מזל טוב:-)
Y Yu vi New member 2/8/07 #354 מזלטווווב../images/Emo65.gif../images/Emo85.gif כשלי היה חצי שנה לא היה לי מחשב כדיי לרשום אתזה אבל היום עברתי כבר את ה7 חודשים
מזלטווווב../images/Emo65.gif../images/Emo85.gif כשלי היה חצי שנה לא היה לי מחשב כדיי לרשום אתזה אבל היום עברתי כבר את ה7 חודשים
7 7קיקי פיקי7 New member 1/8/07 #309 עוד ../images/Emo207.gif, 100 מסרים בתיבה ../images/Emo13.gif XDDDDDDDDD
S s u s h i m i New member 1/8/07 #313 ../images/Emo209.gif עוד מיליון ויש לי מיליון ותשעים ושש !! אז תירגעו !!
S s u s h i m i New member 2/8/07 #344 ../images/Emo209.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10 ?!?!?!!??!?! כולה 10 ?!?!?!?!?!?!?!?!? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo209.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10 ?!?!?!!??!?! כולה 10 ?!?!?!?!?!?!?!?!? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
D DuLcE NeTa New member 1/8/07 #314 אהההההההה יש אצלנו נציגים של יס!! והם מנסים לשכנע את אמא שלי לעבור ליס :'( לא יהיה לי הפיג'מות :'( אעעעעעעעעעע אני אומרת לה בפנים של הנציגים : אמא את לא מחליפה!!! יש הפיג'מות בהוט! את לא מחליפה!!!!!!!!!!@!@@@#$$%^%$^
אהההההההה יש אצלנו נציגים של יס!! והם מנסים לשכנע את אמא שלי לעבור ליס :'( לא יהיה לי הפיג'מות :'( אעעעעעעעעעע אני אומרת לה בפנים של הנציגים : אמא את לא מחליפה!!! יש הפיג'מות בהוט! את לא מחליפה!!!!!!!!!!@!@@@#$$%^%$^
P professional noob New member 1/8/07 #317 בקרוב יהיה בYES.. ../images/Emo22.gif משהו בסגנון של VOD, יקראו לזה יס פלנט כנראה(מאוד מקוריים בשמות :S) בכל מקרה, אני מאמין שהם יסיימו את זה גם שם.
בקרוב יהיה בYES.. ../images/Emo22.gif משהו בסגנון של VOD, יקראו לזה יס פלנט כנראה(מאוד מקוריים בשמות :S) בכל מקרה, אני מאמין שהם יסיימו את זה גם שם.
פ פסטיגליסט New member 1/8/07 #320 זה לא כל כך נכון... ליס כבר יש VOD מעל לשנה אבל למספר מאוד מצומצם של לקוחות... הבעיה היא שאין להם אישור להפיץ את ה-VOD וכנראה גם לא יהיה מואהאהאהאהאהאהאה
זה לא כל כך נכון... ליס כבר יש VOD מעל לשנה אבל למספר מאוד מצומצם של לקוחות... הבעיה היא שאין להם אישור להפיץ את ה-VOD וכנראה גם לא יהיה מואהאהאהאהאהאהאה