ליום רביעי

XxXSynergitXxX

New member
סורי :/ , לא ראיתי את שלך.

לילהטוב מותק, תרגישי טוב. זה קשור, זה הרי אוף לא?

niro levi

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב

תרגישי טוב...
צריך ללכת לישון מחר אני עובדת.. אוחח אין לי כוח.. אחח איזה יום זה היה.. דודים שלי מארצות הברית באו איזה כיף.. הם כל כך גדלו ושחיבקתי אותם פרצתי בבכי.. מישהו שאני כל כך רוצה התקשר אלי מקודם ודיברנו איזה 10 דק'.. הוא מראה לי סימנים שיש מצב שיהיה בנינו משהו.. הלוואי.. איימןןןןן ואממ אני כרגע הולכת לישון אני מקווה שאני ארדם כי אני בעננים משיחת טלפון.. אז שיהיה לכולם לילה טוב...

GrEeNgIrL3

New member
לילה טוב.. ושאלה!

כשאני אוספת את הפקקים לכפר המוזיקה של קוקה קולה, אני צריכה להביא את הפקקים ישר? לא כל כך הבנתי מזה הדציבלים האלה... (כן.. בורות אני יודעת...) מישהו יודע ויכול לענות? תודהה

GiLi73

New member
אממ...

לפי מה שהבנתי את צריכה לאסוף 15 פקקים, ובכל פקק יש מספר [או משהו לא?
] והמספר הזה נקרא דציביל [נראה לי
] ואז להיכנס לאתר של קוקה קולה ולרשום את הדציביל + המספר פלאפון שלך והם שולחים לך כרטיס לפלאפון. הבנת בערך?

XxXSynergitXxX

New member
זה הולך בערך ככה -

את צריכה להרשם באתר של קוקה קולה , פשוט תגגלי "כפר המוזיקה" ותמצאי אתזה, תרשמי לשם , אח"כ יש לך הזנת דיצבלים , שאלו בעצם הפקקים / לשוניות שיש לך , כל פעם את צריכה להזין אחד [עם שתי השורות שלו] ואז אמור להיות כתוב לך שיש לך יתרה [1,2,3,...] בחשבון , כלומר , ב15 לשוניות/פקקים , תזכי בכרטיס 1 אם אני לא טועה. אמור להיות כתוב לך גם שהדיצבל הוזן בהצלחה! אומשו כזה
וזהו בעיקרון . מקווה שעזרתי

די אני מת כל פעם מחדש כש..

אני שומע את השיר הכל ניראה כ"כ סינטטי בעולם מלא חיים, אם תבקש את האמת השקר כבר כלול בפניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם די זה כזה נכון שזה עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

למעלה