קצת קיטור אם לא אכפת לכם,
אעע היסטוריה זה השטן בהתגלמותו, עד עכשיו לא האמנתי בשטן ועכשיו אני מאמינה --- הוא בדמות ההיסטוריה !!!! איךךךךך אפשר פשוט לזכור ?! אני לא מבינה את זה... להבין זה סבבה... לזכור בקטנה זה סבבה... כשיש דף נוסחאות והבנה או לפחות ספר תנכ / שיר / סיפור מול הפרצוף זה סבבה... אבל אין כלווווום, יש שאלה וצריך לרשום כל מה שיודעים [או בעצם, לא יודעים !!]... ולמה ?? כדי שעוד שבוע ויומיים אני כבר לא אזכור כלום ^_~ [לא משנה שכבר שאלתי את זה 4985734890 פעמים במשך החיים... עכשיו זה לכתוב ולפרוק... זה אשכרה עוזר קצת ><] כוסאמאמאמאמאמא... של היטלר יימח שמו לעד, של כל שאר הטיפשים שניהלו את העולם בתחילת המאה הקודמת, של כל המפגרים ששיתפו פעולה, של כל המוגבלים שהתעלמו, של כל העקומים שהחליטו לתעד כדי שזה לא יחזור על עצמו (וזה כן), של כל המעוותים שחשבו שזה נחוץ לקחת בני 16-18 וללמד אותם את החרא הזה (שכמו שאמרתי, לא נזכור ב19.6), של המורה המאוד אידיוט שלי שלא יודע ללמד ונתקע על נושא אחד כל החיים ובגללו אנלא יודעת את השאר (אני לומדת שמיעתית, קשהההה לי לקרא ולזכור, לעזאזל). ואני אסכם בציטוט של שייגעצ... "העולם הזה מסריח, מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב..." כןכן, תלמדו היסטוריה ב' ותבינו כמה זה נכון. בעצם, תסתכלו על המציאות היום ותבינו כמה זה נכון, מישהו אמר חוזר על עצמו למרות שלומדים היסטוריה ? [אחחח חפירה משחררת (עבודה לא !!! ראבק עם היטלר הזה)... הלכתי לקרא שוב תקופות 3-4 ולישון... לילהטוב לכולם]