ליום רביעי.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאממ יוני..רוצה להכיר לי אותו..?../images/Emo3.gif

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאממ אתה רוצה לבלבל אותי..? חח

סיפרת לי שאתה אוהב מישי, ז"א נקבה...חחח אתה לא אוהב בנות?

אני אוהב בנים ובנות כאחד. ../images/Emo6.gif

אפילו ג'ירפות.. ופעם היה לי רומן עם החתולה השכונתית, ועזבתי אותה כי היא הסתובבה יותר מידיי מסביב לפחים אפילו שהזהרתי אותה לא להתקרב לשם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהחתולות של היום..

אז אתה אוהב את שניהם או שאתה מנסה לשגע אותי חחח אני שומרת אמונים אז אין צורך שתכיר לי אותו..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואוו איזה יום היה לי!!../images/Emo122.gif

התחיל גרוע! קמתי מאוחר ופיספסתי אוטובוס.. אח"כ היה נחמד לי מ-3 עד 7.. הגעתי לב"ש והלכתי לכיוון הקו לשכונה שלי לקחת ממישי את הציוד לתקשורת מה שחסר..(בום, קלטת וסוללות..) ובצומת כולם מסתכלים עלי..
אני שונאת ללכת עם עקבים!! הייתי עם אוזניות אז לא שמעתי מה הם אומרים אבל זה לא כיף..
אח"כ הצלמת שלי באה, סידרנו ת'גינה שלי לצילומים וצילמנו את ההורים שלי מדברים על איך שהם נפגשו בריקודי עם ואחרי שבועיים אבא שלי הציע נישואים
! יותר מאוחר (לפני שעה בערך..)דיברתי עם חבר שלי כי משו לא הסתדר לי והוא אמר שאני צודקת חח אז אני מרגישה הקלה..
וזהו.. יצאתי מהבאסה.. אני מקווה..
שיהיה לכם לילה מדהים!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח מגניב..לשלי יש סיפור יפה..../images/Emo3.gif

חיפשתי זוג כזה מלא זמן! בסוף ההורים שלי התנדבו..
אני אוהבת ריקודי עם.. זה נראה יפה כזה..חח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאף פעם לא ניסיתי..

אבל ממש רציתי..

XxXSynergitXxX

New member
איזה נחמד זה שההורים נפגשים ככה D:

אצלי הם נפגשו במשחקייה ע נ ק י ת שאמאשלי עבדה בה :) [רק חבל שיצא האבא ה*** הזה
]

menori

New member
../images/Emo6.gifחח../images/Emo6.gif

ההורים שלי הכירו
שאבא שלי לימד את אמא שלי
חחחח הוא גדול ממנה באיזה 10 שנים..:)

בוקר טוב...../images/Emo13.gif - דורה כנסי !!!!

אני מחכה בקוצר רוח להיום בערב ב 22:35.... למה? כי יש CSI ניו יורק... והיום הולך להיות פרק פצצתי ביותר... כ"כ טוב שאני כבר לא יכול לחכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת... חוץ מזה.. היום הולך להיות לי סתם יום שיגרתי.. לעומת אתמול.. אל תשאלו איזה יום היה לי. ו.. אממ... דורה? מה קורה איתך מאמי?? אני רואה עכשיו את בדיכי בזמן האחרון. אני יכול לעזור לך אם את רוצה... אל תשכחי איזה תקופה עברתי לאחרונה... והאמת שאני עדיין עובר.. בעצם, זה כל השנה כבר
בקיצור.. דברי איתי.. אני אביא לך אייסי שלי מקסימום.

אויי לא ../images/Emo7.gif

אני עכשיו ניזכר לי בכל הדברים הרעים שעברתי... והנה אני ניכנס לדיכי שוב.. רק לא זההה
רק לא זהההההההההההההההה
אני בסדר כבר שבועיים.. רק שלא יחזור לי.... במיוחד כשאני שומע עכשיו שירים כאלה עצובים
פאקינג שיט.. סעמק...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאווו../images/Emo201.gif

אצלי זה לא נמשך יותר מיומיים! חח יש לי נוגדנים מיוחדים..

למעלה