ליום רביעי!

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gif../images/Emo207.gifשאלה../images/Emo9.gif

אממ.. ידוע לכם איפה אני יכולה להשיג סרטונים במחשב של פרקים מהאלופה חוץ מתוכנות הורדה לא חוקיות וכזה.. הכוונה מאתרים
אם כן תנו לי קישורים בבקשה
חיפשתי ולא מצאתי תודה רבה מראש

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifמאתרים זה כן חוקי../images/Emo12.gif

חוץ מתוכנות הורדה לא חוקיות וכזה.

linoy7

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

כולם חולים היום

המורה לאזרחות שיחרר אותנו שעה לפני

הזמן
חולה לו על ה...
סתם
לא חולה עליו בכלל!

יומטוב,יום נחמד../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

לכוולם! שנה טוובה חברים וסליחה עם איי פעם פגעתי,קיללתי,ריכלתי,איכזבתי אני מקווה שלא אבל סליחה בכל זאת אנשים אני אוהבתותכם מאוווד מאוווד

Simply an Angel

New member
נמאס לי כבר ../images/Emo10.gif ../images/Emo189.gif

היום גיליתי רשמית שנדפקתי בלי חדר בטיול השנתי...
יש לי אופציה שאני לא מתלהבת ממנה.. והיא להיות בחדר עם שתי בנות שהן חברות שלי ועוד אחת שאני לא סובלת. שתי הבנות אומרות לי לדבר עם זאת שאני לא סובלת ולשאול אותה, אבל למה לעזאזל הן לא יכולות לעזור לי?! מה זה רק החדר שלה@$(@#+$@# שאר הבנות בכיתה כבר נמצאות בחדרים מלאים.. ואין לי ברירה
בקיצור... איזה חברות "טובות".. גם כן... אפילו אחותי דפקה אותי. אבל העדפתי שלפחות לה יהיה סידור ולא תדפק בגללי. כבר אין לי כוח ללכת. ככ לא בא לי. יצא לי כל החשק.
דווקא כשצריך חברות הן מתנדפות כמו האוויר...כמה חבל שזה לא מפתיע

MoRaN SaShA

New member
ואו אני לא מאמינהה שהטיול שלכם עכשי

עכשיו* שיחקו אותה אצלכם. אנחנו יצאנו לטיול הזה בסוף יא' בשיא החום. אבל מאמי מצטערת בשבילך שככה את לא מוצאת סידור לחדרים, אבל תדברי עם חברות שלך אם נעלבת מהן.. אני חושבת שזה יעזור. וגם אם תעדיפי לא ללכת בסוף- לא הפסדת כלום חחחח אני פשוט כל כך שנאתי את הטיול הזה.. מתחילתו ועד סופו. מהעליות הקשות וחום האיימים, עד לחדרים המעופשים ולדיסקו העלוב שהיה לנו חחחח בקיצור, הטיול שלנו היה מגעיל.. חחחח אני סבלתי ברובו.. אבל אולי תהני
חחח

למעלה