ליום שבת! כמה זמן לא רשמתי.. אז שבת שלום לילה טוב ותעשו חיים
M menori New member 8/9/07 #1 ../images/Emo32.gif ליום שבת../images/Emo6.gif! כמה זמן לא רשמתי.. אז שבת שלום לילה טוב ותעשו חיים
L Lior Maman New member 8/9/07 #5 לילה טוב ושבת שלום ../images/Emo9.gif משום מה .. הדברים מסתדרים מעצמם, וזה מצויין . ואיזה מסר ככה לחיים, [ מסר נכון מאוד ..] : " תחייכו - אולי זה יגרום למישהו להתאהב בחיוך שלכם " לילה טוווובבב אנששששששששים !!
לילה טוב ושבת שלום ../images/Emo9.gif משום מה .. הדברים מסתדרים מעצמם, וזה מצויין . ואיזה מסר ככה לחיים, [ מסר נכון מאוד ..] : " תחייכו - אולי זה יגרום למישהו להתאהב בחיוך שלכם " לילה טוווובבב אנששששששששים !!
X XxXSynergitXxX New member 8/9/07 #29 אני כלכך שמחה בשבילך אהובתי. (L) ../images/Emo23.gif! 33333333333333> דברי איתי.
ז זוהרוש15 New member 8/9/07 #8 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאווף זה מה שאני צריכה עכשיו!!! מישוו שיזכיר לי כמה אני לבד!
M menori New member 8/9/07 #9 אבל אסור לשקר.. זתמורת אני מנסה לומר שאת לא לבד! BAKA [טיפשונת ביפנית..] אני פה ואני מספיק גדולה כדי להכיל לפחות 4 אנשים..
אבל אסור לשקר.. זתמורת אני מנסה לומר שאת לא לבד! BAKA [טיפשונת ביפנית..] אני פה ואני מספיק גדולה כדי להכיל לפחות 4 אנשים..
ז זוהרוש15 New member 8/9/07 #10 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח חמודה...אבל לא לבד מהבחינה הז +ו..
S shilgiah New member 9/9/07 #72 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחחחח באקה!!../images/Emo6.gif חשבתי שרק אני אימצתי את המילה הזאת... יאא איזה כיף שגם את אוהבת אנימות.. (לפני כמה ימים ציירתי דמות אנימה ויצא לי די יפה.. )
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחחחח באקה!!../images/Emo6.gif חשבתי שרק אני אימצתי את המילה הזאת... יאא איזה כיף שגם את אוהבת אנימות.. (לפני כמה ימים ציירתי דמות אנימה ויצא לי די יפה.. )