תשלחי קישור לכל מי שאת מכירה! ותגידי להם שיצביעו לצד ימין וכן, זה הוא. חח
ס סינטטית New member 16/5/07 #64 תשלחי קישור לכל מי שאת מכירה! ותגידי להם שיצביעו לצד ימין וכן, זה הוא. חח
G GiLi73 New member 16/5/07 #4 ../images/Emo12.gif אבל הבגרות באזרחות היא עוד חודש.. ואפילו יותר. המורה שלנו עוד לא בדק את המתכונת הראשונה.. אז איך כבר מגן??
../images/Emo12.gif אבל הבגרות באזרחות היא עוד חודש.. ואפילו יותר. המורה שלנו עוד לא בדק את המתכונת הראשונה.. אז איך כבר מגן??
ס סינטטית New member 16/5/07 #7 היא לא יותר מחודש היא ב-11.6.. זה פחות מחודש ולא יודעת, ככה עשו לנו, מכפת לי X:
G GiLi73 New member 16/5/07 #14 איך??? הבגרות שלי בתושבע זה ב20.6../images/Emo122.gif נראה לי לכל ביצפר יש תאריכים אחרים.. לי יש מחר בגרות באישות. ואופיר מאמי שהיה לך בהצלחה מחר
איך??? הבגרות שלי בתושבע זה ב20.6../images/Emo122.gif נראה לי לכל ביצפר יש תאריכים אחרים.. לי יש מחר בגרות באישות. ואופיר מאמי שהיה לך בהצלחה מחר
M McFreaKy New member 16/5/07 #17 חם מידי כדי לרוץ, מה זה. ../images/Emo178.gif../images/Emo7.gif צריך מנוי לבריכה. ];
A Alaithlos New member 16/5/07 #18 חחח.. בדיטק זמן לראות את הפרק האחרון של גילמור, אם תשאל לדעתי. חבל שאין לי. בערב, אצל רזי אני אראה. שמעתי שמומלץ לראות לפני זה את 1.. אולי נעשה את זה באמת...
חחח.. בדיטק זמן לראות את הפרק האחרון של גילמור, אם תשאל לדעתי. חבל שאין לי. בערב, אצל רזי אני אראה. שמעתי שמומלץ לראות לפני זה את 1.. אולי נעשה את זה באמת...
M McFreaKy New member 16/5/07 #19 נרדמתי אתמול באמצע הפרק הראשון. ../images/Emo6.gif כן, גם אני תכננתי את זה. לא רוצה לראות אבל. לא רוצה.
נרדמתי אתמול באמצע הפרק הראשון. ../images/Emo6.gif כן, גם אני תכננתי את זה. לא רוצה לראות אבל. לא רוצה.
ל לירוני27 New member 16/5/07 #20 בוקר טוב לכל פורום סינרגיה ובמיוחד במיוחד להופמןןןןןןןןןןן נקווה שאם לא כועסים עליי...