ליום רביעי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבגלל שאני לא רשמית זקנה אין..../images/Emo10.gif

העבודה של אבא אמרה שאני קטנה בחודש... נו באמת!! אם אני לא אעבוד שם אני אגיד לאבא שלי לעשות לי דוכן אומשו חח אני אמכור תכשיטים שאני מכינה..

niro levi

New member
אויישש איזה שטויות זה רק חודש

אבל אבל אני לא זקנה.. עוד אין לי 16 אבל בכל זאת אני עובדת אצל אבא..

niro levi

New member
תודהה מותק ../images/Emo24.gif

כן אני אומרת תודה.. אבל בכל זאת זה משעמםם מחר באה עוד מישהי אני מקווה שהיא תיהיה חמודה.. שלא יהיה לי משעמם..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנועה תישבי שיחקה במכושפות!?

אחותי שאלה אותי משו עליה אז נכנסתי לוויקפדיה כדי לבדוק לה ואז ראיתי שהיא שיחקה שם..
היא שיחקה בעוד סדרות כאלו? יש מצב שמישהו מעלה את זה מיוטיוב אומשו..?

EliranMaor

New member
../images/Emo45.gif

היא גם הייתה ב-CSI באיזה פרק אחד ובסרט "האי" במכושפות היא הייתה בתחילת העונה השביעית אאל"ט תמיד אפשר לבדוק ב-imdb

EliranMaor

New member
ובגלל שאני נחמד [וחסר חיים ומשועמם ולא רוצה ל

לישון] מצאתי לך
היא שיחקה במכושפות בפרק שנקרא Malice in Wonderland [עונה 8 פרק 2] דמות שנקראת Bleak Heart היא שיחקה גם ב-CSI ניו יורק בפרק שנקרא - Jamalot [עונה שניה פרק 10] מישהי בשם Polly Part'em וגם [כן ממש משעמם לי] ב-CSI מיאמי [Double Cup 1X19], ניפ טאק [Mandi/Randi 1X02], ו-4400 [Weight Of The World 2X03] להמשיך?

דורה17

New member
חחחחחחח ממש משעמם לך אה?

אני זוכרת אותה במכושפות! לא הבנתי מה היא עושה שם חחחחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאעאעאע למה זה בספרדית!?../images/Emo2.gif

לא רוצההה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifפרק של המכושפות..

אני רוצה לראות פרק שנועה תישבי שיחקה בו ויש רק קליפים של הפרק הזה ועד שמצאתי ממש חלק של הפרק זה מדובב לספרדית!!! אופההה!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאין לי מושג אבל יוטיוב מלא בשפה הז

+את!! אפילו אינויאשה אני רואה בספרדית כבר..
לא שאני לא אוהבת את השפה הזאת אבל הדיבובים שלהם ממש מכוערים!!
וכן, זה חשוב לי חחח אני אהבתי אותה מאוד מ"רמת אביב ג'" ואני מתה לראות אותה משחקת שם..חח

דורה17

New member
לילה טוב! אעאעאעאע אני בלחץ קצת....

מקווה שהכל ילך טוב
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.....
ביי לכם

למעלה