ליום שבת.. שרשרו את כל מה שלא קשור למאיוש לפה..
ה הגרוש חולה על מאיוש New member 17/9/05 #1 ../images/Emo32.gif ליום שבת.. שרשרו את כל מה שלא קשור למאיוש לפה..
ה הגרוש חולה על מאיוש New member 17/9/05 #2 רותמוש נשמתי... אני יודעת שזה היה בצחוק בהתחלה נבהלתי אחר כך הבנתי שזה בצחוק!!! אני חולה עלייך.. לא נכנסתי לפורום בגלל שיש לי בעיה במחשב ואני לא יכולה להכנס אינטרנט אני יכולה לאייסיקיו ולכל מיני אבל לאינטרנט עצמו אני לא יכולה... רותם נשמה אני חולה עלייך!! !! תתחברי למסנג'ר שתוכלי...
רותמוש נשמתי... אני יודעת שזה היה בצחוק בהתחלה נבהלתי אחר כך הבנתי שזה בצחוק!!! אני חולה עלייך.. לא נכנסתי לפורום בגלל שיש לי בעיה במחשב ואני לא יכולה להכנס אינטרנט אני יכולה לאייסיקיו ולכל מיני אבל לאינטרנט עצמו אני לא יכולה... רותם נשמה אני חולה עלייך!! !! תתחברי למסנג'ר שתוכלי...
ר רותם חולה על מאיוש New member 17/9/05 #3 הגרו'שששששש נשמה יפה שליייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חולה עלייךךךךךךךךךך את ילדה כל כך מיוחדת!!!!! ואני מטורפת עלייך!!!!
הגרו'שששששש נשמה יפה שליייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חולה עלייךךךךךךךךךך את ילדה כל כך מיוחדת!!!!! ואני מטורפת עלייך!!!!
ח חן חולה על מאיה New member 17/9/05 #6 חחחחחח כפרוני שלי אני כבר לא יכולהה להמשיך לחכותתתתתתתתת סופסוף אני אראה אותך אחרי כמעט שנה אוי ואבוייייייייי
חחחחחח כפרוני שלי אני כבר לא יכולהה להמשיך לחכותתתתתתתתת סופסוף אני אראה אותך אחרי כמעט שנה אוי ואבוייייייייי