ליום רביעי

מירוש 18

New member
../images/Emo32.gif ליום רביעי

לילה טוב לכולם
וכואב לי הגרון
(לא יודעת מה זה קשור אבל שיהיה)

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo32.gif לרביעי !../images/Emo13.gif

מוזר שעוד לא פתחו
. יומטוב לכולם
אניווי , אני מקווה שהשיחה שהגיעה אליי אתמול תשאר במצב שהיא, כלומר, שיצא ממנה הדבר הטוב שאני רוצה
,כ"כ רוצה. אוהבת
, אורפזי 3>

דורה17

New member
../images/Emo62.gif מפגש פורום- כנסו רגע...../images/Emo62.gif

אוקי, בגלל שהשרשור של המפגש שוב התקפל בלי שנגיע להחלטה, ובגלל שהסיכויים שכולם יראו שם את ההודעה [כי לא כולם פותחים שרשורים מקופלים] אני פותחת פה הודעה על השרשור [מקסימום אור תשרשר את ההודעה לשרשור של המפגש המקופל..] אני אומרת ככה: לדעתי הכי טוב שנעשה את המפגש ב25.7 כי פשוט לפי מה שראיתי הרבה יותר אנשים יכולים ביום רביעי מאשר ביום חמישי. אבל בגלל שחלק רצו חמישי וחלק רביעי מה שאפשר לעשות זה הצבעה. אבל הצבעה אחרונה! חחח אז מי שיכול ביום רביעי שיסמן
מי שיכול ביום חמישי שיסמן
ונראה איפה שהרוב יכולים ושאז נקבע. שוב- אם אתם יכולים תתפשרו ותנסו להגיע ואם אתם באמת לא יכולים להגיע אז אל דאגה, נעשה עוד אחד באוגוסט. אז יאללה! לעבודה! [אני ממש מרגישה קרצייה אבל אנחנו לא זזים עם העניין הזה...]

שלומיתת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נראה...ליסוע לבד אני לא מתכוננת ליסוע.

XxXSynergitXxX

New member
שלומצ , אבל ברכבת מאצלנו אפשר לעצור בסביבה

שלך , אם את רוצה כמובן. דברי איתי בכלאופן .

שלומיתת

New member
גם ה26 לא עוזר

רק שבוע אחרי זה.. וגם זה בעיתי כי אני עובדת. בקיצור על המפגש כבר ויתרתי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמתי שזוהר יכולה אני יכולה../images/Emo11.gif

זוהרוש15

New member
../images/Emo24.gifכפרה עלייךךךךך

אני לא יכולה בוודאות ב-25 כי יש לאמא שלי יומולדת ואנחנו חוגגים לה את זה בצפון עם סבתא שלי וכל זה וחוץ מזה סבתא שלי לא מרגישה טוב עדיין אז אנחנו נהיה אצלה.. ב-26 יש מצב אבל גם לא בטוח.... ותודה נועה....

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמה אולי..?

אללה, סמני מתי נוח לך

XxXSynergitXxX

New member
אולי , אני צריכה לברר עם אמא שלי וזה.

בכל אופן , מיכל מסרה שהיא יכולה בכל יום . אני אבוא איתה ,אם אני אוכל כמובן. ומי בא ברכבת? ^.^

למעלה