ליום רביעי

../images/Emo30.gifאל תכעסו עלי שאני שוב עם הבולים../images/Emo30.gif

אני
על מגה בול! קודם הם הודיעו שהם מאריכים את חלוקת הבולים עד ספטמבר, ואז כבר הייתי בטוחה שאני אספיק לצבור מספיק, ועכשיו הם קיצרו את החלוקה עד סוף השבוע הזה!! אז נכון שבתנאי המבצע מותר להם בכלל להפסיק אותו מתי שבא להם, אבל זה מרגיז ומתסכל... במיוחד לאנשים שלא הכי נוח להם לקנות שם וקונים דווקא בגלל הבולים, כמוני. אז אם למישהי יש בולים של מגה בול שהיא לא צריכה, או שהולכת לנצל עכשיו וישארו לה, אני מאוד מאוד אשמח לקבל. תודה!!

בוליפלג

New member
אפילו לא יודעת על מה את מדברת../images/Emo9.gif

מה 'קונים' הפעם עם הבולים
(אני עזבתי את 'מגה' כשהיו הפיירקסים..השווים..)

אני בושה ונכלמת להודות שאנחנו צריכים...

שואב אבק. כל המבצע הוא מכשירי חשמל, ומכל הפלזמות והמחשבים ושאר הדברים השווים אנחנו צריכים שואב אבק. זה כל כך בורגני ומשעמם שאני ממש מתביישת להודות בזה. הפרייקסים זה במגה בעיר. זה מבצע של מגה בול (מה שהיה שפע שוק) ומגה רגיל .

האמת? לא יודעת. LG.בטח יותר טוב מהיעדר שואב..

השואב שלנו הוא בן גילי בערך וירושה מההורים. מלבד העובדה שהוא לא שואב כלום, הוא גם לא נדלק כמו שצריך אז סידרו לנו שהוא יעבוד ברגע שמחברים לחשמל. את מתארת לעצמך את ההתקף לב שאת חוטפת כשאת שוכחת מכל הסיפור, מחברת לך את השואב לחשמל בשלווה, ופתאום הוא מתחיל לקפץ ולהתפתל על הרצפה בקול שאגה כאחוז דיבוק? לא נעים. אז כל שואב אבק שאני יכולה לקנות במחיר 149 שקל נראה לי יותר טוב מהמפלצת שאני מאחסנת בבית. במיוחד שאני שונאת שטיחים ויש אחד ויחיד בחדר של הילד כי לבעל (!) נוח לשבת עליו כשהוא מקריא לו סיפור לפני השינה.

לוליק25

New member
../images/Emo124.gif שושן, אחרי קניות שעשיתי היום

יש לי 8 בולים (יצאתי בנזק
) הקניות ממגה, אני חושבת שזה מתאים לך, לא? (למרות שלא מגה בול) ואשמח להעביר לך

אני אולי אוכל לשלוח לך

אמא שלי אספה ולדעתי לא מתכוונת להשתמש אני אברר מחר ואעדכן

ללילילל

New member
../images/Emo32.gif ממ"ד שמשמש כחדר

אנחנו עוברים דירה בקרוב לדירה שכורה, שבה הממ"ד ישמש כנראה כחדר הילדים. הוא מרווח יחסית לממ"ד וזו קומה 4 כך שיש בו אוויר. אבל פתאום מטריד אותי משהו אחר - אפשר בכלל להתקין בקיר בטון כזה דברים כמו וילון, תמונה, מדף?

הסבירו לי פעם שלא טוב שממ"ד ישמש כחדר שינה,

זה לא קשור לכך שהוא מרווח, ואיזו קומה, זה קשור ליכולת הנשימה של הקירות או משהו בסגנון. זה היה ממש מזמן, וגם לא רלוונטי לגבינו שכן אנחנו גרים בדירה שאין בה ממ"ד, אבל הייתי בודקת את זה לפני שהייתי דואגת לגבי הוילון וכו' מעבר קל

ללילילל

New member
תודה, לפי מה שהבנתי

הבעיה היא שבממ"ד עלול להצטבר גז ראדון. אבל הבעיה היא חמורה בעיקר כשזה גם מקלט תת-קרקעי, וככל שזה יותר גבוה ומאוורר זה לא אמור לקרות. צריך רק להקפיד לאוורר. ביררתי את זה לפני שסגרנו על הדירה ואני מקווה שזה אכן מדויק... עכשיו עברתי הלאה לקשקושים :)

כדאי להביא בודק ראדון לפני שאת מחליטה סופית

שזה יהיה חדר הילדים. אמנם בחדר מאוורר בקומה גבוהה הסיכויים להצטברות הראדון באמת נמוכה מאשר בקומה נמוכה, אבל לא הייתי משכנת שם ילדים בלי לוודא. לגבי תליית דברים - קשה יותר לקדוח בקיר בטון, אם כי אפשרי. הבעיה היחידה - שאם חו"ח תהיה עוד מלחמה, צריך לוודא שהכל יציב, ולא עלול ליפול ולפגוע במי שיושב בחדר.

נכון, אבל כמו שהומלץ- לבדוק את הרמה לפני

ולקדוח בקיר בטון צריך מקדחה חזקה עם פטישון (אני לא סגורה שככה קוראים לפונקציה אבל הפואנטה היא שחוץ מפעולת הסיבוב צריך שהראש של המקדחה ינוע קדימה-אחורה)

אצלינו הממ"ד שימש כחדר שינה לילדים

ועכשיו בבית החדש הוא ישמש בחדר משחקים בבתים החדשים בדר"כ אין בעיה של גז ראדון כי עפ"י הנהלים החדשים מחוייבים הקבלנים לצבוע את הקירות והרצפות בצבע אוטם ראדון אין בעיה לתלות דברים על קיר של ממ"ד. הקושי הוא רק לקדוח - צריך עם מקדחים טובים ואיכותיים אחרת הם ישברו

ללילילל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ושאלת המשך ספציפית לדירה שכורה...

כשנתלה מדפים וכו' בחדרים הרגילים אני מניחה שכשנצא מהדירה בסופו של דבר נתקן את החורים עם טיח + צבע כדי "להחזיר את המצב לקדמותו". אפשר יהיה לעשות משהו מקביל אם נקדח בקירות הממ"ד? (סליחה אם זו שאלה דבילית, אני קצת קלולס בדברים האלה...)

ללילילל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ועוד ענייני מעבר דירה - מצעים

לקראת המעבר הזמנו מיטות לנו ולמישמיש (או אם לדייק, בעצם הסיבה העיקרית שרציתי לעבור דירה היא כדי שסוף סוף תהיה לי מיטה גדולה ולא נהיה מעוכים כשכל מני ילדים ותינוקות יחליטו לישון דווקא אתנו...). ועכשיו, כאילו שאין מספיק הוצאות בסיפור הזה (לא שאני מתלוננת, זה כיף בעצם), נזכרתי שצריך לקנות מצעים לכולנו, מאפס - כי אלה שיש לנו לא מתאימים למידות של המיטות החדשות (מיטה זוגית ענקית ומיטת ילד). איפה כדאי לעשות קנייה יחסית גדולה של מצעים באיכות טובה ולא מקושקשים?

למעלה