וואי תשעבי שהיא ככה נראית..\=
ה הגר חולה על מאיה New member 1/6/06 #24 ../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח אמורהההההההההה זה לא אומר שהיא כזאת
N nitzangro2 New member 1/6/06 #25 כן אני רואה..../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif
ה הגר חולה על מאיה New member 1/6/06 #26 ../images/Emo80.gif ניצני במיוחד בשבילך..../images/Emo140.gif מצאתי את זה בכתבה... לפני ואחרי פוטושופ כאן!
../images/Emo80.gif ניצני במיוחד בשבילך..../images/Emo140.gif מצאתי את זה בכתבה... לפני ואחרי פוטושופ כאן!
N nitzangro2 New member 1/6/06 #28 איך מצאת את זה?? חחחחחחחחח.. שנתיים עד שמצאתי מה לפני מה אחרי.... בשתי התמונות היא שמנה... חחח... מסכנה... היא רעבה.. חחח
איך מצאת את זה?? חחחחחחחחח.. שנתיים עד שמצאתי מה לפני מה אחרי.... בשתי התמונות היא שמנה... חחח... מסכנה... היא רעבה.. חחח
ה הגר חולה על מאיה New member 1/6/06 #30 ../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחח זה היה למטה כן... מסכנה, בצבא מרעיבים אותה אז היא קונה שוקולד, פרה!
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 1/6/06 #27 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifתודה לכולםםםםםםם אוהבת אתכםםםםם!!! ואין לכם מושג כמה זה כייף לסיים עם זה ולהוציא את הרישיון הזההה!!!
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifתודה לכולםםםםםםם אוהבת אתכםםםםם!!! ואין לכם מושג כמה זה כייף לסיים עם זה ולהוציא את הרישיון הזההה!!!
N nitzangro2 New member 1/6/06 #29 הלוואי שמישהי תבוא לקחת אותי לסיבוב אהמ אהמ... אני רומזת?! מה פתאום..!
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 1/6/06 #31 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאז כדאי שתחכי עד שהגר תעבור טסט... אה, ודרך אגב היא בכיתה ז'...חעחעחעחעחעחעחע
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאז כדאי שתחכי עד שהגר תעבור טסט... אה, ודרך אגב היא בכיתה ז'...חעחעחעחעחעחעחע
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 1/6/06 #34 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifנו טובבב...ריגשי בדיוק בעוד שלושה חודשים מהיום תחכי בחוץ! אני אהיה שם!
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifנו טובבב...ריגשי בדיוק בעוד שלושה חודשים מהיום תחכי בחוץ! אני אהיה שם!
ה הגר חולה על מאיה New member 1/6/06 #39 ../images/Emo80.gif חחחחחחחחח יווווווווו רותם יא זונהההההההההההההההההה