יומטוב לכל מי שיש מחר טיול שנתי שיהיה כיף לכם גמני רוצה תהנו#%@#$@#$@!$
נ נאאאטלי New member 4/3/06 #17 יומטוב../images/Emo99.gif../images/Emo212.gif../images/Emo29.gif לכל מי שיש מחר טיול שנתי שיהיה כיף לכם גמני רוצה תהנו#%@#$@#$@!$
יומטוב../images/Emo99.gif../images/Emo212.gif../images/Emo29.gif לכל מי שיש מחר טיול שנתי שיהיה כיף לכם גמני רוצה תהנו#%@#$@#$@!$
ט טל בדם ובנשמה New member 4/3/06 #19 יום טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif ושבת שלום ותהנווו לכם ותטיילו לכם ותעשו פאאאאאאאאאן
L linoy7 New member 4/3/06 #20 איזה בוקר נפלא../images/Emo42.gif יומטוב../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif
D Dark Force New member 4/3/06 #22 ושלא תשכחו..../images/Emo56.gif|פגרה| כל יום פרט ליום שישי, יהיה אחד המנהלים בצ'אט בשעה 20:00, לשאלות\תלונות\הערות וכו'...
ושלא תשכחו..../images/Emo56.gif|פגרה| כל יום פרט ליום שישי, יהיה אחד המנהלים בצ'אט בשעה 20:00, לשאלות\תלונות\הערות וכו'...
M moton New member 4/3/06 #28 ../images/Emo10.gifבבקשה בבקשה אני מתחנןןןן כל מי שעוד לא דירג אותי 5 בבקשה שידרג ירדתי למקום 3 ומחר התחרות מסתיימת... בבקשה תדרגו 5 את התוכי: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contestMedia.asp?m=176469&c=31 , תבורכו... יום טוב שבת שלום..
../images/Emo10.gifבבקשה בבקשה אני מתחנןןןן כל מי שעוד לא דירג אותי 5 בבקשה שידרג ירדתי למקום 3 ומחר התחרות מסתיימת... בבקשה תדרגו 5 את התוכי: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contestMedia.asp?m=176469&c=31 , תבורכו... יום טוב שבת שלום..
ט טל בדם ובנשמה New member 4/3/06 #29 ../images/Emo127.gifהצבעתי לך../images/Emo13.gif הצבעתי כמה פעמים מקווה שזה יעזור.....
מ מאיה לאב אושרי New member 4/3/06 #34 מוטי כנס מישו מצביע לך מכמה כינויים ויפסלו לך.. חבל.. כי הם בודקים IP
B BEN ZIV New member 4/3/06 #32 הצבעתי.. אתה מקום שני כבר.. נשאר לך עוד 0.9% כדי לעלות למקום ראשון זה לא הרבה (לרמות )
מ מאיה לאב אושרי New member 4/3/06 #42 חח החתול בתוך הנעל מרמה.. אל תתאמץ בכלל לעקוף אותו.. תפוז יפסלו אותו
M moton New member 4/3/06 #43 כן אה.. זה באמת די שקוף... אני מקווה ככה לפחות.. אני יודע שאת הניקוד שלי צברתי ע"י פירסום בפורומים שאני חבר בהם.. זה הכול
כן אה.. זה באמת די שקוף... אני מקווה ככה לפחות.. אני יודע שאת הניקוד שלי צברתי ע"י פירסום בפורומים שאני חבר בהם.. זה הכול
B BEN ZIV New member 5/3/06 #48 כן הוא שלח לי הודעה במסן שאני אצביע לו.. אז הצבעתי סתם.. אבל זה באמת הוא. ההודעה הייתה משהו כזה: "אחותי חוזרת מחו"ל או שהוא אמר שהיא חולה לא זוכר.. ואני רוצה לעשות לה הפתעה"
כן הוא שלח לי הודעה במסן שאני אצביע לו.. אז הצבעתי סתם.. אבל זה באמת הוא. ההודעה הייתה משהו כזה: "אחותי חוזרת מחו"ל או שהוא אמר שהיא חולה לא זוכר.. ואני רוצה לעשות לה הפתעה"