ליום שבת

o r t a l i t

New member
קצת קיטור אם לא אכפת לכם,

אעע היסטוריה זה השטן בהתגלמותו, עד עכשיו לא האמנתי בשטן ועכשיו אני מאמינה --- הוא בדמות ההיסטוריה !!!! איךךךךך אפשר פשוט לזכור ?! אני לא מבינה את זה... להבין זה סבבה... לזכור בקטנה זה סבבה... כשיש דף נוסחאות והבנה או לפחות ספר תנכ / שיר / סיפור מול הפרצוף זה סבבה... אבל אין כלווווום, יש שאלה וצריך לרשום כל מה שיודעים [או בעצם, לא יודעים !!]... ולמה ?? כדי שעוד שבוע ויומיים אני כבר לא אזכור כלום ^_~ [לא משנה שכבר שאלתי את זה 4985734890 פעמים במשך החיים... עכשיו זה לכתוב ולפרוק... זה אשכרה עוזר קצת ><] כוסאמאמאמאמאמא... של היטלר יימח שמו לעד, של כל שאר הטיפשים שניהלו את העולם בתחילת המאה הקודמת, של כל המפגרים ששיתפו פעולה, של כל המוגבלים שהתעלמו, של כל העקומים שהחליטו לתעד כדי שזה לא יחזור על עצמו (וזה כן), של כל המעוותים שחשבו שזה נחוץ לקחת בני 16-18 וללמד אותם את החרא הזה (שכמו שאמרתי, לא נזכור ב19.6), של המורה המאוד אידיוט שלי שלא יודע ללמד ונתקע על נושא אחד כל החיים ובגללו אנלא יודעת את השאר (אני לומדת שמיעתית, קשהההה לי לקרא ולזכור, לעזאזל). ואני אסכם בציטוט של שייגעצ... "העולם הזה מסריח, מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב..." כןכן, תלמדו היסטוריה ב' ותבינו כמה זה נכון. בעצם, תסתכלו על המציאות היום ותבינו כמה זה נכון, מישהו אמר חוזר על עצמו למרות שלומדים היסטוריה ? [אחחח חפירה משחררת (עבודה לא !!! ראבק עם היטלר הזה)... הלכתי לקרא שוב תקופות 3-4 ולישון... לילהטוב לכולם]

Ofiraaaa

New member
'טלי...

אני בטוחה שילך לך טוב! באמת! את סתם מכילה יותר מדי חומר בראש ולא יודעת מה לעשות עם זה, מחר תשפכי הכל במתכונת, ותצאי בהרגשה טובה :) בהצלחה!!! ולילהטוב

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבעע היסטוריה!!../images/Emo24.gif

באיזו כיתה את?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifטעות..../images/Emo201.gif

אבל אם בא לך גם=>

דורה17

New member
הסטוריה ב' זה מסריח...

אני מבינה כלכך!
אבל אל תדאגי יהיה בסדר!! אחרי שתעברי את זה את תרגישי שהכל קטן עלייך! באמת! זה לדעתי המקצוע הכי קשה (אפילו יותר ממתמטיקה) אבל לא נורא... תנסי לקרוא את זה כמו סיפור.. פחות לשנן את זה... לשנן את זה זה נורא... תנקראי כמו סיפור ואם יש לך נקודות תנסי להפוך אותם לראשי תיבות שיעזרו לך לזכור... ושהיה לך מלא מלא בהצלחה!!

McFreaKy

New member
אוף, קקה. ../images/Emo10.gif

עכשיו שאין מד"א ממש ירד לי המוטיבציה והחשק המשירות הלאומי הזה והאחראית עלי גם לוחצת עלי ללכת לכיוונים שאני לא רוצה ואני לא יודע מה לעשות ומחר אני צריך לצלצל אליה ולא בא לי.

דורה17

New member
לילה טוב מותק...../images/Emo201.gif

ו..אני לא יודעת מה קרה (אם את רוצה את יכולה את יכולה לדבר איתי במסן וזה...) אבל תמיד תזכרי ש"תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר" חחח כן זה נשמע מצחיק אבל זה נכון... והכל יהיה בסדר!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיש לי 50 שאלות לעשות.../images/Emo4.gif

ועשיתי רק 6... להמשיך?? חח מתוך זה יש רק שאלה אחת של 10 נקודות.. אני לא יודעת אם שווה לי לעבור על זה או על החומר בהמתת חסד..

למעלה