ליום רביעי

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifאני אשכנזייה מסריחה

ואני ממש לא גאה בזה!!! שונאת אשכנזים...\\=

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif למה את מדברת ככה?

מה את סתומה? מה זה אני אשכנזייה מסריחה?? מה נסגר איתכם!? מה הקשר אם אתם מרוקאים או לא?? זה שאני מרוקאית זה הופך אותי לטובה יותר?? ממש לא! מה אתם לא מבינים?? אתם צריכים להיות גאים במי שאתם בלי שום קשר לעדה שלכם, העדה לא קובעת שום דבר, מה שקובע זה איזה מן אדם אתה, תכבד את עצמך, תהיה גאה בעצמך ורק ככה אחרים יכבדו אותך. תפסיקו כבר לדבר שטויות!

בעוד שלוש שעות זה קורה

בעוד שלוש שעות יוצא חג הפסח ומתחילים בחגיגות המימונה אז תרבחו ותסעדו

גם אני חושבת ככה

זהה ממששששששששששש לא קשוררררר לעדה של הבןן אדםםם זה קשור איךך הבן אדם הוא עצמווו זה ממש שטויוותתתתתתת הקטע הזה של העדותתת

מה את שרוטה?????? חחחחחחח

זה ממש לאאא מעפןן אני מכירה מלאאאאאאא אנשים שהם אשכנזים ואני מתה עליהםםםםם זה ממש לא נכון מה שאת אומרת לדעתי

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifטוב לא לקחת כ"כ אישי את מה

שאמרתי.....חחחחחחח סתם הייתי מעדיפה לא להיות אשכנזייה.. אבל ככה נולדתי.. אזז.. נחייה עם זה..(;

eladkalimi

New member
מ8 בערב יש שירים למימונה ברדיו

ברדיו ירושלים רדיו אמצע הדרך רדיו קל רגע בעמקים רדיו דרום ובתחנות הרדיו באינטרט תגבירו חזק את הווליום שיהיה הכי שמייח שיש שכחתי שיש גם את רשת ג' התחנות רדיו באינטרנט: www.radio-idan.co.il רדיו נטו עידן המזרח www.radio-in.com הרדיו הכי חזק ברשת www.noshmim-m.net רדיו נושמים מזרחית www.911.up.co.il רדין סנטר www.952.up.co.il רדיו בריזה

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif הלו הלו מה יש לך נגד אשכנזיםם

בונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תרגעייי שאני לא ישחרר עלייך פוק חחחחחחחחח סתם סתם כפרה.. אני בעד אשכנזייםםם.. אני אוהבבתתת..

למעלה