ליום שישי... מי שהולך להופעה ביום שבת שיעשה חיים,,,, ואם אפשר תמונות בבקשה...
ל ליהי 24 New member 19/10/07 #1 ../images/Emo32.gif ליום שישי... מי שהולך להופעה ביום שבת שיעשה חיים,,,, ואם אפשר תמונות בבקשה...
ז זוהרוש15 New member 19/10/07 #2 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבואו נעשה מזה אוף לסוף שבוע אם היא כבר פתחה...כי האוף לא קופץ בכל מקרה..
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבואו נעשה מזה אוף לסוף שבוע אם היא כבר פתחה...כי האוף לא קופץ בכל מקרה..
ר רונקיפליצית New member 19/10/07 #3 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifלילה טוב שיהיה.../images/Emo29.gif
N niro levi New member 19/10/07 #4 ../images/Emo216.gifלילה מצויין../images/Emo13.gif יווווווו איזה כיף נכנסתי עכשיו לאתר של איזה פאב שנמצא 10 דק' מהבית שלי וראיתי שיש שם הופעה של ב"ה ואני הולכת.. ויש עוד הופעה של רן דנקר ועילי בוטר
../images/Emo216.gifלילה מצויין../images/Emo13.gif יווווווו איזה כיף נכנסתי עכשיו לאתר של איזה פאב שנמצא 10 דק' מהבית שלי וראיתי שיש שם הופעה של ב"ה ואני הולכת.. ויש עוד הופעה של רן דנקר ועילי בוטר
N niro levi New member 19/10/07 #6 ../images/Emo216.gifבפאב הפינה זה איפשהו..בצפון חח הפאב בקיבוץ חמדיה.. לא נראה לי שזה אומר לך הרבה אבל בכל זאת..
../images/Emo216.gifבפאב הפינה זה איפשהו..בצפון חח הפאב בקיבוץ חמדיה.. לא נראה לי שזה אומר לך הרבה אבל בכל זאת..
L Lior Maman New member 19/10/07 #9 אויי תהני בעלי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif. בית הבובות .
N niro levi New member 19/10/07 #27 ../images/Emo216.gifתודה רבה חומד../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif
א אין מלאכים בשמיים New member 19/10/07 #7 צהריים טובים... עוד לא ממש צהריים אבל לא משנה.. חזרתי מבית ספר והיה לי רק מבחן היה בסדר..=S ראיתם את התמונה בשבע לילות.? איזה מגניב חחח..... יומנעים לכולם!!
צהריים טובים... עוד לא ממש צהריים אבל לא משנה.. חזרתי מבית ספר והיה לי רק מבחן היה בסדר..=S ראיתם את התמונה בשבע לילות.? איזה מגניב חחח..... יומנעים לכולם!!
L Lior Maman New member 19/10/07 #8 צהריים טובים ../images/Emo9.gif וואי .. הרבה זמן לא הייתי פה נחמד לחזור וסוףסווווווווווווווווווווווףףףףף מחשבבבבבבב ופגשתי את ניר ביום רביעי נהנהנהנהנהנה תקנאו לכם היה הכי כיף בעולם, באלי שוב . שבת שלום לכם אנשים .
צהריים טובים ../images/Emo9.gif וואי .. הרבה זמן לא הייתי פה נחמד לחזור וסוףסווווווווווווווווווווווףףףףף מחשבבבבבבב ופגשתי את ניר ביום רביעי נהנהנהנהנהנה תקנאו לכם היה הכי כיף בעולם, באלי שוב . שבת שלום לכם אנשים .
D dina101 New member 19/10/07 #10 שיהיה סופששבוע משוובח../images/Emo23.gif תהננננוו מחר מי שהולך... שבת שלום שיהיה ... ^^