשך יום נעים
../images/Emo216.gifבוקר טוב ושבת שלום אני עייפההההההה!!!!! איזה הורים מעצבנים לא נותנים לישון.. עפתי להתארגן וללכת לטייל עם הדודים.. נתראה בערב.. צ'אווו המשך יום נעים
X XxXSynergitXxX New member 20/10/07 #56 צהריים.../images/Emo42.gif חחח כל הבוקר אמא הסבירה לי על המע' רבייה של הזכר ושל הנקבה, לצערי, עכשיו אני יודעת את זה יותר טוב . או אולי למזלי, כי שבוע הבא בחן.
צהריים.../images/Emo42.gif חחח כל הבוקר אמא הסבירה לי על המע' רבייה של הזכר ושל הנקבה, לצערי, עכשיו אני יודעת את זה יותר טוב . או אולי למזלי, כי שבוע הבא בחן.
L Lior Maman New member 20/10/07 #57 ../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif מה נשאר לי ? :\ אם לא להתאחד- אז מה נשאר פה ? אם לא לתת ת'לב אז מה נשאר לי ? אם לא להיות אוהב, אם לא להיות שלך מה נשאר לי .. ? יהיה טוב . אני נשארת אופטימית
../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif מה נשאר לי ? :\ אם לא להתאחד- אז מה נשאר פה ? אם לא לתת ת'לב אז מה נשאר לי ? אם לא להיות אוהב, אם לא להיות שלך מה נשאר לי .. ? יהיה טוב . אני נשארת אופטימית
א אין מלאכים בשמיים New member 20/10/07 #58 ../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifכל מי שלא הולך להופעה כנסו!! כל מי שלא הולך להופעה רוצים לעשות צ'אט או שיחת ועידה או משהו כזה?? כל מי שרוצה שיסמן !!=]
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifכל מי שלא הולך להופעה כנסו!! כל מי שלא הולך להופעה רוצים לעשות צ'אט או שיחת ועידה או משהו כזה?? כל מי שרוצה שיסמן !!=]
N niro levi New member 20/10/07 #60 ../images/Emo216.gif../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif עדיין לא בטוח.. תלוי באיזה שעה תחליטו שזה יהיה
../images/Emo216.gif../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif עדיין לא בטוח.. תלוי באיזה שעה תחליטו שזה יהיה