ליום שישישבת

בוקר טבו לכולם..:)

טוב בוקר טבו בשבילי שרק עכשיו קמתי.. יחיחחי ועוד העירו אותי אם לא היתי ממשיכה לשיון.. טבו קיצר לא באתי לספר לכם על השינה שלי ... באתי לראות אם אתם באמת חכמים.... 1.קיראו את כל השאלות 2.את מי אתם הכי אוהבים המגייםבויז??? 3.איזה שיר של הגייםבויז הוא האהוב עליכם?? 4.גינס או חצאית מיני(לבנים זה ג'ינס או מכנס)? 5.במבה שוש או במבה אסם?? 6.בן כמה אתה?? 7.מה המזל שלך?? 8. מה התאריך של היומהולדת שלך? 9.איך קוראים לך?? 10.באיזה כיתה את \ אתה לומדים..??? 11. ענו רק על שאלה 1..... 14.2> פגישה עם הגייםבויז... אושרי ואדם> חיי

עונה..../images/Emo13.gifבוקר טוב גמלך..כנסי אליי

לאייסי:213062056 עונה
: 1.קיראו את כל השאלות:ממ..קראתי..
2.את מי אתם הכי אוהבים המגייםבויז??? 3.איזה שיר של הגייםבויז הוא האהוב עליכם?? 4.גינס או חצאית מיני(לבנים זה ג'ינס או מכנס)? 5.במבה שוש או במבה אסם?? 6.בן כמה אתה?? 7.מה המזל שלך?? 8. מה התאריך של היומהולדת שלך? 9.איך קוראים לך?? 10.באיזה כיתה את \ אתה לומדים..??? 11. ענו רק על שאלה 1...

עונהה

1.קיראו את כל השאלות 2.את מי אתם הכי אוהבים המגייםבויז???אושרוש המושלם
3.איזה שיר של הגייםבויז הוא האהוב עליכם??אשמור את ליבי 4.גינס או חצאית מיני(לבנים זה ג'ינס או מכנס)?גינס 5.במבה שוש או במבה אסם??במבה אוסם 6.בן כמה אתה??13 וחצי 7.מה המזל שלך??מאזניים 8. מה התאריך של היומהולדת שלך?17.10.92 9.איך קוראים לך??מור חמי 10.באיזה כיתה את \ אתה לומדים..???גולדה 11. ענו רק על שאלה 1.....

•ע•ו•נ•ה•

הכי אוהבת את אדם ••••••••••••••• אשמור את ליבי•שמחה ••••••••••••••• ג'ינס ••••••••••••••• ביסלי גריל ••••••••••••••• 12 וחצי ••••••••••••••• בתולה- מזל שולטטט(כמו של אהובי) ••••••••••••••• 21.9=>רוצה צ'יקים! ••••••••••••••• אמ...נראה לי אורנית ••••••••••••••• כיתה זין!(סליחה על ההתבטאות..) •••••••••••••••

עונה..!!

1.הכי אוהבתתת את היפיוף שלי אושריי חמי!! 2.אני אוהבת את השיר "אשמור את ליבי" שיר שולטט! 3.חצאית מיני ברור!! 4.במבה אוסם. 5.אני בת 14. 6.המזל שלי זה טלה.מזללל שולט בע"מ! 7. 4.9.1992 8.קוראים לי אוטלוששש=אורטל! 9.כיתה ח'.

עונה.. חחחחחחח

1.קיראו את כל השאלות.. סבבה קראתי :) 2.את מי אתם הכי אוהבים המגייםבויז??? 3.איזה שיר של הגייםבויז הוא האהוב עליכם?? 4.גינס או חצאית מיני(לבנים זה ג'ינס או מכנס)? 5.במבה שוש או במבה אסם?? 6.בן כמה אתה?? 7.מה המזל שלך?? 8. מה התאריך של היומהולדת שלך? 9.איך קוראים לך?? 10.באיזה כיתה את \ אתה לומדים..??? 11. ענו רק על שאלה 1.....

0rin

New member
../images/Emo221.gif שאלה ../images/Emo221.gif

בתמונה שאדם מופיע בה.. מאיזה אירוע זה? הופעה של הבויז..? מפגש מעריצים..? זה נורא חשוב לי.. ועוד דבר אם מישהי יודעת תאריך של התמונה הזו..ובאיזה מקום זה.. אני ממש יודה לה! זה נורא חשוב לי..

למעלה