ליום שישי!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאין דבר כזה "דן לילה"

מאיפה הבאתם את זה? האוטובוסים של דן נגמרים ב-12.. כאילו ב-12 יוצא האוטובוס האחרון...

McRafush

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif

אחחחחחחחחחח איזה כיף היה אתמול בעיר הבירה
למרות שאיחרנו לשייגעצ(שמורני רצתה לראות, אבל לא נורא
), הגענו בזמן לכנסיית השכל שהיו ממש נחמדים! ארכדי דוכין, לעומת זאת, הכניס חצי מהמקום לדיכאון קליני - שבשילוב עם הבירה העלה את אחוז ההתאבדות בת"א לשמיים
ופגשתי 3/4 עולם שם, שהיה נחמד! ולשחק "להחביא לרון ת'סיגריות" היה גם נחמד
אבל ה"שיא" של הערב, היה כשעמדנו במתחם של הפייס, והתנהלה שם תחרות ריקודים על הבמה(בנים, ואח"כ) בנות; אחד מהמתחרים היה מוטי מ"יורדים בגדול"(מוטי, נכון? :-\ ), שבאיזשהו שלב החליט להוריד חולצה. דווקא באמצע שיר מזרחי. אוקי, הבנאדם ירד 85 קילו(המנחה חפררררר על זה) והכל, אבל זה לא אומר שעכשיו הוא יכול להוריד חולצה. לא. לא. לא. פשוט אומרים לא! ...הדלדול. אוי הדלדול הנורא... ודווקא בשיר שצריכים לנענע, הוא התחיל לנענע. אני ובתדודה שלי עשינו מאמצים אדירים לא להקיא(אבל כן להקרע מצחוק), ואז התחלנו לצעוק לו "תתלבש!". אם רק היו ממציאים אקונומיקה לזיכרון, החיים היו יפים יותר
בקיצור היה כיף, וחפרתי. אז שיהיה לכולכם יום מעולה

גמאני הייתי בעיר הבירה ../images/Emo2.gif

חבל אין לי פון שלך או חבל שאני לא יודע איך אתה ניראה.... אולי הייתי ניפגש איתך ??
אני דווקא הייתי בבמה השנייה, של הרוק פאנק.. ואחרי זה הייתי בים, הייתי עם חברים כמובן.. ובאמת היה בנזונהההההההההההההההה

McRafush

New member
../images/Emo2.gif !

הייתי צריך לשאול שוב מי בא לפסטיבל... אוף
ואולי יש מצב שכן ראית אותי? אמממ הסימן היכר היחיד שהיה עלי זה שרשרת עם קליע של רובה צבאי, יש מצב שראית?
(לא שיש מצב שאני היחיד שהיה לו שם כזה... בעצם כן יש מצב. אני מיוחד
). ד"א, הרוח מהים...

חחח אחי...

היו מיליוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שם.. אז אין סיכוי שראיתי חחח

XxXSynergitXxX

New member
אבל גורתי, זה מזיק לבריאות ../images/Emo10.gif

גם אמא שלי מעשנת
ואני כל הזמן אומרת לה שאני אגזור לה ת'סיגריות
. [בסוף אני באמת אעשה את זה]

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאז זהו שבמקרה של מאיה

היא חופשי לוקחת לי סיגריות והורסת אותן
זה רק מבזבז לי כסף כי אני בכלמקרה אעשן אח"כ סיגריה אחרת. מיותר
והחיים מזיקים לבריאות, ככה זה

XxXSynergitXxX

New member
כבוד למאיה'לה../images/Emo13.gif .

גורתי, באמת שצריך להפסיק עם זה . את צעירה, יש לך חיים ארוכים לפנייך . זה שהחיים מזיקים לבריאות , זה גם נכון . אבל בכלל ,את צריכה להפסיק עם זה .אפילו תנסי בהדרגה . [ואני באמת יודעת שזה קשה, סבתא , סבא , אמא שלי ודוד שלי מעשנים.והמון זמן]

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifוואי הייתי בשיחה הזאת כלכך

הרבה פעמים.
אם הייתי רוצה להפסיק לעשן הייתי מפסיקה, זה עושה לי טוב וזהו
תודה על הכוונה הטובה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif

אבא שלי ואח שלי מעשנים אצל אח שלי זה התחיל ששנים הוא אמר "רק סיגריה 2 בחודש" והיום הוא מכור כבר גם אם הוא לא מודה בזה.. תפסיקי עם זה כל עוד את יכולה.. זה רק לטובתך!

McRafush

New member
זה לא נחמד, אבל זה משעשע ../images/Emo190.gif

חחח זה היה גדול שכשזה היה בכיס של המכנס שלי, והסתכלת עלי קנית את ה:"אני? מה אני קשור לכל זה?", ואז החזרתי את זה למאיה
היה בהחלט כיף לראות אותך

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifיו יא משת"פ פושע אחד../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

באמאשלי ידעתי שזה אצלך! חכו חכו אני אחזיר לכם על זה מתישהוא

למעלה