כנ"ל.
X XxXSynergitXxX New member 8/9/07 #38 בוקר נפלאאאא*-* אתמול היינו בקניון והיה כייף!! כלכך. זה התחיל בסרט, מוזר ומצחיק. אח"כ זה המשיך לגרג [הבית קפה, למי שלא מכיר] וקנו לי עוגת גלידה כזו, משהו מתוק מתוק! והביאו לי זיקוק , ושרו לי היומיומולדת!! ואני כזה "OMFG?!" חחחח אח"כ הלכנו לאכול וכאלה, והיה מדהיייים. . עוד יומיים.
בוקר נפלאאאא*-* אתמול היינו בקניון והיה כייף!! כלכך. זה התחיל בסרט, מוזר ומצחיק. אח"כ זה המשיך לגרג [הבית קפה, למי שלא מכיר] וקנו לי עוגת גלידה כזו, משהו מתוק מתוק! והביאו לי זיקוק , ושרו לי היומיומולדת!! ואני כזה "OMFG?!" חחחח אח"כ הלכנו לאכול וכאלה, והיה מדהיייים. . עוד יומיים.
מ מ י ק י 1 1 4 New member 8/9/07 #54 בוקר/צהריים טובים עשיתי סיבוב עם אבא בחוף הים היה נחמד אבל הים מפחיד נורא סוער וכאילו עומד לרדת עוד מעט גשם
בוקר/צהריים טובים עשיתי סיבוב עם אבא בחוף הים היה נחמד אבל הים מפחיד נורא סוער וכאילו עומד לרדת עוד מעט גשם
S shilgiah New member 9/9/07 #66 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifעלאק שבת חברות..../images/Emo122.gif בסוף נישארתי בבית כי אף תחנת מוניות לא ענתה.. אבל היה נחמד!! שבוע טוווב
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifעלאק שבת חברות..../images/Emo122.gif בסוף נישארתי בבית כי אף תחנת מוניות לא ענתה.. אבל היה נחמד!! שבוע טוווב
ז זוהרוש15 New member 9/9/07 #67 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשבוע טוב גמלך מותק שלי!../images/Emo24.gif
ז זוהרוש15 New member 9/9/07 #68 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifטוב..עפתי לישון רוצה סוף סוף לישון 8 שעות כמו בנאדם...לילה טוב ושבוע טוב
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifטוב..עפתי לישון רוצה סוף סוף לישון 8 שעות כמו בנאדם...לילה טוב ושבוע טוב
S shilgiah New member 9/9/07 #70 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifליל מנוחה בייבי..../images/Emo3.gif
N niro levi New member 9/9/07 #71 ../images/Emo216.gifלילה טוב חבריי'ס נכון חבריי'ס זאת מילה של זקנים? חח אחח העייפות מה שהיא עושה לי.. לילה טוב בובים קטנים קטנים וחמודים שלי..
../images/Emo216.gifלילה טוב חבריי'ס נכון חבריי'ס זאת מילה של זקנים? חח אחח העייפות מה שהיא עושה לי.. לילה טוב בובים קטנים קטנים וחמודים שלי..