ליום רביעי

ShuSha9

New member
בנות אנחנו שוב במקום השלישי ......

בטייאר כנסו להצביעעע....!!!

ShuSha9

New member
הנה הקישור...

http://www.tayar.co.il/pages/celebs בנות תצביעו....!!!

hen love noli

New member
הצבעתי

חייבים להגיע למקום ראשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יאללהה ת-צ-ב-י-ע-ו-! לא להתעצללל

ShuSha9

New member
בנותת להצביעעעע.....!!!! הנה הקישור

http://www.tayar.co.il/pages/celebs בנות תצביעו...!!!!!

אני מזה עצובה זה לא קשור לגיים בויז

החברה הכי טובה שלי מכיתה א'....עזבה!!!!
היא היום ב-11 בלילה תטוס לארצות הברית!!!!!ואני כבר מתגעגעת אליה...היא הולכת לשם לשנה וחצי...לשליחות של אבא שלההההה אוףףףףףף למה היא עוזבת?!?!למה כולם עוזבים אותי?!?!(סבא שלי,חברה שלי,עוד מעט גם סבתא שלי,אבא שלי) אני יודעת שאני ישמור איתה על הקשר וכל שבוע אני ירשום לה מכתב ואני ישלח בדואר ודברים כאלה....אבל אני בכל זאת יתגעגע!!כשהיא נסעה איתי באוטובוס עכשיו (היא נסעה באוטובוס למלון שלה ואני נסעתי הביתה)אז כשהיא נסעה למלון שלה ישבתי לידה באוטובוס וזה....ופיתאום הגיע התחנה שהיא צריכה לרדת!!והיתה לידי עוד חברה מהכיתה...ואני כזה אומרת לה את קולטת עם לימור(חברה שלי)יוצאת עכשיו מהדלת הזאת אני לא יראה אותה במשך שנה וחצי!!!והיא כזה כן הא...ולימור כזה חיבקה אותי ואני אותה חיבקתי אותה הכי חזק שיש ואמרתי לה נסיעה טובה וכאלה....וכשהיא יצאה אני פשוט בכיתי!! זה מה זה עצוב......עכשיו אני גם רושמת ובוכה.. אז זהו...אני צריכה לסבול בלי חברה שלי שנה וחצי!!!

כולם.. כנסו.. דחוף!!!!! וגם מריה!!!

הגיים בויז מקום שני!!! חייבים להעלות אותם למקום ראשון... אז להצביע!!!!!!!!!!!!! תודה... ומריוש... חברה שלך תחזור.. ובנתיים יש לך פה מלא חברות....(גמאני)... ששמחות שאת חברה שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo15.gifכנסיי חמוודדהה!!

יודעת למה הם מקום שני?! כי אני ונופר ישבנו עכשיו וכל אחת הצביע 70 פעמיםם ולמקום ראשון צריך עוד לפחות 1000 הצבעות אז.. א י ן מצבב

../images/Emo15.gifיאאא מריוווושש כנסיי יפתייי

לא נוראאא יפה שליי אם את באמת כמו שאמרת תיכתבי לה ותשתפי אותה בדברים והיא אותך זה יעבוור לכן ממש מהר ותחזרי שוב לראותת אותה ולהיות איתה...

מריוש כנסי.....

יש לי סיפור מאוד דומה לשלך שכבר עברתי אותו וסיפרתי אותו פה בפורוםםםםם אני עדין עצובהה אבל זה עבר...... אני השנה עברתי לבית ספר חדש כאילו תיכון.... ולפני תחילת הלימודים היה לנו יום גיבוש כזה של כול בית ספר אז כולם באו ואני וחברות שלי שבאו איתי מהבית ספר השני היו איתי ותשאר הבנות שכבר בבית ספר הזה גם באו ולא הכרתי אף אחדדד ואז ראיתי איזה ילדה אחתתתת מזה חמודה מכיתה יב' שמזה נדלקתי עליה מזה ממייי ויפה והכול מושלמת.... בקיצור סתם אחריזה יצא לנו לדבר כזההה ואז בתחילת הלימודים היא באה יום אחד ואחריזה נעלמה כבר לא באה אז שאלתי עליה בכיתה שלה מה קרה היא לא באה על תחילת שנה כמה זמן?? ואז אמרו לי שהיא טסה לחול כי היא גרה שםםם ואני כזה מה???????????? מזה יתבעסתי חבלזזז כי רק יכרתי אותההה ומזה רציתי שהיא תהיה איתי בבית ספר.... ופתאום אמרו לי שהיא עזבהההה ומזה יתבאסתי אבל אמרו לי שהיא עוד לא טסה היא טסה בעוד כמה ימים והיא תבוא להגיד שלום ולהיפרד.... ואז באמת יומים למחרת היא באה ונפרדה מכול החברות שלה וגם ממני היא נפרדהה:((((( וגם היתי עצובה..... אבל מה לעשות היא היתה צכה לנסועעע כיי היא גרה שם ורק היא באהה לכמה שנים בישראללל ועכשיו היא חוזרתתת אבל אמרו לי שיכול להיות בפסח ככה היא תחזור הלואיי ואת עוד שנה וחצי חברה שלך חוזרת היא הלכה לגור שם ואני בככל לא יודעת אם היא תחזור אם לא בפסחח אז היא אמרה רק מתי שהיא תמצא חתן:)) היא תבוא לגור איתו בישראל וזה עוד מלא זמן חח..... אז בקיצור לא ויתרתי בקלות דברתי איתזה לפני הטיסה שלה ומסכנה בסוף הטיסה לא הגיעה לה והיא לא טסה אז היא טסה אחרי כמה ימיםםם ודיברתי איתה ועכשיו יש לי תאיסי שלההה ואני כמעט כול יום מדברת איתה באיסיייי ואנחנו מזה שומרות על קשר וזהווו גם בפוןן למרות שזה יקר!:) אבל אנחנו שומרות על קשר וגם אני היתי עצובה אז אני מבינה אותךך אבל זה יעבור לך מממיייי את תוכלי לדבר איתהההה...... ואני עדין מזה מתגעעגת עליהה וראיתי אותה רק איזה כמה פעמים וזהו חחח חפרתיייייייייי טוב מקווה שעזרתי במשווווו ואל תהיי עצובה ממי כי אנחנו תמיד פה:) לוב יו דמושית שלך...

יאוווו כנסו כולן:

איך אני אוהבת אותכןן אף פעם לא היו לי כאלה חברות כיאילו חוץ מ-לימי שלי (לימור) כאלה חברות שמבינות והכל...אז תודה על הכל....ודמושית הסיפור שלך גם עצוב כיאיילו עם הילדה הזאת אבל גם לא נורא חחח את אומרת לי לא נורא אני אומרת לך לא נורא חחח ככה זה ימשיך חח סתם.. אז באמת אני מה זה אוהבת אותכן ובאמת באמת אין לי מילים אתן חברות טובות מאד מאד...!!!הלוואי שכל הפורום הזה הינו באותה כיתה ובאותו עיר וזה חחחחח ככה זה היה הכי טוב ח.. אז זהו..תודה על ההבנה ועל הכלללל אוהבת אותכן פורום יקר שלי!!!! מריה סנדלר.

למעלה