צהריים טובים לכם
M McFreaKy New member 26/5/07 #48 משמין. ../images/Emo88.gif אבל שווה. אני קצת ממורמר שאין לנו אחד פה בחיפה, נו, מה, בכל זאת, חיפה... אבל אולי עדיף ככה בעצם.
משמין. ../images/Emo88.gif אבל שווה. אני קצת ממורמר שאין לנו אחד פה בחיפה, נו, מה, בכל זאת, חיפה... אבל אולי עדיף ככה בעצם.
M McFreaKy New member 27/5/07 #72 הלו, יש אותי בחיפה, צריך יותר מזה? ../images/Emo12.gif סתם סתם. יש לנו... אממממ.... יש לנו גרג! אבל אחותי עובדת שם אז איכס. X: יש לנו... חיפושית בקפה! נכון זה שם ממש מפגר לבית קפה? כלומר, איכ, מי ירצה לשתות במקום שיש לו חיפושיות בקפה? ומה יש בעוגת השוקולד החמה? מקק?!
הלו, יש אותי בחיפה, צריך יותר מזה? ../images/Emo12.gif סתם סתם. יש לנו... אממממ.... יש לנו גרג! אבל אחותי עובדת שם אז איכס. X: יש לנו... חיפושית בקפה! נכון זה שם ממש מפגר לבית קפה? כלומר, איכ, מי ירצה לשתות במקום שיש לו חיפושיות בקפה? ומה יש בעוגת השוקולד החמה? מקק?!
M McFreaKy New member 27/5/07 #84 באמת? ../images/Emo2.gif אז אנחנו גרים יחסית ממש ממש קרוב. כמה זה בהליכה ממני... 25 דקות ככה? באוטו 7 דקות.
באמת? ../images/Emo2.gif אז אנחנו גרים יחסית ממש ממש קרוב. כמה זה בהליכה ממני... 25 דקות ככה? באוטו 7 דקות.
M McFreaKy New member 27/5/07 #109 יש עוד אחד בכרמל. ../images/Emo12.gif טוב לדעת שיש אחד בנווה שאנן. לא שנווה שאנן כזה רחוק ממני, כן? אז את 10 דקות באוטו וחצי שעה בהליכה. אז רגע, באיזה תיכון אמרנו שאת?
יש עוד אחד בכרמל. ../images/Emo12.gif טוב לדעת שיש אחד בנווה שאנן. לא שנווה שאנן כזה רחוק ממני, כן? אז את 10 דקות באוטו וחצי שעה בהליכה. אז רגע, באיזה תיכון אמרנו שאת?
E EliranMaor New member 26/5/07 #52 בוקר טוב../images/Emo12.gif זה מה שכתבתי כשכתבתי שהייתי במקס ברנר