ליום רביעי!

sivan1207

New member
חחחחחחחחח ערכתי בירור

קטןןן מה שלא הייתי צריכה פשוט לא חשבתי על זה חחח וה-J300 הזה הוא בכלל פלאפון!!! חחחחחחח ואם הייתי לוחצת על הפירסומת חחח הייתי מבינה חחח לטעמי פלאפון מכוער חחחח

כולםם

תיהיו על ערוץ הילדים כל הזמן כי יש לשיר נולד קליפ חדש ומראים אותו בערווץ הילדים אני במצקרה פתחתי בשניה שזה נגמר וזה אותו שיר אבל קליפ אחר ומאיה מדהימה שם חחחח

כל הפורום עמוס באוףף!!!..חחח

כאילו מתי יהיה משו על מאיה בוסקילה חח???.. אל תשחו שזה פורום עליה... תמצאו משו לדבר עליה..או שמא היא ירדה?.. חח סתםםם אל תקחו אישי צוחקתת;)... בכל מקרה צריך לעשות דברים שקשורים אליה... ואגב חנוש היום הולדת של מאיה עברה ממזמן .. אז אייל סתם מסנן אותך כל פעםםם.. תקשרי מחר ,אני עסוק אני זה ... מילה אחת לא קשה להגיד ולפתוח את היומן פגישות של בוסקילה ...שיהי כמו גבר וידבר על זה איתך בחמש דק' וזהו העניין נפתר ...בשלהההההה..!!

חח את די צודקת

ובגלל זה כתבתי את ה"כולם" מעלייך. חחח וחנו'ש באמת צריך לדבר עם אייל. היום הולדת של מאיה עבר ממזמן עד מתי זה ימשך ככה?!

חח מאי זאת הייתה הודעת אחת ל...

חחחחחחחחחח... קראתי וטנקיו על המידעע... אבל צריך להרחיב בענייני מאיה חחחחחחח ... ומסכנה חן צריכה להתייאש ולא אייל סעמקקקק...

חבר'ה צר לי לאכזב אתכם אבל

אייל לא ענה לי ושהוא ענה זה לא היה הוא והוא אמר לי שרק מחר יהיה ניתן לבר עם אייל , אני מצטערת לאכזב אתכם אבל זה לא תלוי בי!

sivan1207

New member
חחחחחחחחחח

חוץ מי זה שמי יחגוג לה יום הולדת... חחחחחחחח בעצם אולי...נחגוג לה את היום הולדת 29 :)

למעלה