חחחח טוב...
N niro levi New member 11/7/07 #48 יהיה טוב.. תהיי אופטימית.. אולי זה יעודד קצת.. חיבוק זה תמיד משהו שכיף לקבל..
S shilgiah New member 11/7/07 #53 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאפ!../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif יהיה טוב..חחח
ש שלומיתת New member 11/7/07 #63 היינו בניו סאונד היה פשוט מדהים. רון ניגן לנו שירים של radiohead הוא ניגן את exit music (אור זה השיר ששלחתי לך.) ובכיתי בהסטריה היה כ"כ כיף!
היינו בניו סאונד היה פשוט מדהים. רון ניגן לנו שירים של radiohead הוא ניגן את exit music (אור זה השיר ששלחתי לך.) ובכיתי בהסטריה היה כ"כ כיף!
ב בת אלי91 New member 11/7/07 #69 היה מדהים. הוא מנגן כ''כ טוב. היה כיףףף! עכשיו רק צריך לחזור מתישהו כדי לקבל תשלום על העבודה היום P:
ש שלומיתת New member 11/7/07 #72 חחחח תמשיכי לחיות בסרט.. שקל את לא תראי ממנו! הוא ישכח את זה מהר..אם הוא שוכח שחייבים לו כסף אז הוא בטוח ישכח לתת כסף
חחחח תמשיכי לחיות בסרט.. שקל את לא תראי ממנו! הוא ישכח את זה מהר..אם הוא שוכח שחייבים לו כסף אז הוא בטוח ישכח לתת כסף
ב בת אלי91 New member 11/7/07 #73 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב מה אכפת לי, העיקר שהוא ימשיך לנגן ולשיר לנו. D: אני מוכנה לסבול את זה..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב מה אכפת לי, העיקר שהוא ימשיך לנגן ולשיר לנו. D: אני מוכנה לסבול את זה..
ש שלומיתת New member 11/7/07 #74 הנה השיר שרון ניגן http://www.youtube.com/watch?v=gjHwSi8i8c8 רק שהוא ניגן את זה על פסנתר.
ז זוהרוש15 New member 11/7/07 #65 מה עם המפגש פורום?? מתי זה בסוף? ב-25 או ב-26? אני פשוט חייבת לדעתת
ז זוהרוש15 New member 12/7/07 #107 חחחחח חמודות...../images/Emo13.gif אבל לא בטוח....אמרתי כבר שיש לאמא שלי יומולדת וגם סבתא שלי לא מרגישה טוב אז בול ב-24 25 אני יהיה בצפון.. אני מקווה שאני גם לא יהיה שם ב-26 אבל נראה..
חחחחח חמודות...../images/Emo13.gif אבל לא בטוח....אמרתי כבר שיש לאמא שלי יומולדת וגם סבתא שלי לא מרגישה טוב אז בול ב-24 25 אני יהיה בצפון.. אני מקווה שאני גם לא יהיה שם ב-26 אבל נראה..
M McFreaKy New member 11/7/07 #78 עידכון ענק בגלריה שלי, למעוניינים. ../images/Emo3.gif כאן. הנה דוגמא ממקס ברנר.
ש שלומיתת New member 11/7/07 #80 תמונה פשוט יפה! מדהים איך שאתה מצלם תמונות כאלה מדהימות מדברים כ"כ פשוטים. אני כבר נכנסת לראות
S shilgiah New member 11/7/07 #81 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif |מהשהיאאמרה|../images/Emo99.gif אני עכשיו שם..
X XxXSynergitXxX New member 12/7/07 #100 אתה מצלם מדהים. ה-צלם בשבילי , זה כ"כ יפה. . בכלל אני אוהבת את הסגנון שלך , וגם את העריכה, אבל בעיקר בעיקר את הצילום , פשוט מדהים. תעלה עוד. אני כ"כ רוצה לראות
אתה מצלם מדהים. ה-צלם בשבילי , זה כ"כ יפה. . בכלל אני אוהבת את הסגנון שלך , וגם את העריכה, אבל בעיקר בעיקר את הצילום , פשוט מדהים. תעלה עוד. אני כ"כ רוצה לראות